Jump to content

Atzamis

Premium Members
  • Posts

    68
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Posts posted by Atzamis

  1. Κατ αρχάς καλησπέρα μετά από χρόνια. Χρόνος 0 και αρκετά θέματα, φανταστείτε απάντησα σε ΠΜ που μου είχε έρθει τπ 2020.

    Αγόρασα πριν πολύ καιρό μια ηλεκτροσυγκόλληση και αποφάσισα να την δοκιμάσω. Δυστυχώς δεν το έχω καθόλου με το ηλεκτρόδιο και ρωτάω αν μπορεί να να γίνει με την αγορά εξοπλισμού ηλεκτροσυγκόλληση σύρματος.

     

    1684084047585.jpg

  2. Πιο πολύ χιουμοριστικά το έβαλα. Βέβαια, είμαι σίγουρος πως ο συμφορουμίτης αν το θέλει, θα το πάρει. Μια εναλλακτική ποτέ δεν βλάπτει. ?

     

    Για τις "αμερικανιές" είναι όντως άλλη κουβέντα.

  3. Πάρε ένα ΜΕΤΑΒΟ να βρεις την υγειά σου. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω το evolution, με αυτά τα χρήματα (άσε που η Κάρμεν το πήρε κοντά στο 200άρι) παίρνεις κορυφή. Πόσο μάλλον να ψαχτείς από Γερμανία πλευρά, βλέπε lefeld που με 15 ευρώ το έχεις στην πόρτα σου.

  4. Χωρίς καμία διάθεση "μομφής" και χωρίς να μπορώ να κρύψω τον θαυμασμό μου για τα έργα του Asxetius

    με ξενίζει κάπως το ότι δεν βλέπουμε την διαδικασία αλλά το αποτέλεσμα.

    Θεωρώ ότι αν θέλει κάποιος να δει έργα έτοιμα, υπάρχουν εκατομμύρια στο ιντερνέτ, το θέμα του DIY είναι να ρωτάμε, να μοιραζόμαστε, να σχολιάζουμε και να μαθαίνουμε φυσικά.

    Επαναλαμβάνω, ότι το λέω εντελώς φιλικά και ξανά συγχαρητήρια στον Asxetius

    • Like 3
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.