Jump to content

Vamp

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Komothnh

Vamp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vamp

    Προβλημα με υδροψυξη

    Μαλιστα,καταλαβα....Σκεφτομουν στην περιπτωση που δεν επισκευαζεται να προχωρησω σε αγορα αεροψυξης μιας και το budget μου ειναι πολυ χαμηλο... Cryorig H7 αυτην εδω συγκεκριμενα....Δεν ξερω κατα ποσο θα κανει την δουλεια που κανει μια υδροψυξη αν και διαβασα πολυ καλες κριτικες σε παρα ποσα site και λεω να το δοκιμασω.Ευχαριστω πολυ παντως :)
  2. Vamp

    Προβλημα με υδροψυξη

    Οπως σου ειπα ποιο πανω,ακουγεται ενας ηχος σαν γρατσουνισμα,σαν να προσπαθει το νερο να περασει και να τραβαει απο καπου που ειναι βουλωμενο?Δεν μπορω να σου εξηγησω.Οι αντλιες ειναι σκουρο μαυρο χρωμα οποτε δεν μπορω να δω με καποιον τροπο αν υπαρχει κινηση υγρου..... Πιανοντας τα σωληνακια,μαλλον υπαρχει κινηση υγρου μεσα,αλλα αυτο το γρατσουνισμα δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι...Να εχει μπουκωσει καπου μεσα και να μην μπορει να τραβηξει?Δεν ξερω,παντως εξαερωση μαλλον δεν γινεται στην συγκεκριμενη ετσι?
  3. Vamp

    Προβλημα με υδροψυξη

    CORSAIR HYDRO SERIES H55 QUIET CPU COOLER (120MM) Αυτην εδω εχω...μπορω να κανω εξαερωση σε αυτην,η πρεπει οπωςδηποτε να ειναι custom made οπως αυτη στο βιντεο??
  4. Vamp

    Προβλημα με υδροψυξη

    Σκονη οχι,το καθαρισα προσφατα.Αλλαξα παστα μηπως και τυχον εφταιγε αυτο.Αερα σπρωχνουν καλο,αλλα τωρα που πηγα να το τσεκαρω αυτο οσον αφορα τα σωληνακια,κανουν εναν περιεργο θορυβο...Για να σου δωσω να καταλαβεις τον θορυβο που κανει ενα στραβωμενο καλαμακι οταν πας να ρουφηξεις...Εναν ηχο σαν γρατσουνισμα..Δεν μπορω να καταλαβω
  5. καλησπερα,πριν καιρο ειχα εγκαταστησει μια υδροψυξη στο pc μου για ψυξη στην cpu.ολα κομπλε μεχρι που πριν λιγο καιρο ξεκινησε να κανει κατι κουλα...Η θερμοκρασια χτυπαει κοκκινα σε σημειο να ξεπερναει τους 80 βαθμους και να φτανει μεχρι 85.Με αποτελεσμα να σβηνει το pc η να freezarei.Θελω να ρωτησω,υπαρχει περιπτωση να εχει καει το ψυγειο της υδροψυξης και να μην γινεται καλη ψυξη?μια φορα που επιασα τα σωληνακια της εκαιγαν.Δεν ξερω τι να κανω και δεν υπαρχει καποιος ειδικος στην περιοχη μου στον οποιο μπορω να απευθυνθω...Καποια ιδεα?Ευχαριστω
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.