Jump to content

mamakia

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Περιοχή
    attiki

mamakia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ναι ετσι εγινε το γυρισα δεξια.τωρα εχω βγαλει το πομολο εβγαλα και το μαυρο πλαστικό καπάκι αλλά δεν μπορω να το τοποθετήσω στο παράθυρο. θα προσπαθήσω πάλι αύριο.δεν ξέρω νομίζω πως λειπουν τα αλλεν βιδώματα.αυριο θα το δω καλύτερα.ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας θα επανέλθω να σας πω τι έκανα.
  2. στην αρχή κούμπωσε το παράθυρο αλλά πιέζοντας το κουμπί το πόμολο γύρισε σε οριζόντια θέση μόνο που δεν μπορούσε να κλείσει γιατί εβρισκε στο τοιχο δεξιά.μήπως φταίει το γεγονός οτι το πόμολο εχει μετακινηθεί απο τη θέση του?αυτή τη στιγμή το παράθυρο ,με το πόμολο προς τα πάνω ,δεν μπορεί να κλείσει στην αριστερή γωνία.
  3. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα τη βοήθεια σας για το πως μπορώ να κλείσω ενα αλουμινένιο παράθυρο με ανάκληση που απο λάθος μετακινήθηκε στο κλείσιμο του,δηλαδή δεν κλείνει γιατί το χερούλι έχει λίγο λασκάρει με αποτέλεσμα να μην κλείνει το παράθυρο.το γυρνω προς τα πάνω και βάζω το χέρι μου στο πάνω μέρος του παραθύρου,μεχρι εδώ καλά ασφαλίζει το παράθυρο αλλά μετά δεν γυρνάει το χερούλι η μάλλον με πίεση στο κουμπί που έχει το χερούλι γυρνάει αλλά το παράθυρο δεν κλείνει.χρησιμοποίησα αλεν για να σφίξω τη βίδα στο κάτω μέρος απο το χερούλι έσφιξε λίγο αλλά και πάλι δεν κλείνει.μήπως μπορείτε να μου δώσετε κάποια ιδέα τι κάνω λάθος ?ευχαριστώ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.