Jump to content

Argonaytis

Members
  • Posts

    37
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Review Comments posted by Argonaytis

  1. πριν 12 ώρες, το μέλος l3ft3ris έγραψε:

    @Argonaytis όπως θέλεις, φαινεται να κάνουν αυτά από το amazon

    Όλα καλά αύριο έρχονται και τα ανταλλακτικά του Anet οπότε αν είναι σωστά θα το έχω έτοιμο προς το παρόν θα παίξω με το μικρούλη που έχω :)

    20171102_155834.thumb.jpg.d7c120311faa563c9d375b928061780e.jpg

    • Like 1
  2. l3ft3ris Σε καλό δρόμο είσαι κουράγιο...Εγώ δεύτερη μέρα με τον εκτυπωτή και μετά από αρκετές σχετικά καλές εκτυπώσεις άρχισε να βγάζει βρωμιά το ακροφύσιο (extruder) και προσπάθησα να το σφίξω λίγο παραπάνω αλλά φαίνεται πως το παράκανα αφού τελικά το έσπασα και τώρα περιμένω να έρθει ένα καινούργιο που ελπίζω να κάνει από εδώ. :angry:

  3. πριν 9 λεπτά, το μέλος l3ft3ris έγραψε:

    Καλορίζικος! Φαίνεται ποιο στιβαρός από τον Α8. @karmen1983 Έχεις δίκιο τα βρήκα τα βιδάκια σε άλλο σακουλάκι. Τώρα μένει να ισιώσω τους άξονες γιατί δεν θέλω να τον στήσω έτσι με εκνευρίζει που δεν κινείται γλυκά. Έχει βάλει κανείς αυτά τα πλαστικά; https://www.ebay.com/itm/3D-Printer-Solid-Polymer-LM8UU-Bearing-8mm-shaft-Igus-Drylin-RJ4JP-01-08-/201571607189?var=&hash=item2eee9aa295:m:mHflNMVxgB3DEgcF_dKWemg

    Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου και τον δικό σου να τον χαρείς.
    Αν και εντελώς αρχάριος στο αντικείμενο οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές με εξαίρεση κάτι μεγάλες εκτυπώσεις που ξεκόλλησαν από το τραπέζι αλλά αυτό μάλλον είναι δικό μου λάθος.

     

  4. On 27/9/2017 at 12:39 ΠΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε:

    Μολις πηγα κ ειδα οτι τελειωσε η εκτυπωση κ ολα πηγαν καλα. Πολυ καλυτερο αποτελεσμα απο οτι πριν ο κινεζακος. Υποψιν δεν εχω εγκαταστησει κανεναν τεντωτηρα ιμαντα ακομα. Εκει ποναει οπως ανεφερα κ στη παρουσιαση αλλα θελω να κανω κ αλλες αλλαγες μαζι με αυτα.

    Θα σας κραταω ενημερους :)

    20170927_003637-1280x960.jpg

     

     

     

    Ρίξε μια ματιά εδώ μήπως σου δώσει ιδέες

  5. πριν 5 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

     

    Καλά κατάλαβες είσαι αστραπή εσύ... :p  Έλεγα μήπως ήταν καλύτερο αλλά ok μου έλυσες την απορία γιατί έψαχνα να βρω αυτό που έλεγες και τελικά θα το παραγγείλω και εγώ.
    Σε ευχαριστώ για τις γνώσεις και τον χρόνο σου

    • Like 1
  6. πριν 4 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

    Κοιτα εγω εβαλα PEI οχι γυαλι.

    Γυαλι δεν εχω δουλεψει αλλα λογικα θα θελει λιγη λακ για να κολλαει ας σου πει καποιος αλλος ομως καλυτερα. 

     

    Το pei (πηρα συγκεκριμενα της prima) ειναι τοσο καλο που αν το αντικειμενο προς εκτυπωση εχει μεγαλη βαση δυσκολευεσαι παρα μα παρα πολυ να το ξεκολλησεις. Χθες εκανα αγωνα για να τα καταφερω. Βεβαια δεν παιζει με τιποτα να εχεις wrapping και μπορεις να ανεβασεις την ταχυτητα του πρωτου layer που υπο φυσιολογικες συνθηκες την εχεις πιο χαμηλα.

    συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός με τις ερωτήσεις μου αλλα τώρα γνωρίζω το αντικείμενο...αν το άλλαζα με αυτό εδώ είναι καλύτερα και δεν χρειάζεται να βάλω κάτι?

