Jump to content

kain9951

Members
  • Posts

    24
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Athens

kain9951's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. kain9951

    Aπροσδιόριστο πρόβλημα Hardware

    Καλησπέρα παιδιά, Το πρόβλημα, βρισκόταν στον CPU. Ευχαριστώ όλους σας δημόσια, και ιδιαίτερα τον φίλο Αλέξανδρο (AlexanderK), που έριξε πολύ τρέξιμο, μου έδωσε τον CPU του για δοκιμές, και φυσικά, είχε φορτωθεί τον δικό μου, με όλες τις παρενέργειές του. Μιας και φοβόμουν την ταλαιπωρία με το κατάστημα αγοράς ( eshop), επικοινώνησα απ'ευθείας με Intel, όπου μου έστειλαν την επόμενη ημέρα μεταφορική για να παραλάβει τον CPU, και 2 ημέρες μετά ήρθε ο καινούργιος.
  2. kain9951

    Aπροσδιόριστο πρόβλημα Hardware

    Καλημέρα παιδιά, Επειδή το πρόβλημα δεν διορθώθηκε, υπάρχει κάποιος από Αθήνα, με σύστημα αυτής της γενιάς (1151) να το τσεκάρουμε, ή τουλάχιστον να του ¨νοικιάσω" κάποια parts, ώστε να τεστάρω μόνος μου το σύστημα;
  3. kain9951

    Aπροσδιόριστο πρόβλημα Hardware

    Καλησπέρα! Δυστυχώς, έχει πέσει πολύ δουλειά, και έχω παραμελήσει εντελώς το θέμα. Δεν έχω βρεί λύση φυσικά!
  4. kain9951

    Aπροσδιόριστο πρόβλημα Hardware

    Kαλησπέρα και πάλι παιδιά! Επειδή δυστυχώς, δεν έχω καταφέρει ακόμα να βγάλω άκρη με το PC, και επειδή θα αρχίσω να δουλεύω σε ένα project από την επόμενη εβδομάδα, οπου το 7ετίας ταπεινό λαπτοπάκι μου δεν θα την παλέψει, όποιο μέλος έχει parts για σύστημα 1151, θα ήταν ευπρόσδεκτο να περάσει απο τον χώρο μου, να κεράσω καφεδάκι, να τσεκάρουμε το PC, και εννοείται όχι αμησθί!
  5. kain9951

    Aπροσδιόριστο πρόβλημα Hardware

    Kαλησπέρα φίλε! Δεν βρήκα αυτή την δυνατότητα στο BIOS. Ενδεχομένως, να την ονοματίζει διαφορετικά την επιλογή (παραθέτω εικόνες απο το BIOS). Με απενεργοποιημένη την iGPU συνεχίζει να εμφανίζει το πρόβλημα.
  6. kain9951

    Aπροσδιόριστο πρόβλημα Hardware

    Εννοείται ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα φίλε! Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι ενέργειες έκανε ο παραπάνω τεχνικός, και φυσικά είμαι δύσπιστος σχετικά με τον άν έγιναν αυτές οι ενέργειες, ή απλά πέρασε κάποια stress test ο υπολογιστής, δεν φάνηκε κάποιο πρόβλημα ( γιατί όντως, οποιοδήποτε μετροπρόγραμμα τρέχει απροβλημάτιστα και χωρίς bsod ή επανεκκινήσεις). Αν δεν έδινε σωστά ρεύμα το τροφοδοτικό, δεν θα κλάταρε όταν έτρεχε κάποιο μετροπρόγραμμα για 10-15 ώρες; Τις δοκιμές αυτές τις έκανα και με το 2ο που μου έδωσε ο τεχνικός.
  7. kain9951

    Aπροσδιόριστο πρόβλημα Hardware

    Η RAM που μου δάνεισε, ήταν ένα στικάκι Corsair Vengeance 8gb (είχε 4x8gb στο PC του), επομένως δεν είναι θέμα Ram. Τον επεξεργαστή μου είπε ότι τον είχε εύλογο διάστημα στο PC του και δεν του εμφάνισε κάποιο πρόβλημα σε οτιδήποτε και να δοκίμασε.
  8. kain9951

    Aπροσδιόριστο πρόβλημα Hardware

    Δοκίμασα linux από live-usb και είχα παρόμοια θέματα ( κάποια crashes στον browser και σε κάποιες λειτουργίες τους). Παραθέτω μια εικόνα από το bios, σχετικά με τα volts cpu,memory,psu.
  9. kain9951

