Jump to content

aka

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

aka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Κατάφερα και το άνοιξα το παράθυρο , και αφαίρεσα το πόμολο με τον μηχανισμό του , οπότε από αύριο παραγγέλνω νέο και θα το αντικαταστήσω. Ευχαριστώ σε όλους για την βοήθεια.
  2. καλησπέρα osa, ευχαριστώ για την απάντηση, οι δυο βίδες είναι στο κεφάλι με allen (πεντάγωνο)και η πρόσβαση είναι από την μέσα πλευρά που δεν έχω πρόσβαση ακόμα και όσο είναι το παράθυρο κλειστό.. Οπότε ακόμα και όταν θα βγάλω το καπάκι που ράγισε θα τις βλέπω από την πίσω τους μεριά.
  3. Καλημερα σε ολους και καλη Καθαρα Δευτερα,Χτες πήγα να ανοίξω την μπαλκονοπορτα στη κουζινα (ειναι ενα φύλλο και μηχανισμός χωρις ανακληση)..και δεν ανοιγε ιδιως απο την πανω μερια, σαν να ειχε κολλήσει το σιδερακι που ανεβενει (και μπαίνει μεσα στο κουφωμα οταν κατεβάζουμε το χερουλι του πόμολου για να κλειδωσει το παραθυρο) και τράβα τραβα κ γυρνα γυρνα μου εμεινε στο χερι ο μηχανισμος..και το παραθυρο εμεινε κλειστό και δεν μπορω ουτε να το ανοιξω τωρα.. Στην φωτο φαινετε ο μηχανισμος του πομολου που εσπασε/ ραγισε το καπακι του πομολου.<br>Το συγκεκριμενο κουφωμα αλουμινίου εχει τις βιδες για την αφαιρεση του σπασμενου καπακιου του πομολου/χερουλιου απο την μεσα πλευρα , οποτε δεν μπορω καπως να εχω προσβαση εφοσων εμεινε και η πορτα σε θεση κλειστη... Τι μπορω να κανω? Καμια ιδεα?Να πω πως οτι το πομολο σε οτι θεση και να το βάλω / γυρίσω πια δεν εχει κανενα αποτέλεσμα και το παραθυρο παραμενει σε κλειδωμενη θεση..\ευχαριστω!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.