Jump to content

Eriklou

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ
  • Ενδιαφέροντα
    Υποβρύχιο ψαρεμα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Eriklou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eriklou

    Εργασία και διαβίωση στη Νορβηγία

    Ελπίζω να πάρουμε τη σωστή απόφαση όταν έρθει η ώρα!Ευχαριστώ πολύ πάντως.
  2. Eriklou

    Εργασία και διαβίωση στη Νορβηγία

    Unseen καλημέρα. Σκεφτόμασταν Επειδή κι εγώ εδώ δουλειές του ποδαριού κάνω να πάω μαζί με το σύζυγο μου για να ψάξω ταυτόχρονα και για εμένα ώστε Εάν όλα πάνε καλά και αφού Έχουμε τακτοποιηθεί να πάρω και το παιδί το οποίο για κάποιο διάστημα θα το αφήσω στους γονεις μου (η απουσία του οποίου βέβαια θα με δυσκολέψει περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα που μπορεί να συνατησω εκει).Βεβαια Κίνηση για να φύγουμε οριστικά από την Ελλάδα θα γίνει εφόσον με κάποιο τρόπο ο άντρας μου βρει δουλειά (Δεν υπάρχει οικονομικά η δυνατότητα να πάμε εκεί να μείνουμε και Μετά να ψαξουμε). Jax σε Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις Πληροφορίες!μάλλον πρέπει να ψάξουμε σε συγκεκριμένη περιοχή γιατί έτσι όπως το σκεφτόμασταν το κόστος βγαίνει πολύ υψηλό!σε ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι να σας πάνε όλα Καλά!
  3. Eriklou

    Εργασία και διαβίωση στη Νορβηγία

    Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο Έχουμε ακούσει ότι για τεχνικές δουλειές Καλά είναι στο Σταβεγκερ! Δεδομένου ότι θα έρθουμε για να δώσουμε βιογραφικά Εάν κλείσουμε για Όσλο διαμονή η μετακίνηση στις άλλες περιοχές όπως στο Σταβεγκερ είναι χρονοβορα κ οικονομικά υψηλη;προσπαθούμε απλά να δούμε λίγο τις εναλλακτικές και τα οικονομικά μας!
  4. Eriklou

    Εργασία και διαβίωση στη Νορβηγία

    Σκεφτόμαστε να έρθουμε τον Αύγουστο απλά για να δούμε τι παίζει και έλεγα κάνα δίμηνο πιο πριν να αρχίσω να στέλνω βιογραφικά μηπως ειμαστε τυχεροί ειδάλλως θα ψάξουμε για τα εργοστασια που υπάρχουν και θα πάμε να αφήσουμε επί τόπου το βιογραφικό. Με προβληματίζει όμως που θα είναι Αύγουστος και μηπως οι περισσότεροι τότε θα λειπουν;Θέλουμε πολύ να κάνουμε την προσπάθεια να έρθουμε γιατί εδώ τα πράγματα παρ' όλο που δουλεύουμε και οι δύο Έχουμε κι ένα παιδάκι όσο πάνε και δυσκολεύουν.απο το κακό στο χειρότερο.Ευχαριστω Πολύ!
  5. Eriklou

    Εργασία και διαβίωση στη Νορβηγία

    Jax7480 καλημέρα. Προσπαθώ καιρο να βρω κάποιον να με κατατοπισει σε θέματα μεταναστευσης στη Νορβηγία και οι πληροφορίες που εχεις παραθέσει με έχουν βοηθήσει αρκετά.Θελω να ρωτήσω Επειδή τα σχόλια είναι παλιά,θέλουμε να έρθουμε στη Νορβηγία με το να άντρα μου για δουλειά!Ο άντρας μου είναι ηλεκτροσυγκολλητης (Τώρα θα παρει και την πιστοποιηση Κι εγώ έχω τελειωσει Λογιστική και ταυτόχρονα κάνω μαθήματα για να πάρω χαρτι ως τεχνητρια νυχιών.Επισης Έχουμε μπει και στη διαδικασία εκμάθησης των Νορβηγικων.Αυτη τη στιγμή είναι εύκολο θέμα η εύρεση εργασίας εκεί η λόγω αύξησης των μεταναστών έχουν δυσκολέψει τα πραγματα; Ευχαριστώ Πολύ!
  6. Καλημέρα. Πέτυχα το forum σε μια αναζήτηση που κάνω σε ότι αφορά την προετοιμασία μου για μεταναστευση στη Νορβηγία.Το θέμα είχε συζητηθεί και παλιότερα ωστόσο Επειδή δεν μπορούσα να γράψω εκεί το θέτω σαν νέο θέμα.Εχουμε αποφασίσει με τον άντρα μου να πάμε Νορβηγία για δουλειά .Εκείνος είναι ηλεκτροσυγκολλητης (Τώρα θα πάρει την πιστοποίηση) Κι εγώ έχω τελειώσει λογιστική και τώρα κάνω μαθήματα για να πάρω ένα χαρτί ως τεχνητρια νυχιών.Παραλληλα Έχουμε αρχίσει και την εκμάθηση της Νορβηγικής γλώσσας.Απο διαφορά forum Έχω διαβάσει ότι τα πράγματα εκεί είναι παρα πολυ Καλά υψηλοί μισθοί,υψηλό βέβαια επίπεδο διαβίωσης ωστόσο καλύτερα τα δεδομένα από εδώ!Οι δημοσιεύσεις αυτές ωστόσο είναι παλιότερες και θα ήθελα από κάποιον που βρίσκεται εκεί ως μετανάστης να με κατατοπισει για το πώς είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή σε ότι αφορά τη δυνατότητα εύρεσης εργασίας.Συγγνωμη για το κατεβατό.! Ευχαριστώ Πολύ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.