Jump to content

Gos

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Δεν απαντώ

Gos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Gos

    Βοήθεια & Συμβουλή για Desktop Building

    Ευχαριστώ για την συμβουλή! Κατάλαβα, ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Το audio editing είναι hobby μου, αρκεί να λειτουργεί επαρκώς χωρίς προβλήματα σε ο,τιδήποτε και προτιμότερο σε καλές ταχύτητες όσο αφορά αυτό. Θα ήθελα και να προσθέσω ότι θα ήθελα το σύστημά μου να αντιμετώπιζει καλά περιπτώσεις multi tasking όπου λ.χ. έχω ανοικτό ένα παιχνίδι, το chrome, audio και video editing software, που θα είναι και απο τις πιο extreme περιπτώσεις για μένα.
  2. Gos

    Βοήθεια & Συμβουλή για Desktop Building

    Δεν παρεξηγώ είμαι νέος σε αυτά και χρειάζομαι βόηθεια. 1. Θα πάρω μια 4κ οθόνη από plaisio το πιο πιθανό, τώρα έχω μια παλία 1080p 21-23 ιντσών. 2. Adobe Audition, Audacity, Fl Studio, Izotope RX. 3. Το Resident Evil 7 που θα βγει σύντομα, Death Stranding στο μακρινό μέλλον, The Last Of Us, Witcher 3, Metal Gear Solid, Elsword και ίσως άλλα στο μέλλον. 4. Δεν μπόρω μόνος να το στήσω γι'αυτό διάλεξα το e-shop. Γνωρίζεις μια καλύτερη επιλογή; Γιατί παρατήρησα και ότι δεν προσφέρει άτοκες δόσεις... Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.
  3. Γεια σας, σύντομα προκείται να πάρω desktop για gaming και audio editing και θα ήθελα να ακούσω απο εσάς αν έχω διαλέξει τα κατάλληλα parts για μια άριστη απόδοση στις απαιτήσεις μου. Τα parts συμπεριλαμβάνονται στην εικόνα. Θα μπορέσει το καθένα να λειτουργήσει όπως πρέπει σε συνεργασία με τα υπόλοιπα; Ίσως μπορώ να διαλέξω φτηνότερα που θα κάνουν εξ'ίσου καλή δουλειά (όχι αλλαγές στον επεξεργαστή ούτε κάρτα γραφικών); Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.