Jump to content

sofoklis

Members
  • Posts

    33
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sofoklis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. συμφωνοι Seafalco αυτο θα κανω απο εδω και περα. και παλι καλη χροννια σε ολα τα παιδια εδω μεσα..και ευχομε το 2018 να παει προς το καλυτερο.. πραγματικα το ευχομε αυτο..
  2. ζηταω συγνωμη τοτε για τα ορθογραφικα λαθοι μου.. ι dont have.. και παλι δεν κραταω κακια σε κανεναν στα ατομα που εκαναν την πλακα μαζι μου. πραγματικα δεν κραταω κακια.. περα απο αυτο ζηταω συγνωμη σε ολους..
  3. και τι σημαινει αυτο?? οτι εινε κακο να περνω και απο\ αλλου γνωμες μεχρι να σχηματισω μια αποψη?? , εινε κακο να εχουμε και αλλες επιλογες? δηλάδη να σε ρωτησω κατι ι dont have αν εσυ για παραδειγμα αγοραζες πχ πλακακια για το σπιτι σου θα επαιρνες γνωμες απο παντου?? θα πηγαινες πχ σε 10 μαγαζια μεχρι να βρεις αυτο που σου αρεσει?? το θεμα εινε δεν εινε αν εχω παει και αλλου και ρωταω και αλλες γνωμες το θεμα εινε οτι απο την στιγμη που κανεναν δεν ενοχλησα αλλα ουτε ειρονευτηκα δεν εχουν καπια ατομα ουτε αυτα το δικαομα να με ειρωνευοντε.. πιστευω δεν μιλαω παραξενα..αλλα ουτε τρολαρω.. πιστεω μιλαο οσο πιο λόγικα γινετε.. μπορει καπια ατομα να το θεωρουνε τρολ οτι καπιος οταν περνει γνωμες απο 4 διαφορετικα σαιτ .. αλλα ο καθενας εχει διαφορετικι γνωμη το θεμα εινε οτι απο την στιγμη που δεν ενοχλεις να μην σε ενοχλουν απο την στιγμη που δεν κατηγορεις να μην σε κατηγορουν/./ εγω ετσι βλεπω τα πραγματα./. αν εχω καπου λαθος μπορειτε να με διορθωσετε.,. χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε και τα κακα τα αφηνουμε πισω..
  4. να σε ρωτησω το Redmi 5 Plus εχει προστασια απο νερο?? γιατι διαβασα οτι τα κινεζινα δεν εχουν προστασια απο νερο και υγρασια
  5. εγω απλα στην αρχη εκανα μια ερωτηση και παλι κανεναν δεν κατηγορω απλα και κανεναν δεν ειρωνευτηκα απλα συμφωνω οτι δεν εχω καλη ορθογραφια.. αλλα δεν εχω κανενα μισος για κανεναν// και το μονο που ζητησα ειτανε απλα 2 λεξεις ναι καλός είναι ο δίσκος ή συγγνώμη παλικάρι δε γνωρίζω οπως ειπες πιο πανω. πιστευω οτι δεν ενοχλησα κανεναν αλλα ουτε προσβαλα σας ευχομε καλη χροννια να εχετε και το νεο ετος να εινε καλυτερο απο το τωρινο.. σε ολους τους τομεις και παντα να εχουμε υγεια παιδια..
  6. συμφωνοι παιδια θα τον αγορασω εφοσον τον προτεινετε εχετε περισσοτερη γνωση και εμπειρια απο εμενα σε αυτα τα πραγματα.. και παλι χροννια σας πολλα και παντα να εχουμε υγεια και παντα να κοιταμε θετικα σε ολα τα πραγματα..
  7. sofoklis

    αναβαθμιση υπολογιστη

    για να καταλαβω εγω που εχω τον 4790κ στα 4,5 αν πχ επαιρνα την νεα γεννια απο την nvdia και μια οθονη 1440π θα ειχα botleneck με τον 4790κ που εχω αυτην την στιγμη??
  8. σε ευχαριστω π55 και εγω πιστευω οτι εινε ένας εξαιρετικός δίσκος και εγω σας ευχομε καλη χροννια και παντα με υγεια παιδια.. και ευχομε επισης παντα το λαβ.gr να εινε το καλυτερο..και να εχει παντα πρωτιες.. θεωρω οτι εινε το καλυτερο απο ολα
  9. https://www.skroutz.gr/s/5157753/Samsung-850-Pro-1TB.html Samsung 850 Pro 1TB γι αυτον εννοω
  10. καρμεν χροννια σου πολλα και καλη χροννια επειδη δεν παιρνω απαντησεις σχετικα με τους ssd εσενα πια εινε η γνωμη σου για τους samsung 850 pro 1 TB?? αν και ο καθενας εχει διαφορετικη γνωμη απλα εσυ θα μου τους προτεινες??
  11. συνεχιζετε να με ειρωνευεστε και εγω δεν σας εχω δωσει καπιο δικαιομα τετοιο απλα ρωτησα πια εινε η γνωμη σας για τους samsung 850 pro 1TB
  12. συνεχιζετε να με ειρωνευεστε οκ κανενα προβλημα. εσυ φιλε ομως λαζαρους εχεις samsung evo 840 250gb σωστα?? οκ
  13. τελικα οι πεισειφ δουλευουν μια χαρα εκανα αγορα απο το στεαμ πριν 2 λεπτα
  14. δηλαδη οι ssd της samsung δεν εινε καλοι?? μπορειτε να μου προτεινετε τους τοπ 5 καλυτερους ssd δισκους σε μαρκες στο 1 ΤΒ?? οι sandisk εινε καλοι??
  15. και μια μαρκα προτεινεις φιλε μου στο 1 ΤΒ?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.