Jump to content

marakii26

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

marakii26's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. marakii26

    Lenovo tab 3 A8-50

    Καλησπέρα!έχω ένα tablet lenovo A8-50.Εβαλα πρόσφατα μια sd card 32gb.Μπορει να μου πει κάποιος τι να κάνω ώστε ότι κατεβάζω να μεταφέρεται εκεί?
  2. marakii26

    Χωρητικότητα Powerbank

    Οκ θα δω!
  3. marakii26

    Χωρητικότητα Powerbank

    Το διάβασα!επειδή εσύ τα ξέρεις καλύτερα,θα μπορούσες να μου προτείνεις ένα powerbank που να μου δίνει τουλάχιστον 12000mah?
  4. marakii26

    Χωρητικότητα Powerbank

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!έχω ένα tablet 4290 mah αν θυμάμαι καλά και ένα smartphone 3100 mah.θα φορτίσει το τάμπλετ φουλ ενώ το κινητό θα πάει κάπου στο 80%.
  5. Καλημέρα!Έχει κανείς το tp-link 10400mah για να μου πει πόσα mah προσφέρει πραγματικά?εμένα μου δίνει λίγο πάνω από 7000 και δεν το έχω πολύ καιρό.ειναι σχετικά καινούργιο.
  6. Καλησπέρα!και Καλη χρονια!είμαι καινουργια εδώ οπότε αν γραφω σε λαθος ενοτητα ζητω συγγνωμη.Έχω ενα λαπτοπ turbo-x το οποίο είχε κάποια προβληματα με την οθονη του γιατί είχε σπάσει εκεί που ενώνεται το λαπτοπ στη μια μερια.Το εδωσα στον πατερα μου για να το πηγαινε να μου παρουν τα αρχεια απο μεσα και να αφηνα το πισι στην ακρη.εντελει μαλλον καποιο λαθος εγινε και μου το γυρισε με μαυρη οθονη και φυσικα τα αρχεια πουθενα.θα ηθελα να παρακαλεσω οποιον γνωριζει να μου πει 1)τι μπορει να του εκανε ο βλακας που του το πηγε? και 2)αν υπαρχει τροπος να βρω τα αρχεια μου και να τα παρω.Παρακαλω πολυ ειναι σημαντικο για μενα.εχω στενοχωρηθει πολυ.ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.