Jump to content

hauntedpunto

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Πειραιάς
  • Ενδιαφέροντα
    gaming, cars, escape rooms, ταινίες, σειρές, μουσική, metal, ποδόσφαιρο, μπάσκετ

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hauntedpunto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. hauntedpunto

    Αγορά νέας κάρτας γραφικών.

    Για κάποιο λόγο προτιμώ τις nvidia.. ίσως επειδή είχα πάντα nvidia μάλλον.. Θα την έχω και αυτήν στα υπόψη πάντως.. Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
  2. hauntedpunto

    Αγορά νέας κάρτας γραφικών.

    Sorry.. πήγα να κάνω παράθεση αλλά το μετάνιωσα και μετά δεν μπορούσα να την βγάλω και τα έκανα μπάχαλο... Αν μπορεί κάποιος mod ας σβήσει το επάνω μήνυμα γιατί δεν ξέρω πως γίνεται και αν μπορώ να το κάνω εγώ.. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Για τις Evga ποια είναι η γνώμη σας; Έχω βρει μία με έναν ανεμιστήρα, μικρότερο δλδ μέγεθος και σε καλύτερη τιμή από gigabyte και msi.. θα είναι καλή ή θα υπερθερμένεται;
  3. hauntedpunto

    Αγορά νέας κάρτας γραφικών.

    σε έχασα λίγο.. εσύ προτείνεις δηλαδή αντί για την gigabyte g1 gaming να πάω για msi gaming x; Τι διαφορές έχουν; πάνω κάτω ίδια τιμή έχουν απ'ότι βλέπω.. επίσης δεν ξέρω και τι είναι το coil whine..
  4. hauntedpunto

    Αγορά νέας κάρτας γραφικών.

    Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Είσασταν πολύ κατατοπιστικοί! Και από απόδοση φαντάζομαι πρέπει να είναι θηρίο.. Ξέρω δεν είναι ούτε 1070 ούτε 1080, αλλά πρέπει είναι δυνατή.. (σίγουρα σε σχέση με την 750 Ti που έχω..)
  5. hauntedpunto

    Αγορά νέας κάρτας γραφικών.

    Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.. Έχεις μήπως κάποιο τροφοδοτικό να προτείνεις σε νορμάλ τιμή; Ευχαριστώ
  6. hauntedpunto

    Αγορά νέας κάρτας γραφικών.

    Καλημέρα! Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα λέω να γράψω εδώ.. Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με αναβάθμιση κάρτας γραφικών καθώς δεν το πολυκατέχω το θέμα. Έχω έναν desktop με τα κάτωθι χαρακτηριστικά: - CPU: intel Core i5 @ 3.20GHz (μοντέλο tba) - motherboard: Asus H97M-E - τροφοδοτικό: Force model: DR-8600 BTX (max 600W) - GPU: Geforce 750Ti 2 GB - Ram: 8GB Θέλω να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών σε Gigabyte GeForce GTX 1060 G1 Gaming, 6144 MB GDDR5 ( GV-N1060G1 GAMING-6GD (REV. 2. ). Γνωρίζετε αν ο υπολογιστής μου σηκώνει την 1060 ή αν θα πρέπει να κάνω και άλλες αναβαθμίσεις; Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν θεωρείτε ότι θα χωρέσει η καινούρια κάρτα στον πύργο μου; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τη βοήθεια. ΥΓ: δεν είναι κατσαρίδα αυτό που φαίνεται στον πύργο..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.