Jump to content

Geek1981

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Geek1981

  1. Με το που ανοιγω ενα προγραμμα ή τον browser ή δευτερη καρτελα μου κανει το ιδιο,δουλευει τρελα η ψυκτρα.Ειναι φυσιολογικο αυτο?
  2. Η ψυκτρα ειναι ενταξει,την εχω τσεκαρει πολλες φορες.Οσον αφορα τις θερμοκρασιες ετρεξα το Speccy και μου εδειχνε αυτη την φορα μεγιστο 60 βαθμους.
  3. Θερμοκρασιες καποιες στιγμες οταν δεν κανω τιποτα φτανουν και στους 85 βαθμους.Default bios δοκιμασα.
  4. Γεια σας παιδια!!Εχω ενα σταθερο pc με AMD A10-5800K και μητρικη μια Gigabyte ga-f2a88xm-hd3.Στην αρχη ειχα ενα τροφοδοτικο απλο και φθηνο.Οταν ομως το αλλαξα και εβαλα ενα Corsair cx500 και αναψα το pc η ψυκτρα ξεκινησε(οχι συνεχεια)να δουλευει τρελα ακομα και σε στιγμες που δεν εκανα τιποτα.Τσεκαρα αν ειχα τοποθετησει σωστα την ψυκτρα(η stock ειναι),αλλαξα και παστα αλλα τα ιδια.Μου εστειλαν καινουργιο τροφοδοτικο,τα ιδια.Βαζω το προηγουμενο τροφοδοτικο,ενα Force,ολα δουλευαν μια χαρα.Δεν μπορω να καταλαβω τι φταει?Καμια βοηθεια?Ευχαριστω.
  5. Geek1981

    Intel i7 σε chipset H110

    Το ιδιο ισχυει και για πλατφορμες AMD που δεχονται τους FX?
  6. Γεια σας παιδια!!Ειμαι καινουργιος στο φορουμ.Θα ηθελα να ρωτησω:ενας i7 εκτης γενιας θα μπορει να πιασει το μεγιστο των δυνατοτητων του σε μητρικη με chipset Η110?π.χ αυτην εδω: http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-h110m-hds-retail-p-PER.528937 ή επειδη το chipset ειναι H110 θα φρεναρει τις επιδοσεις του επεξεργαστη?Ευχαριστω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.