Jump to content

twingo

Premium Members
  • Posts

    68
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About twingo

  • Γενέθλια 11/08/1974

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αγ Δημήτριος

twingo's Achievements

  1. twingo

    Επιλογή δίσκου κοπής

    Καλησπέρα, Ελπίζω να σε πρόλαβα. Μην ξεπαραδιαστης για δίσκο η λύση είναι απλή. Η μελαμίνη για να μην κάνει ξέφτια, θέλει προκόψιμο και μετά κανονικά κόψιμο. Το έχω δοκιμάσει με δίσκο 24 δόντια, η κοπή χωρίς ψεγάδι. Δές στο βίντεο που σου παραθέτω :
  2. twingo

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Όταν κάνεις την κάθετη κίνηση και η δύναμη δεν είναι στο ένα μπράτσο, δεν κάνεις κύκλο αλλά οβάλ. Με λίγα λόγια ο κάθετος άξονας δεν είναι κάθετος. Άν έχω την δυνατότητα θα κοιτάξω να ανεβάσω φωτογραφίες με το τι εννοώ. Θα πρότεινα να το κοιτάξεις και το δικό σου, γιατί μάλλον το αγοράσαμε την ίδια περίοδο. Εγώ 18/12.
  3. twingo

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Χάλια. Ο τζόγος που έχει είναι από άλλο πλανήτη. Επι δύο μήνες είμασταν μεταξύ σέρβις και εταιρίας, όσπου στο τέλος μας ενημέρωσαν από το εργοστάσιο κατασκευής οτι έτσι κατασκευάζεται. Οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σέρβις της λιντλ (Houston service) γιατί πραγματικά βοήθησαν όσο μπορούσαν, μου έστειλαν το παλιότερο μοντέλο που ο τζόγος είναι αισθητά μικρότερος. Βέβαια με 40€ δεν είχα απαιτήσεις dewalt ή Μακιτα. Επιστροφή τα χρήματα ήθελα αλλά με τα πέρα και τα δώθε στο σέρβις λογιστικά δεν μου τα δίναν. Πήρα τελικά ένα dewalt (d26204) και ησύχασα.
  4. Έχω το παρακάτω εδώ και δύο χρόνια. https://www.skroutz.gr/s/8789754/Dewalt-DWE6423.html σκυλί. Κάνει πολύ καλή δουλειά είμαι υπερευχαριστημενος. Αλλά όπως είπαν και τα άλλα παιδιά, δεν είναι για γωνίες
  5. twingo

    Τελευταία νέα για το Polaris της AMD

    Σωστότατος ! Τόσο αθόρυβη που νομίζεις ότι δεν υπάρχει κάρτα.
  6. twingo

    Αγορά νέας κάρτας γραφικών.

    Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Αγόρασα την Msi.
  7. Χρόνια πολλά σε όλους ! Ετοιμάζομαι να προβώ σε αγορά νέας κάρτας γραφικών, προς αντικατάσταση της 6870. Έχω καταλλήξει οτι η λύση της rx470 είναι σε αυτά που θέλω και βρίσκομαι σε δίλλημα ποια μεταξύ asus strix και msi gamming x, είναι καλύτερη σαν υλοποίηση. Προκαταβολικά ευχαριστώ !
  8. twingo

    Τελευταία νέα για το Polaris της AMD

    Καλησπέρα ! Άν επιτρέπεται, πόσο σου κόστισε μαζί με τα μεταφορικά ;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.