Jump to content

MugiwaranoBilbo

Members
  • Posts

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Athens
  • Ενδιαφέροντα
    Pc Gaming

Πρόσφατοι Επισκέπτες

181 Εμφανίσεις προφίλ

MugiwaranoBilbo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Σε GTA V που είναι αγορασμένο δεν έβγαλε πρόβλημα σε Assasins creed από torrent το έβγαλε...H θερμοκρασία είναι για την κάρτα
  2. Φίλε Εφιάλτη η οθόνη μ είναι LG Flatron w2243s και έχει μέγιστη ανάλυση 1600/900 την οποία αλλάζω κάθε φορά που ανοίγω το pc σε 1980/1200 μέσω τις ρυθμίσεις του Radeon. Έχω MSI R9 380 4gb, 8gb Corsair (2x4) μνήμες, MSI 970 gaming mobo, 1T Westgate, AMD FX 8350 και κουτί Corsair midi Carbide Spec-03 με λειτουργικό Win 10PRo 64αρι . Αυτό μου συμβαίνει μόνο κατά τη διάρκεια gaming αλλά το περίεργο είναι πως δεν συμβαίνει πάντα...Άλλες φορές παίζω κανονικά 5-6 ώρες χωρίς το παραμικρό θέμα και άλλες φορές όπως σήμερα 3 συνεχόμενες φορές...Όταν μαυρίζει η οθόνη το κουτί είναι ανοιχτό αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι οπότε πατάω επανεκκίνηση. Η κάρτα δεν βγάζει άλλη υποδοχή για καλώδιο.
  3. Παιδιά αντιμετωπίζω πρόβλημα εδώ και λίγες βδομάδες όταν παίζω games στο pc. Η οθόνη μπαίνει σε sleep mode ενώ το κουτί είναι αναμμένο και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να λειτουργήσει... Δεν είναι θέμα τροφοδοσίας ή θερμοκρασίας (70 βαθμοί σε ultra γραφικά) με Seasonic 650w. Έχω απενεργοποιήσει το sleep/hibernate στις ρυθμίσεις αλλά το πρόβλημα παραμένει...Μήπως φταίει η μητρική μ ή θέλουν update ta bios? Pls HEEELP
  4. Κορυφή το τροφοδοτικό! Πριν μια ώρα το έβαλα και παίζω GTA V σε φουλ γραφικά (+ Facebook+μουσική + Yotube έτσι για να το τεστάρω)ενώ κανονικά μου έκανε ρισταρτ σε 3 λεπτά! Χαζή ερώτηση: Πως μπορώ να βάλω αγγελία για την παλιά μου κάρτα γραφικών?
  5. Με το τροφοδοτικό της Seasonic είναι οκ...Προφανώς το παλιό μου ήταν ετοιμοθάνατο
  6. Γενικά έχω ακούσει τα καλύτερα για τη Seasonic οπότε λέω να αγοράσω αυτό και ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα γιατί με έχει παιδέψει πολύ.
  7. Συναγωνιστές gamers/picistes πρώτα απ όλα θέλω να δηλώσω πως από υπολογιστές γνωρίζω τα βασικά άντε και λίγο παραπάνω από έναν μέτριο χρήστη. Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα με το πισί μ εδώ και κάνα 2μηνο. Κάνει restart από μόνο του όταν παίζω games και μου βγάζει το Kernel-power 41(63) sto Event Viewer. Για να μην τα πολυλογώ έχω φτάσει στο συμπέρασμα πως το παλιό μου τροφοδοτικό τα έχει παίξει. Το πρόβλημα είναι ότι από συζητήσεις που έχω κάνει και σε άλλα μπλογκς έχω χαθεί ως προς το πιο είναι το πιο κατάλληλο psu... Τα χαρακτηριστικά του pc: Amd FX 8350 4ghz Turbo-X CPU Cooler CP-9210 ψύκτραMsi R9 380 4g 2x4Gb Corsair Vengeance Ram Msi 970 Gaming mobo Western Digital 1T Case Corsair Carbide Spec-03 LC 600W trofodotiko alla 6etias Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα καλό και σχετικά προσιτό σε τιμή (100-120Ε) τροφοδοτικό που να με καλύπτει για gaming??
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.