Jump to content

sagma666

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

sagma666's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλησπέρα παιδιά, Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω άμεσα υπολογιστή, βρίσκομαι όμως Γερμανία, σας παραθέτω μια φωτογραφία με χαρακτηριστικά ενός έτοιμου υπολογιστή που βρήκα και διατίθεμαι να αγοράσω.. Δεν γνωρίζω από συνδεσμολογίες για να το φτιάξω μόνος μου όπως επίσης βασικό πρόβλημα και η γερμανική γλώσσα. Τον υπολογιστή θα τον χρησιμοποιώ για οικιακή χρήση, αμέτρητες ώρες internet (πολλές σελίδες ανοιχτές σε έναν browser), λατρεύω την φωτογραφία και την επεξεργασία της με photoshop (χαλαρά πράγματα), ασχολούμαι με video editing για να ανεβάζω στο youtube, από παιχνίδια δεν ασχολούμε καθόλου παρά μόνο με το Tomb Raider (Lara Croft) όποτε και όταν τύχει να κυκλοφορήσει.. Πιστεύεται είναι υπερ...τούμπανο για αυτές τις ασχολίες μου; Από την άλλη θέλω ενα τούμπανο σύστημα για πολλά πολλά χρόνια μπροστά που να μπορεί να παίξει και τα επόμενα Tomb Raiders.. να είναι γρήγορο στο Photoshop και το Corel Video Studio.. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστεί να απαντήσω, στη διαθεσιμότητά σας..
  2. Γεια σας παιδιά. Θέλω να αγοράσω έναν καινούριο υπολογιστή και κοιτάζοντας σε διάφορα μαγαζιά με ηλεκτρονικούς υπολογιστές βρήκα έναν με επεξεργαστή Intel Core i5-6400 Turbo Boost Technology 2.0 up to 3.30 GHz και 16 GB RAM. Επίσης η κάρτα γραφικών είναι Nvidia Geforce GTX 745. Πιστεύετε πως με αυτόν τον υπολογιστή θα μπορώ να παίζω καινούρια παιχνίδια, αλλά και να κάνω επεξεργασία video (rendering); Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.