Jump to content

iseeklife

Premium Members
  • Posts

    712
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by iseeklife

  1. Έχω παρατηρήσει ,μπορεί να κάνω και λάθος ,ότι όταν γινόταν το φορμάτ και με άλλους δίσκους πάνω ,υπήρχε ένα μπάγκ στις ώρες λειτουργιάς που είναι όν το πισι στο τάσκ μάνατζερ .δεν δείχνει τις σωστές ώρες λειτουργίας . Σήμερα πχ το είχα ανοιχτό 20 λεπτά και έδειχνε 23 ώρες . Στο τελευταίο σέρβις που το πήγα μάλλον δεν έβγαλαν τους δίσκους για τα 11 . Βέβαια δεν είναι ο σωστός τρόπος για να δεις το παρτίσιον που εγγράφουν τα windows . Παιδιά μπορεί να κάνω και λάθος . 

  2. Μέχρι και τα δέκα που ήξερα χρειάζεται. Είναι τεχνικό το θέμα . όχι κανονισμών . Τα windows εγγράφουν ένα μικρό παρτισιον στο δίσκο που τα εγγράφεις ,κάτι megabyte .Εαν έχεις και άλλους δίσκους πάνω μπορεί να το εγγράψουν σε άλλο δίσκο και εαν χαλάσει ο άλλος δεν θα μπουτάρει το λειτουργικό .Αυτό ξέρω εδώ και κάτι χρόνια . Κάποιος γνώστης που να γνωρίζει περισσότερα ας μας διαφωτίσει . 

  3. ευτυχώς που το διάβασα πριν κάνω αναβάθμιση. 

    Τελικά πήγα σε 970 evo plus . Πήρα δύο μοντέλα των 2ΤΒ.

    Σε κάτι άρθρα κάποιοι αναφέραν οτι έχουν βλάβη και οι 970 evo plus . 

    Τους έχω δύο εβδομάδες . Και οι δύο έχουν 100 /100 υγεία . 

  4. στο steam μια στο τόσο εαν ασχολείσαι και είσαι λίγο υπομονετικός μπορείς να βρεις τα πρωτοκλασάτα παιχνίδια μετά από ένα εξάμηνο στην απλή στο 50 /100 και κάποιες φορές 75 /100 . Στις εκπτώσεις εαν κάνεις οικονομία μια στο εξάμηνο μπορείς να πάρεις πολλά με καλή τιμή . Αλλά θέλει υπομονή και προγραμματισμό . 

    Δυστυχώς στα call of duty και κάποια που παίζονται online πρέπει να δώσεις 60 ευρώ για να παίξεις μαζί με άλλους όταν παίζουν όλοι .Δυστυχώς . Αλλά αυτά είναι 3 παιχνίδια το χρόνο για εμάς τους παλιούς . Τα δεύτερα παιχνίδια που παίζεις μόνος  σου μπορείς να τα παρεις με έκπτωση . 

    Εδώ και χρόνια από τις εποχές των αντιγραφών στα σι ντι δεν ξέρω να μπορείς να παίζεις online με σπασμένα παιχνίδια και ούτε το έχω δοκιμάσει . 

    Να σας πώ και μια παράμετρο που δεν θα αρέσει σε όλους . εαν δεις ότι για μια ώρα σε ένα καφέ με ένα ελληνικό θες 2,5 ευρώ και σε ένα ιντερνετ καφε θες 1 με 2 ευρώ για χρέπι πισι , τότε βγαίνει φτηνό το παιχνίδι ακόμα και έαν κάνει 60 ευρώ . Στα online είναι πολλές οι ώρες ακόμα και εαν δεν παίζεις 8 ωρα την ημέρα .Στο mw3 του 10 11 είχα 550 ώρες Εργαζόμενος .Εαν κάνετε τη διαίρεση βγαίνει 10 λεπτά  την ώρα . Πολλή φθηνή απόλαυση για τιμές καταστημάτων μαζί με όλα τα πλεονεκτήματα του σπιτιού .  

    • Like 1
  5. δεν κατάλαβα γιατί το σταματήσανε εντελώς . υπάρχει αγορά που θα μπορούσε να το αξιοποιήσει . το high end sound kai ta modern daps . αρκεί να το αναβαθμίζανε λίγο από πλευράς χαρακτηριστικών . υπάρχουν daps που είναι πολύ ακριβά και σαν λειτουργικά είναι άχρηστα . μιλάμε για τιμές 1200 ευρώ και λένε ότι το μενού κολλάει . 

    Βέβαια τώρα με το apple music και σε samsung κάθε κινητό έχει γίνει και ipod . με το κινητό μου (α71) βέβαια κάνω καλύτερη δουλειά από ότι με το ipod kai βλέπω και τα αρχεία σε φακέλους .