  7. πριν 9 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

    Εννοειται οτι δω κ αλλαξω κ δω οτι παει προς το καλυτερο θα το αναφερω. Το θεμα ειναι να βρω χρονο να ασχοληθω μαζι του που για να ειμαι ειλικρινης δε μου περισσεύει τελευταια :(

     

    Το γυαλί αυτό για το θερμαινόμενο κρεβάτι είναι ειδικό η μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε που αντέχει τη θερμοκρασία?

  8. πριν 18 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

    Εκανα μερικές αλλαγές χωρίς να προσθέσω κάτι από θέμα χρημάτων στον εκτυπωτή και πάει πολύ καλύτερα πλέον. Νομίζω είναι έτοιμος να εκτυπώσει σωστά το fidget spinner που δεν τα κατάφερα στην αρχή.

     

    Προσέξτε όσοι τον αγοράσετε στο σφίξιμο των ντιζών κάτω από τη βάση. Στη μέση μη το παρακάνετε και προσθέστε άλλη μία ροδέλα ανα παξιμάδι όπως πολύ σωστά είπε ο @Seafalco. καλό είναι επίσης να έχετε και μια γωνιά για να ελέγχετε κατά το σφίξιμο την καθετότητα.

    Σημαντικό επίσης να τον έχετε πάνω σε ίσια επιφάνεια. Αν δεν τα έχετε κάνει σωστά κάποιο από τα "πόδια" δεν θα πάτάει όπως τα υπόλοιπα.

     

    Τα γράφω μιας και είναι πράγματα που πρόσεξα κατά την συναρμολόγιση και δύσκολα λέγονται στο βίντεο όπου προσπαθείς να το κάνεις όσο γίνεται πιο σύντομο και περιεκτικό για να μην βαρεθούν όσοι το παρακολουθούν.

     

    Επιμένω πάντως ότι είναι διαμαντάκι αν και γλυκοκοιτάω και αυτόν εδώ για να είμαι ειλικρινής

     

    https://www.gearbest.com/3d-printers-3d-printer-kits/pp_641324.html?lkid=11461411

     

    οσα reviews εχω διαβάσει και όσα βιντεο έχω δει λένε τα καλύτερα και το αποτέλεσμα της εκτύπωσης είναι εντυπωσιακό. Αν θα ενδώσω σας υπόσχομαι review :)

     

    anet_a8_3d_printer_review_gearbest_diy_kit_image1001.jpg

     

    Και εγώ αυτόν γλυκοκοιτούσα αλλά έχει μικρότερη επιφάνεια και υποστήριξη στο διαδίκτυο και σταμάτησα και μάλιστα προχθές τον είχε και σε μεγάλη προσφορά για λίγες ώρες.
    Έτσι αν εντοπίσεις και άλλα τεχνάσματα στη συναρμολόγηση ακόμη και στην εκτύπωση αν δε σου κάνει κόπος αναφαίρετα να γνωρίζουμε και εμείς.

  9. Αν ενδιαφέρει κάποιους από εσάς να βλέπετε απομακρυσμένα από ένα Browser τον εκτυπωτή σας εν ώρα λειτουργίας και φυσικά να επεμβαίνετε αν κρίνετε σκόπιμο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το OctoPrint εντελώς δωρεάν από εδώ και ένα demo δείτε στο video πιο κάτω  ....

     

     

    • Like 1
  10. πριν 6 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

    Από το πρόγραμμα που θα επιλέξεις (Simplify3d, Slic3r, Cura κλπ) θα ορίσεις τις ρυθμίσεις σου. Από το Thingiverse κατεβάζεις απλά το μοντέλο

     

    Εσύ θα ορίσεις το infill, το ύψος του layer (ανάλυση), τα solid layer, τον αριθμών των περιμετρικών Layers, θερμοκρασίες, ταχύτητες κλπ 

    Ωραία σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες και σήμερα παρέλαβα και αυτά (http://bit.ly/2yfjh63) (http://bit.ly/2fCb9FJ) για το τροφοδοτικό να το εξελίξω λίγο καλύτερα όπως περιγράφεις και στο video, τα υπόλοιπα μόλις το παραλάβω σε λίγες ημερες.

     

    f05850f9455c691767c8c296c7470513_preview_featured.jpg

    • Like 2
  11. Εκτυπώνοντας ένα αρχείο που κατεβάσαμε απευθείας από το "Thingiverse" περιλαμβάνει όλες τις ρυθμίσεις μέσα του όπως θερμοκρασία εκτύπωσης, πάχος, ταχύτητα και τα λοιπά η πρέπει να τις ορίσουμε εμείς πριν την εκτύπωση?

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.