Jump to content

JohnM25

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Athens

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JohnM25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Αααα για τα σκυλια που λετε εδω στον Ασπροπυργο εμεις το εχουμε παει σε αλλο επιπεδο!! το εχουμε τερματισει το παιχνιδι εδω και καιρο, δηλαδη μπροστα μας ειστε γατακια.. Κυριος. 55-60 καθε μερα 05:00 με 07:00 αμολα ενα πιτμπουλ 20-30 κιλα και ενα γερμανικο ποιμενικο γιατι λεει τον ενοχλουν οι γατες που τσακονονται, στα 200-300 μετρα υπαρχει δημοτικο σχολειο. εγω ξυπναω 05:30 για να παω στην δουλεια μου και περναω απο την γειτονια για να βγω στο κεντρικο δρομο με τα ποδια παντα, μαζι μου εχω παντα μια φαλτσετα λες και ειμαι κανας κλεφτης! του ειπα να το μαζεψει και η απαντηση που πηρα ειναι "δεν δαγκώνει" αυτος ο σκυλος εχει δαγκωσει μια γειτονησα που και αυτη πηγαινε στην δουλεια της! εχει δαγκωσει και αυτον ασχημα κιολας. και ρωτω εγω τι να κανω αν μου χιμηξει? να μην το καρφωσω? η να το αφησω να μου φαει μερικα δαχτυλα και κανα δυο κιλα γαμπα? απο καταγγελιες, παραπονα και βρισιδια νιωθει τιποτα ο συγκεκριμενος κυριος 2 χρονια τωρα.
  2. JohnM25

    Εργασία και διαβίωση στη Νορβηγία

    Καλησπερα jax. ξεκιναω απο το μηδεν τελειως αλλα η ιδεα μου εχει καρφωθει εδω και 2-3 χρονια. η επιλογη για ξενοδοχειο δεν υπαρχει? η δεν συμφέρει καθολου? εστο το πιο φτηνο, μεχρι να βρεις δουλεια και να κανεις αυτο που μας λες με τα ενοικιαζομενα σπιτια υπαρχει καποια βιομηχανικη περιοχη π.χ οπως εδω στην δυτικη αττικη? ασχολουμε με τους υπολογιστες αλλα το κολοχαρτο δεν το πηρα ποτες.. οποτε ανηκω στην κατηγορια ανειδικευτος. τα αγγλικα μου ειναι σχετικα καλα, νορβηγικα ξεκιναω απο βδομαδα. εταιριες που ασχολούνται με logisticks εχεις ακουσει κατι? αυτα. οσο σκεφτομαι οτι θα παρω ξανα στο τελος του μηνα το αστρονομικο ποσο τον 495 ευρω με 160 ωρες δουλειας νιωθω μαλακας!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.