    Το 14 που βρισκόμουν σε δίλλημα εαν είναι να πάρω ipod 400 ευρώ ή ipad 600 διάλεξα να πάρω ipad διάλεξα να πάρω ipad . Θα έκανα περισσότερα και καλύτερα μέσα στο σπίτι .Απλά έχασα λίγο φορητό ήχο για έξω . 

    Να συνοψίσω . Πιστεύω ότι υπήρχαν αγοράστές που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν ένα εξελιγμένο ipod σε μια αγορά που δίνει κύρος για την εταιρεία . Η κατηγορία του audiophile και των modern daps .

  6. Από το 2018 παίζω με την δεύτερη οθόνη να παίζει ή βίντεο της cosmote tv ή στρεαμ της twitch . to 18 me to black ops 4το gpu usage ήταν φυσιολικά στο 65/100 ακόμα και όταν έπαιζε stream του twitch . μόλις ήρθε το modern warfare τα πράγματα άλλαξαν . όταν είχα stream ανοιχτό το gpu usage πήγαινε από 80 στο 100 /100 ενώ κλειστό ήταν στο 70/100 , 

    Το ίδιο έγινε και με το black ops cold war . Σήμερα παρατήρησα ότι αυτή η συμπεριφορά έφυγε . Δεν ξέρω εάν ήταν και από το update toy cold war αλλά πιστεύω ότι ήταν από τον οδηγό . Δοκιμάστε το όσοι είχατε παρόμοια συμπεριφορά . Θα το δοκιμάσω στο modern warfare και σε ένα racing που μου έκανε το ίδιο . Και θα δοκιμάσω ακόμα και με 2 στρεαμ ανοιχτά . Μπράβο που το διορθώσανε. 

    • Like 1
  7. o ssd της intel τουλάχιστον στο desktop ήταν ο πιο γρήγορος . απλά ήταν αρκετά ακριβός . για ποιους δίσκους αναφέρεται  το άρθρο ? εγώ μιλάω για αυτόν 

    25133.jpg
    WWW.MSYSTEMS.GR

    Κατηγορία - Δίσκοι SSD - Προϊόν - Intel Optane SSD 900p Series 280GB PCI-Express 3D Xpoint SSDPED1D280GA | Msystems

     . Στις αναγνώσεις 4κ είναι ο γρηγορότερος . 

  8. Με αυτές τις τιμές δεν δίνει κίνητρα σε αυτούς που έχουν ήδη threadripper να κάνουν μια λογική αναβάθμιση .Κανονικά έπρεπε να είναι ο 24 πύρηνος γύρω στα 800 με 1000 ευρώ για να αναβαθμιστούν αυτοί που έχουν ήδη 12 με 16 πυρήνες . 

  9. Παίδες όποιος θέλει ας αγοράσει . έχω αγοράσει την αε 5 και η εμπειρία είναι φοβερή για 120 ευρώ κάρτα. έχω και εμπειρία με μηχανήματα ήχου με πάνω από 1200 ευρώ και στα δικά μου αυτιά αυτή η καρτούλα ακούγεται πολύ καλύτερα .Με Ακουστικά τα  pionner τα xdj 2000 . H ae 5  έχει ευκρίνεια και δύναμη . Την ακούω στο 30/100 και είναι ικανοποιητικά δυνατά . Αυτά . 

    • Like 2
  10. On 22/8/2018 at 7:13 ΜΜ, το μέλος Frostbyte έγραψε:

    Ποιος μιλησε για την τιμη. Εγω το ανεφερα απο αποψη επιδοσεων και οτι δεν υπαρχει καθολου αναγκη αναβαθμισης ακομα.

    αναβάθμιση καλό είναι να γίνεται κάθε τρεις γενιές καινούργιων καρτών .όχι rebadged . για 15 /100 δεν είναι πρέπον να κάνουμε αναβάθμιση . κάθε τρεις γενιές παίρνεις περίπου 100/100 σε τεραφλοπς από την προηγούμενη σου αγορά . 

    • Agree 1
  11. πριν 7 ώρες, το μέλος Aias έγραψε:

     

    • Sequential read: 3,200MB/s
    • Sequential write: 1,900MB/s

     

    για τον 960

     

    ok συμβιβαζομαι 

     

    σε πραγματικές μετρήσεις σε προγράμματα όχι ονομαστικά . πχ ένα που θυμάμαι απο αντιγραφή φάκελο σε φάκελο μέσα στο δίσκο ο 960 εβο πέφτει μέχρι και στα 200 ΜΒ ενώ ο 900p ήταν σταθερός στο 1 GIGABYTE χωρίς αυξομειώσεις. κοίτα και αυτό που έχει το άρθρο. 

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.