Jump to content

mamakia

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by mamakia

  1. ναι ετσι εγινε το γυρισα δεξια.τωρα εχω βγαλει το πομολο εβγαλα και το μαυρο πλαστικό καπάκι αλλά δεν μπορω να το τοποθετήσω στο παράθυρο.

    θα προσπαθήσω πάλι αύριο.δεν ξέρω νομίζω πως λειπουν τα αλλεν βιδώματα.αυριο θα το δω καλύτερα.ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας θα επανέλθω να σας πω τι έκανα.

    • Like 1
  2. πριν 8 ώρες, το μέλος l3ft3ris έγραψε:

    Μάλλον γύρισες το πόμολο δεξιά και το χάλασες εσωτερικά και έτσι δεν γίνονται σωστά οι λειτουργίες. Πίσω από το πόμολο έχει 2 άλλεν βίδες τις βγάζεις και τραβάς το πόμολο έξω. Μετά έχοντας το πόμολο στο χέρι θα δεις ότι έχει ένα πλαστικό μαύρο καπάκι με 2 βίδες αν το βγάλεις φαίνεται ε΄να περιστροφικό γρανάζι που έιναι ενσωματωμένο στην κίνηση του πόμολου και έναν οδοντωτό άξονα που κινείται καθώς περιστρέφεται το πόμολο. Όταν το πας πάνω στην ανάκληση ο άξονας πάει κάτω και αντίστοιχα στο κλείδωμα πάει πάνω

     

     

    ναι ετσι εγινε το γυρισα δεξια.τωρα εχω βγαλει το πομολο εβγαλα και το μαυρο πλαστικό καπάκι αλλά δεν μπορω να το τοποθετήσω στο παράθυρο.

  3. πριν 3 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε:

    1. Οπως είναι τώρα το πόμολο κράτα το παράθυρο από εκεί με το δεξί  σου χέρι. Ανοικτό το φύλλο.

    2. Με το αριστερό χέρι σπρώξε το παράθυρο στην πάνω αριστερή γωνία όπως το βλέπω μέχρι να νιώσεις ότι κούμπωσε. 

    3. Μόλις το νιώσεις να "κουμπώνει", πάτησε το κουμπί που σου δείχνω πιο πάνω και γύρισε το πόμολο να είναι σε οριζόντια θέση.

    Λογικά πλέον δεν θα κάνει ανάκληση.

    4. Πήγαινε να κλείσεις το παράθυρο και δες αν μετά ανοίγει κανονικά.

     

    Αν δεν κλείνει και νιώθεις να βρίσκει, αφήνεις ανοικτό το φύλλο και όπως το πόμολο είναι σε θέση "ανοικτού" πατάς το κουμπί και βάζεις το πόμολο σε θέση κλειδωμένου. Αμέσως μετά το ξανα ανοίγεις.

    Δοκιμάζεις και πάλι.

     

     

    στην αρχή κούμπωσε το παράθυρο αλλά πιέζοντας το κουμπί το πόμολο γύρισε σε οριζόντια θέση μόνο που δεν μπορούσε να κλείσει γιατί εβρισκε στο τοιχο δεξιά.μήπως φταίει το γεγονός οτι το πόμολο εχει μετακινηθεί απο τη θέση του?αυτή τη στιγμή το παράθυρο ,με το πόμολο προς τα πάνω ,δεν μπορεί να κλείσει στην αριστερή γωνία.

  4. πριν 1 ώρα, το μέλος karmen1983 έγραψε:

    Καλησπέρα

    Αν και από τη περιγραφή που δίνεις δεν καταλαβαίνω και πολλά, αν μιλάμε για αλουμινένιο παράθυρο με ανάκληση μήπως πιέζοντας σε αυτό το σημείο που σου δείχνω και παίζοντας με το χερούλι καταφέρεις και το κουμπώσεις; 

     

    20171218_184006.jpg20171218_184008.jpg

     

    Ανέβασε και καμια φωτογραφία για να έχουμε καλύτερη επαφή με το πρόβλημα.

     

     

    Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.

     

    5a37f48752282_IMG_12761.thumb.JPG.3ebd0741345e0026aa354c2e3d0005bd.JPG5a37f49903e00_IMG_12771.thumb.JPG.6163128ecfe2db58926e293e5443a55c.JPG

    IMG_1279[1].JPG

  5. Καλησπέρα σας,

     

    Θα ήθελα τη βοήθεια σας για το πως μπορώ να κλείσω ενα αλουμινένιο παράθυρο με ανάκληση που απο λάθος μετακινήθηκε στο κλείσιμο του,δηλαδή δεν κλείνει γιατί το χερούλι έχει λίγο λασκάρει με αποτέλεσμα να μην κλείνει το παράθυρο.το γυρνω προς τα πάνω και βάζω το χέρι μου στο πάνω μέρος του παραθύρου,μεχρι εδώ καλά ασφαλίζει το παράθυρο αλλά μετά δεν γυρνάει το χερούλι η  μάλλον με πίεση στο κουμπί που έχει το χερούλι γυρνάει αλλά το παράθυρο δεν κλείνει.χρησιμοποίησα αλεν για να σφίξω τη βίδα στο κάτω μέρος απο το χερούλι έσφιξε λίγο αλλά και πάλι δεν κλείνει.μήπως μπορείτε να μου δώσετε κάποια ιδέα τι κάνω λάθος ?ευχαριστώ 

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.