    Aπροσδιόριστο πρόβλημα Hardware

    Kαλησπέρα παιδιά, και ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κόπο που κάνετε και απαντάτε! Στο σύστημα, απο εξωτερικές συσκευές, υπάρχουν μόνο mouse, keyboard. Ούτε optical drive ούτε hdd και μόνο ο SSD. Θα περάσω το ΣΚ που θα έχω χρόνο linux σε usb flash, για να τα τρέξω, αποκλειστικά με τα απαραίτητα parts (cpu,mobo,ram,psu). Πάντως, αφού το πρόβλημα υπήρχε από την αρχή ( προ αγοράς gpu), είχα κάνει δοκιμή με Windows 7, τα οποία ήταν λιγο πιο stable ,μεν αλλά παρουσιάζαν και αυτά ανάλογα προβλήματα. Πάνω στην μητρική είναι συνδεδεμένο μόνο το ηχιάκι αυτήν, το οποίο όμως δεν δημιουργεί πρόβλημα, μιας και αυτή είναι η 2η μητρική που έχω για το σύστημα. Επίσης, από θέμα CPU, μου φαίνεται παράλογο να "σκίζει" σε όλα τα stress test, ακόμα και πολλών ωρών, με aida, prime,ipdt, και να κρεμάει σε idle με 1 παράθυρο στον chrome.
  10. kain9951

    Aπροσδιόριστο πρόβλημα Hardware

    Φίλε mordred, έχω δοκιμάσει και μόνος μου ένα τροφοδοτικό σφραγισμένο, που μου είχε δώσει ο 2ος τεχνικός που το πήγα, και ενδεχομένως να είχε δοκιμάσει ο ίδιος και το δικό του στο σύστημά μου ( δεν μπορώ να επιβεβαιώσω μιας και δεν ήμουν μπροστά). Το σφραγισμένο πάντως που μου έδωσε ήταν το παρακάτω https://www.skroutz.gr/s/11542676/Inter-Tech-SL-700-Plus.html.
  11. kain9951

    Aπροσδιόριστο πρόβλημα Hardware

    Kαλημέρα και καλή εβδομάδα παιδιά! Δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει, παρ'όλο που πείραξα τις ρυθμίσεις στο BIOS της μητρικής, όπως μου πρότεινε ο φίλος στο προηγούμενο ποστ. Δεδομένου ότι δεν νομίζω ότι θα καταφέρω άκρη μόνος μου, θα ήθελα να ζητήσω από όποιον έχει την καλή διάθεση, ή να πάω με το σύστημά μου στον χώρο του, ή να έλθει αυτός στον δικό μου, ώστε να τσεκάρουμε το σύστημα μαζί. Εννοείται ότι δεν θα γίνει αμισθί η όλη εξυπηρέτηση!
  12. kain9951

    Aπροσδιόριστο πρόβλημα Hardware

    Αυτή την στιγμή έχω την 2η mobo που αγόρασα για το σύστημα ( http://www.gigabyte.us/Motherboard/GA-H110M-S2PV-rev-10#sp ), νομίζω δεν μπορώ να πειράξω κάτι απο τα παραπάνω στο bios. Όταν λες all over the place; Είναι απο διάφορα parts;
  13. kain9951

    Aπροσδιόριστο πρόβλημα Hardware

    Kαλησπέρα και πάλι παιδιά! Μου πρότεινε ένας χρήστης απο γειτονικό forum, να δοκιμάσω την παρακάτω διαδικασία page faul in non-page area. To δοκίμασα, και μετά το πρώτο restart έφαγα το παρακάτω bsod. Mετά απο λίγο ακολούθησε και κρασάρισμα στον οδηγό γραφικών. Πραγματικά, με έχει κουράσει τρελά το μηχάνημα.
  14. kain9951

    Aπροσδιόριστο πρόβλημα Hardware

    Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα απο drivers φίλε Rory. Συγκεκριμένα μετά απο clean install: Έχω αφήσει τα Windows να τραβήξουν μόνα τους, τους drivers. Έχω βάλει απ'ευθείας, τους τελευταίους drivers των parts απο τον κατασκευαστή για κάθε part. Έχω βάλει τους τελευταίους drivers που υπάρχουν στην σελίδα της motherboard Έχω βάλει παλαιότερους drivers και έχω αφήσει τα Windows να κάνουν update πάνω σε αυτούς Έχω δανειστεί εξωτερικό οπτικό μέσο και έχω περάσει τους drivers απο το cd της μητρικής Και τέλος, έχω αφήσει τον τεχνικό να κάνει αυτός format, και λογικά για τα χρήματα που πήρε δοκίμασε και αυτός τους παραπάνω τρόπους.
  15. kain9951

    Aπροσδιόριστο πρόβλημα Hardware

    Θα το δοκιμάσω και αυτό. Nα σημειώσω, ότι όταν εγκαθιστώ Adobe Flash Player, σταματάνε τα aw snap στο Chrome, και απλά κρασάρει χωρίς κάποια ειδοποίηση. Στο παρασκήνιο φαίνεται όμως ότι τρέχει, εν αντιθέση με τα παιχνίδια που σταματάνε εντελώς. Eπίσης, το σύστημα είναι αρκετά unstable, γι'αυτό πιστεύω ότι είναι δύσκολη η διάγνωση. Μπορεί να μήν πετάξει BSOD για εύλογο διάστημα και μετά να ξαναρχίσει το ίδιο τροπάριο, χωρίς να έχει γίνει κάποια αλλαγή.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.