Jump to content

iseeklife

Premium Members
  • Posts

    712
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by iseeklife

  1. Γεια σας . Αγόρασα σε προσφορά το total war pharaoh . Γενικά το θάβουν . Οι παλιοί λένε καλά λόγια . Απλά να προσθέσω ότι είναι πολύ βαρύτερο από την κάρτα που αναφέρει για προτεινόμενη στα specs . 

  2. Καλημέρα παίδες και καλές γιορτές . Έχω την εντύπωση ότι ξεκίνησαν να δίνουν δωρεάν χάρτες στη standard edition .Ή είναι μέσα στους αρχικούς και μας τους δίνουν σιγά σιγά ?  Το προσέξατε και εσείς ? Μάλλον δεν τους βγήκε αυτό με τα dlc . 

  3. Βγήκε ένα παιχνίδι το gray zone warfare ,me ue5 και οι καινούργιες κάρτες της nvidia ,είδα τις 4060 και 4080 super δεν τραβάνε . Η 4080 σουπερ σε 4Κ χτυπούσε 45 frames χωρίς dlss και frame generation . Το παίζει ο shroud στο twitch. Για το ρεβιού - benchmark δείτε τον swormz gaming . 

    • Like 1
  4. 12 λεπτά πριν, το μέλος Arkan έγραψε:

    Ήρθε και το "αδερφάκι" των IEMs :D

     

    20240429_174843.jpg

    τα διάβαζα σε review στο διαδίκτυο , όχι τα συγκεκριμένα , μπορεί πριν το 2016 .Πρώτη φορά βλέπω γνωστό σε φόρουμ να τα έχει στη κατοχή του . Συγχαρητήρια . Πάνε οι εποχές που ασχολιόμουν  εντατικά με τα DAC και τα ακουστικά .

  5. Έχω απλή οθόνη , χωρίς g sync  και χωρίς v sync κάνει tearing . Είναι παλιό φαινόμενο . Η οθόνη έχει 60 HZ output . 

    H 4090 έαν χτυπάει 100 gpu usage και βγάζει 30 frames  δεν θέλει αλλαγή ? 

  6. 12 λεπτά πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε:

    Τι σημαίνει "η κάρτα τερματίζει" ; Η κάρτα, πρέπει να είναι στο 99%. Ειδικά στην ανάλυσή σου. Το DLSS δίνει ένα παραπάνω strain στον επεξεργαστή, γιατί ρίχνει την εσωτερική ανάλυση και κάνει output στα 1440p, ωστόσο και πάλι, η 3060 δεν είναι 1440p κάρτα αλλά 1080p (native), οτιδήποτε λιγότερο δείχνει θέματα optimization (από πλευράς παιχνιδιού) ή bottleneck (το CPU σου δεν μπορεί να ακολουθήσει).

     

    Τώρα, για το παραπάνω παιχνίδι, έχω μερικούς ενδοιασμούς. Το παιχνίδι είναι city builder. Πολλά npc and stuff, αυτά είναι CPU Intensive. Ποιο CPU έχεις, έχει σημασία για το τι "feedback" παίρνει η κάρτα σου και τούμπαλιν, σε cpu intensive σενάρια.

    παίζω πάντα με v sync . Η κάρτα δεν χτυπάει πάντα 100 / 100 usage σε όλα τα παιχνίδια. Στο τελευταίο call of duty με dlss παίζω με 60 τις εκατό usage . Επεξεργαστή έχω τον 7950Χ . Το πρακτικό του usage λόγω εμπειρίας με v sync είναι ότι εαν χτυπήσει 100 /100 , μάλλον στο επόμενο παιχνίδι ή έκδοση θα θες άλλη κάρτα . 

  7. On 27/4/2024 at 9:34 ΠΜ, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:
    INSIDER-GAMING.COM

    Manor Lords is enjoying a popular launch period following a wishlist phase that saw it hit 3 million lists...

     

    το λέω ενημερωτικά μιας και το πήρα το παιχνίδι , είναι βαρύτερο από τα specification που γράφει στη steam . λέει για 1060 , εγώ με 3060 σε 1440 p 60 frames και η κάρτα τερματίζει . Έχω 92 /100 usage me dlss on . 

  8. 34 λεπτά πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε:

    Το πρόβλημα με αυτό το παιχνίδι είναι πως ,7-8 μήνες μετά την κυκλοφορία του, δεν είναι ολόκληρο ακόμη. Θέλει 2-3 χρόνια να "ολοκληρωθεί". Οπότε ναι μεν το δίνουν τώρα 35€ , αλλά για να ολοκληρωθεί, με τα season pass κλπ , θέλει 3 χρόνια το λιγότερο.

