Jump to content

agelos89

Members
  • Posts

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Ενδιαφέροντα
    Music,Photography

agelos89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. agelos89

    Reboot σε μητρικη μετα απο Shutdown

    Ειναι δοκιμασμενο και σε windows 7 και σε windows 10 ξανα φορμαρισμενα και Update. Ο μονος τροπος για να σβησει εαν κρατησω πατημενο το power button αλλιως κανει shutdun και restart. Τα πραγματα τα εχω σε αλλο x58 και δουλευουν και επισης εχω δοκιμασει και διαφορετικο cpu και παλι τα ιδια. Η απορια μου ομως και παλι ειναι η εξης !!! ΕΑΝ μεσα στο bios πατησω το button της μητρικης μια φορα δεν θα πρεπει να σβησει ? ( Πανω στην μητρικη μονο cpu +xpucooler+1dim ram ) ΟΥΤΕ USB.
  2. agelos89

    Reboot σε μητρικη μετα απο Shutdown

    Εχω κανει το καλυτερο μπορω να σου πω εχω απενεργοποιησει μεσα απο το bios τον ηχο την καρτα δυκτιου και τα sata και κανει το ιδιο. Επισης το εχω δοκιμασει αυτο το οποιο λες. ΔΗΛΑΔΗ να αφαιρεσω το καλωδιο δυκτιου και μετα να το κανω shut down. ΤΟΤΕ παλι κανει τα ιδια αλλα ο μονος τροποσ ΠΑΝΤΑ για να σβησει το pc χωρις restart ειναι να πατησω παρατεταμενα το Power button. Force Shutdown
  3. agelos89

    Reboot σε μητρικη μετα απο Shutdown

    Λοιπον : 1) Εχω αφησει εκτος ρευματος-χωρις καλωδια-χωρις μνημες-χωρις καρτα γραφικων-χωρις μπαταρια για 10 ωρες για να κανω clear CMOS και τιποτα.... 2) Πηγα στη ρυθμησεις της καρτας και το απενεργοποιησα το δευτερο που μου ειπες αλλα ΤΙΠΟΤΑ
  4. Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να ρωτήσω ποια ειναι η διαφορα ενος Πληρωμενου cms απο ενα Nulled. Και εαν εχουν διαφορα ποιες ειναι οι επιπτωσεις.
  5. agelos89

    Reboot σε μητρικη μετα απο Shutdown

    Το βρηκα ειχα στραβωμαρα χαχαχαχαχα Λοιπον ΤΙΠΟΤΑ το ιδιο ! Δεν θελω τετοια icon χρυσοστομε γιατι θα την ακουσω stereo Και εννοω οτι δεν εχω ελπιδες για να φτιαχτει.
  6. agelos89

    Reboot σε μητρικη μετα απο Shutdown

    Η ερωτηση ειναι ΠΟΥ ειναι ΠΛΕΟΝ στα windows 10 γιατι δεν βρισκω τις εν λογω εικονες Επισης να ρωτησω και κατι αλλο απλο. Και παλι χωρις δισκο δεν πρεπει η μητρικη να σβηνει απο το button οταν ειμαι μεσα στο bios ?
  7. agelos89

    Reboot σε μητρικη μετα απο Shutdown

    χαχαχα δεν πειραζει
  8. agelos89

    Reboot σε μητρικη μετα απο Shutdown

    Οπως αναφερα και παραπανω εχω αλλαξει τροφοδοτικο. Θα δοκιμασω να κατεβασω εκδοση bios
  9. Καλησπερα σε όλη την κοινοτητα ! Το ολο θεμα γινετε στην μητρικη Asrock extreme 6 x58 και με cpu i7 920 και με εναν xeon. Επισης να τονισω πως εχει γινει bios update ακομη και το Beta εχω βαλει και παραμενει το θεμα και εχω δοκιμασει και διαφορετικα τροφοδοτικα. https://www.asrock.c...reme6/index.asp Το προβλημα ειναι το εξης: Οταν ειμαι μεσα στο λογισμικο παταω shut down σβηνει κανονικα και μετα απο λιγα δευτερολεπτα αφου σβησει κανει wake up. Λεω θα φταιει το λογισμικο κανω τις απαραιτητες ενεργειες δηλαδη φορματ και τιποτα παλι τα ιδια. Μπαινω στο bios και λεω θα την σβησω απο τα button που εχει πανω της η μητρικη. Το παταω και παλι τα ιδια. Μετα σκεφτομαι οτι βραχυκυκλωνει κατι απο το κουτι. Ετσι λοιπον βγαζω την μητρηκη χημα εξω απο το κουτι. Δηλαδη ΡΕΥΜΑ-CPU-GPU-RAM ΜΟΝΟ . παλι τα ιδια.. Ξεχασα να αναφερθω οτι εχω κανει cmos απειρες φορες.... Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΘΕΙ ΤΟ BUTTON ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΑ Τι φταιει ?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.