Jump to content

soloMoulos

Members
  • Posts

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

soloMoulos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. soloMoulos

    OC στον i7 920

    1ον κατεβαζω το DRAM frequency και 2ον το τουρμπο που φαινεται στις ρυθμισεις που ειναι στις φωτο; γιατι νομιζω το χω απενεργοποιησει.
  2. soloMoulos

    OC στον i7 920

    Τι ρυθμισεις να αλλαξω για να το σταθεροποιησω, ή καλυτερα με ποιες ρυθμισεις να πειραματιστω; Καπου διαβασα οτι για να αποφυγω τα bsod να ανεβασω το vcore. Καπου αλλου οτι μπορω να το σταθρεοποιησω με χαμηλοτερο vcore. Επισης οι περισσοτεροι αλλαζανε τις ρυθμισεις των ραμ και το QPI voltage καθως και αυτα που εχω αφησει auto (IOH/ICH voltages). Εχω ξεκαθαρα μπερδευτει!
  3. soloMoulos

    OC στον i7 920

    Eιπα να τρεξω ενα τελευταιο τεστ πριν τον ανεβασω λιγο ακομα και μετα απο 2.5 ωρες στο OCCT πεταξε bsod με error: CHECK_MACHINE_EXCEPTION.. Κι ελεγα τι ωραια τι καλα που ειμαι stable στα 4 ..
  4. soloMoulos

    OC στον i7 920

    ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και την επεξηγηση! θα πειραματιστω λιγο ακομα και θα ποσταρω τυχον νεα! ευχαριστω και παλι!
  5. soloMoulos

    OC στον i7 920

    επιδεχεται και αλλο oc; και αν ναι τι να ανεβασω; επισης σε ορισμενα βιντεο που ειδα πειραζανε το UCLK frequency και τα IOH/ICH voltages.(;;;)
  6. soloMoulos

    OC στον i7 920

    ξεκινησα να τρεχω το occt για 2 ωρες και μετα απο περιπου 1 ωρα με το γονατο μου πατησα το κουμπι τερματισμου και εκλεισα το pc..ξενερωσα φουλ γιατι απλα περιμενα κανοντας τσιγαρο να τελειωσει το τεστ(που Btw δεν ξεπερασε τους 77 βαθμους). Στη συνεχεια οταν και τον ανοιξα παλι δεν αντεχα να περιμενω παλι 1 ωρα και το εβαλα μισαωρο. Παραθετω απο κατω screenshot του occt μετα το περας του τεστ.
  7. soloMoulos

    OC στον i7 920

    Ωραια επειδη δεν τα χω χρησιμοποιησει ξανα αυτα τα προγραμματα, χρειαζεται να πειραξω καποιες ρυθμισεις στο occt? επισης ποσες ωρες προτεινετε να τρεξω το τεστ;
  8. soloMoulos

    OC στον i7 920

    Ναι εχω τρεξει stress tests. Κατα τη διαρκεια των τεστ φτανει στα 4.169 και μετα παλι σταθερα 4.009. Οι μεγιστες θερμοκρασιες σε 100% load δεν ξεπερνουν σε κανενα τεστ τους 68 βαθμους.
  9. Καλησπερα στην ομαδα του The Lab! Τωρα που μπηκε ο χειμωνας για τα καλα και επεσε η θερμοκρασια ειπα να κανω αποπειρα να ασχοληθω με το OC στον επεξεργαστη μου. Πρωτη φορα ασχολουμαι με τον συγκεκριμενο τομεα και χρειαζομαι τα φωτα σας! Ειδα καποια βιντεακια, διαβασα σε φορουμς και με το σταυρο στο χερι () καταφερα να τον ανεβασω στα 4GHz, αλλα δεν γνωριζω αν το χω κανει σωστα ή αν χρειαζεται να πειραξω κ αλλες ρυθμισεις, απο αυτες που ηδη πειραξα, και για ποιον λογο. Τα specs μου ειναι τα εξης: cpu: i7-920 (D0 Revision) mb: asus p6t se cooler: hyper evo 212 cooler ssd: samsung 850 evo hdd: 1TB WD green gpu: hd6870 psu: ocz 1000w ram: kingston 3x2Gb @1333Mhz Παραθετω και ορισμενα screenshots με τις ρυθμισεις που αλλαξα καθως και με θερμοκρασιες μετα το oc.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.