    Οπότε αν κάποιος είναι υπομονετικός, θα πάρει την "full version", από κλειδάδικο, με 15€ , σε 2-3 χρονάκια. Έκανα το ίδιο με MK X + 11

    Δεν ισχύει για όλα τα παιχνίδια . Παλαιότερα πριν από 10 12 χρόνια που είχαν αρχίσει να πουλάνε τα dlc  στο call of duty ,άρχισα και έπαιρνα και τα dlc . Διαπίστωσα μετά λύπης μετά από δύο τίτλους call of duty , ότι όταν ενεργοποιούσα τα dlc maps  δεν έβρισκε παιχνίδι . Μετά από αυτό δεν ξαναπήρα . Δεν έπαιζε ο κόσμος . Τώρα εαν ισχύει αυτό στο μόρταλ κόμπατ δεν γνωρίζω . Dlc αξίζουν εαν προσθέτουν σίγουρα σε campaign i solo ,όπως στο ασσεττο κόρσα που μπορείς να παίξεις σίγουρα μόνος σου . Σε κάποια σκοπεύω στη standard version . Δεν είχα στόχευση σε τόσο μακρινή επένδυση τριετίας , μιας και δεν ψωνίζω από κλειδάδικα . Έχεις κάποιο δίκιο ,όχι σε όλα και όχι σε multiplayer γιατί μετά από τρια χρόνια δεν θα το παίζει κανείς . 

  9. Για τα παιχνιδια είναι χειρότερος απο τον 7800 3d γιατι το ccd  έχει λιγότερους πυρήνες, 6, ενώ του 7800 8. Για productivity είναι καλύτερος. Με γεια και πάλι. 

  10. Γεια σας   . Άλλαξα κινητό και μετράω το 5G στο σπίτι και παίρνω καλά αποτελέσματα   . Το σταθερό δεν δουλεύει πάντα καλά . Έτσι έχω σκέψεις για δορυφορικό ή να βάλω 5G σε σταθερό μόντεμ . 

    Στις μετρήσεις που κάνω πιάνω 10 με 15 στο σαλόνι και 250 με 450 σταθερά στο μπαλκόνι . 

    Ετσι έχω κάποιες απορίες . Θα βοηθήσει και ο @minast. Ελπίζω να βοηθηθουν και άλλοι . 

    Α) μπορώ να βγάλω κεραία στο μπαλκόνι ? Η θα χρειαστεί να έχω το μόντεμ στο μπαλκόνι ?Η κεραία είναι κανονική εγκατάσταση ή είναι σαν των μητρικών με 20 πόντους καλώδιο ?

    Β) εαν αρχίσουν να χρησιμοποιούν και άλλοι το δίκτυο ,θα πέσει ή ταχύτητα ? Εαν ειναι να φτάσει 100 ,να κρατήσω το σταθερό . 

    Γ ) απαιτεί σύνδεση κινητής? Ή είναι το λεγόμενο mobile internet της cosmote ? Αυτό δίνει μόνο 60 γίγα . 

    Αυτά προς στιγμήν . Αν σκεφτώ και άλλα θα προσθέσω . 

  11. το γνωρίζω το περιστατικό αλλά νομίζω το παιχνίδι είναι παλιό . δεν νομίζω οτι μέσα στην 5 ετια θα καταργούν παιχνίδια. Ήδη από παλιά, απο εποχές red alert, όταν έκλειναν τους multiplayer server έχανες και το παιχνίδι . 

  12. καλησπέρα παίδες . Το είδα στο steam και το έχει και στο ubisoft connect .Το crew motorfest έχει 50 /100 έκπτωση . Είχε βγεί πριν κανένα χρόνο . Το έχει στην αρχική σελίδα και demo . 

    Το κατέβασα . 43 γίγα . Mε την 3060 σε 1440 όλα στο high 60 frames χωρίς dlss έχω 40 τις εκατό gpu usage . 

    To έπαιξα λίγο . Επιτρέπει 4 και μισή ώρες παιχνίδι . 

    Αντιγραφή των παιχνιδιών της ea στις πόλεις , και αντιγραφή του forza horizon στα χωράφια . Τα γραφικά θυμίζουν far cry 6 . 

    Η οδήγηση μου φάνηκε αληθοφανής . Και έχει και αληθινά αυτοκίνητα. πρόλαβα να δώ lamborghini και bmw . 

    Μου φάνηκε καλό . Μάλλον θα το αγοράσω . Όσοι θέλετε , δοκιμάστε το .  

  13.  Πήρα το συμπλήρωμα του τάμπλετ. Έχουν αρχίσει και βγαίνουν και 1 τέρα απλά δεν βρήκα σε micro sd . Έχω να ασχοληθώ με go pro  και  dslr καμία δεκαριά χρόνια , και η κάρτα παραλίγο να γεμίσει με δεδομένα . Χρησιμοποιώ ήδη τα 350 και έβαλα μόνο τους φακέλους με τις καλύτερες φώτο από τις dslr . 

       Κοιτούσα το  ipad air 5th generation .800 ευρώ και είχε μόνο 64 γίγα . Τόσο είχε το  ipad air 2   που πήρα το 2015 . Απαράδεκτο. Έπρεπε τα  air να είχαν τουλάχιστον 1 τέρα . 

       

    17108806418834542086276792203580.jpg

    • Like 2
  14. καλησπέρα παίδες . Έπεσε το μάτι μου τυχαία σε ένα παλιό παιχνίδι με πολύ μεγάλη έκπτωση . είναι το sebastien loeb rally evo και κάνει μόνο 2 ευρώ . Είναι του 16 . Το κατέβασα και το έπαιξα. τα γραφικά καλά για την ηλικία του .Είναι λίγο βαρυά .Την πουσάρανε την κάρτα . Ο χειρισμός καλός . Και έχει και επιλογή για time trial χωρίς να παίξετε το campaign. Νομίζω ότι οι πίστες δεν είναι από τις επίσημες του wrc . 

    Όσοι θέλετε, δοκιμάστε . 

    • Like 2
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.