Jump to content

Themisan

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Themisan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Τελικα φιλε μου πηρα εσωτερικη καρτα soundblaster z και συνδεσα με οπτικη ινα τον υπολογιστη με το home cinema και επιτελους εχω ηχο surround και βλεπω την επιλογη 5.1 στο sounds. Αλλα για να γινει αυτο απενεργοποιησα το arc και αφησα μονο anytime. Η τελευταια απορια μου ειναι η τηλεοραση που βγαζει δυο επιλογες το pcm και το dts neo 2.5 και οχι dolby και dts ευθυνεται οτι εχω ελλειψη στις θυρες hdmi στο home cinema;
  2. Μεσω dlna μπορεις να μου πεις πανω κατω γιατι δεν γνωριζω; αλλιως θα οαρω αυτο που μου ειπες για να τελειωνω την ταλαιπωρια. σημερα πηγα και πηρα οπτικη ινα και απενεργοποιησα το anytime και το arc απο το μενου του hone cinema. Διλαεξα απο την τηλεοραση για εξοδο ηχου την οπτικη ινα αλλα συο μενου παλι δεν με αφηνε να επικεξω dts η' dolby digital. Αυτο μπορεις να μου το εξηγησεις πως δεν εχω στην τηλεοραση 5.1 ;
  3. Καλησπερα! Προσφατα αγορασα home cinema samsung ht j5150 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Εχω συνδεσει υπολογιστη με hdmi στην τηλεοραση οπως το ps4 και το οτε tv. Απο το home cinema φευγει καλωδιο arc προς την υποδοχη της τηλεορασης που υποστηριζει arc. Απο τον υπολογιστη και μεσω του sound manager μου βγαζει μονο stereo επιλογη. Η motherboard μου ειναι η gigabyte z87 hd3 και η καρτα ηχου ειναι ενσωματωμενη. Γιατι δεν μου βγαζει την επιλογη 5.1 να επιλεξω; Επισης μεσα απο το μενου της τηλεορασης μου που ειναι η samsung ue48ju6640, εχω την επιλογη του ηχου, pcm η' dts neo 2.5 μονο αλλα τα υπολοιπα ειναι μη επιλεξιμα οπως dolby digital και dts. Εχω κανει κατι λαθος η' πρεπει να κανω καποια ρυθμιση; Γενικα ηχο 5.1 δεν εχω ακουσει απο την ημερα που το αγορασα και επισης τα πισω ηχεια τα surround ακουγονται πολυ σιγα και ανεβασα τα db στο 6 για το καθε ενα.
  4. Themisan

    HTPC->tv->homecinema

    Καλησπερα! Προσφατα αγορασα και εγω το ιδιο home cinema και αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα. Εχω συνδεσει υπολογιστη με hdmi στην τηλεοραση οπως το ps4 καο οτε tv. Απο το home cinema φευγει καλωδιο arc προς την υποδοχη της τηλεορασης που υποστηριζει arc. Απο τον υπολογιστη και μεσω του sound manager μου βγαζει μονο stereo επιλογη. Η motherboard μου ριναι η gigabyte z87 hd3 και η καρτα ηχου ειναι ενσωματωμενη. Γιατι δεν μου βγαζει την επιλογη 5.1 ; Επισης μεσα απο το μενου της τηλεορασης μου, εχω την επιλογη του ηχου, pcm η' dts neo 2.5 αλλα τα υπολοιπα ειναι μη επιλεξιμα οπως dolby digital και dts. Εχω κανει κατι λαθος η' πρεπει να κανω καποια ρυθμιση; ευχαριστω!
  5. Themisan

    Παγωνει στις ταινιες 1080

    Το πηγα 60p hz και και η dedicated video memory ηταν στα 64mb απο τα 1696 mb απο την διαθεσιμη. Τωρα ειναι στα 512 mb. Επελεξα επισης απο το playback το use autochange fullscreen monitor mode. Εκαναν δουλεια ολα πιστευω απλα σε λιγοτερα σημεια το βλεπω τωρα.
  6. Themisan

    Παγωνει στις ταινιες 1080

    1. Cpu 15-30% και 1,05 ram 2. Media player classic αλλα και με τα αλλα μου κανει τα παγωματακια. Ενω επαιζε η ταινια πατησα ctrl + j και δεν ειναι ενεργοποιημενο το dxva. Πως το ενεργοποιω; επισης εμενα η καρτα γραφικων ειναι εσωτερικη. 3. Στο κεντρο ελεγχου γραφικων hd intel μου λεει 1920χ1080 και 29p hz. 4. Οχι. Πως γινεται; 5. Τυχαια ειναι τα κολληματα που κανει αλλα ειναι μικρα μην φανταστεις τιποτα τρελο. Η εικονα σαν ποιοτητα δεν εχει θεμα ουτε πιξελιαζει. 6. Καποιες φορες πιο τακτικα και καποιες φορες πιο λιγο. Αλλα σε ολες τις 1080. 7. Ναι. Vlc, km player.
  7. Καλησπερα σας, εχω το εξης συστημα: Gigabyte ga z87 hd3 i3 intel 4330 cpu 3.50 ghz 4 gb crucial ballistik 3tb western digital 3tb seagate Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οταν βαζω να παιξει 1080 ταινια μου κανει που και που παγωματακια. Η εικονα δεν πιξελιαζει ουτε χαλαει. αυτο το παρατηρησα απο τοτε που αλλαξα τηλεοραση απο 32 σε 48 αρα. στα βιντεο του youtube παιζει κανονικα τα 1080. ο υπολογιστης ειναι συνδεδεμος με καλωδιο hdmi με την τηλεοραση. ευχαριστω πολυ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.