Jump to content

Gery Vis

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Gery Vis

  1. Gery Vis

    Εργασία και διαβίωση στη Νορβηγία

    ευχαριστω για την απάντηση δουλεια πρεπει να βρεις απο την ελλαδα και μετα να πας εκει σωστα? το Nav.no ειναι καλο για ευρεση εργασιας? Ελληνικό σχολείο δεν εχει η Νορβηγια για την φιλόλογο κοπέλα μου?
  2. Gery Vis

    Εργασία και διαβίωση στη Νορβηγία

    Καλησπέρα , αποφασίσαμε με την κοπέλα μου να παμε νορβηγια για δουλειά εγω εχω προϋπηρεσία σαν μπαρμαν 10 χρονια σε πολλα μαγαζια και φετος σε 5 σταρο hotel τωρα παω να παρω και ενα χαρτι απο ΙΕΚ με παγκόσμια αναγνώριση όπως και σεμινάρια για personal trainer που αθλουμε επίσης κοντα στα 10 χρονια υπάρχει ζήτηση για ανάλογες θέσεις? Δεν συζητάω για την στρατιωτική εμπειρία καθως ήμουν στρατό 7 χρονια δεν ξέρω αν μπορεί αυτο να χρησιμεύσει κάπου σαν security . Ξεκινάω και εντατικά γλωσσά θέλω να ειμαι έτοιμος. Η κοπέλα μου ειναι Φιλόλογος χωρις προϋπηρεσία μονο απο ιδιαίτερα που κάνει τι πιθανότητες έχουμε?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.