Jump to content

chris_k

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

chris_k's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tελικα μαλλον η καρτα πεθανε οποτε ακυρο...
  2. Καλημερα παιδες, Τασο το απογευμα θα παρω μια hd 6970 απο ενα φιλο. Μπορω να ανεβασω στο stage 5 αλλα στο 4 δεν μπορω σωστα?
  3. Ελπιζω να μην μου ζητησουν κατι αλλο http://hwbot.org/submission/3733745_
  4. Οτι να ναι... τι ακριβως θα διαπιστωσουν απο το spd? Υπαρχει καποιος περιορισμος στις μνημες που θα φανει απο το spd tab? Σπαστικοι ως συνηθως....
  5. Μου ηρθε μια ειδοποιηση οτι καποιος μου εκανε αναφορα επειδη δεν ειχα το spd tab στο ss και η απαντηση ηταν οτι το ss μου ηταν οκ απο καποιο moderator. Αλλα χθες μπηκα και ειδα οτι δεν υπαρχει το σκορ μου στο διαγωνισμο.
  6. Mου εσβησαν το σκορ στο stage 6 γτ δεν ειχα καρτελα με τα spd στο ss. Θα το ξανατρεξω αλλα ποιος ο λογος που χρειαζονται το spd tab ????
  7. Καλως σας βρηκα, η αληθεια ειναι οτι ειχα λογαριασμο και εδω αλλα εχω τοσα χρονια να μπω που δεν θυμαμαι ουτε τι username ειχα. Cb μπορω να βγαλω παραπανω ,time spy δεν νομιζω αλλα θα προσπαθησω το βραδυ.
  8. Καλησπερα Τασο, θα κοιταξω το βραδυ που θα σχολασω αν μπορω να συμμετεχω σε καποιο αλλο stage εκτος απο αυτα που μου εστειλες εχθες στο hwbot. Αν παρω στα χερια μου μια fm2 μητρικη που περιμενω να μου στειλουν συντομα θα δοκιμασω να ανεβασω και με εναν Α10 5800k που εχω σπιτι. Ερωτηση ,μπορω να ανεβασω στο ιδιο stage καλυτερο αποτελεσμα με το ιδιο harware?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.