Jump to content

dimitris20305

Members
  • Posts

    44
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dimitris20305's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. απλα ζηταω να με βοηθησετε σε αυτα που ρωταω. δεν ζηταω κατι το παραλογο.. απλα ζηταω κατανοηση αυτα που ειπε ο τομμι τα καταλαβα και τα ισοπεδωσα στο μυαλο μου αλλα δεν μου αρεσει κατι ατομα σαν και εσενα να με ειρωνευοντε... και να με σχολιαζουνε λαζαρους.
  2. αυτο το καταλαβα απλα θα σε παρακαλεσω απο εδω και περα tommybertsen να μην με ειρωνευοντε μονο αυτο ζηταω.. αν δεν θελουν να βοηθησουν να μην το κανουν απλα να μην με ειρωνευοντε και να μην με κοροιδευουνε.. βασικα θελω να ειμε ειλικρινεις και θα πω γιατι θελω να παρω νεα ακουστικα.. και θελω να μου πειτε αν οντος υπαρχει προβλημα/./. εχω ενα μεγαλο ερωτημα με τα ακουστικα,που εχω τα https://www.skroutz.gr/s/4273092/Sen...G4ME-Zero.html τα είχα αγοράσει πριν 2 χρόννια το ερώτημα μου αν και δεν γνωρίζω αν αυτό είναι από την φαντασία μου γιατί δεν έχω την εμπειρία θέλω να πω ότι πριν 1 χρόνο όταν τα ακουστικά τα έβαζα στην μέση ακουγόντουσαν πιο δυνατά χρησιμοποιώ και το amplier τις κάρτας ήχου που είχε 50 OHM 64-300 ohms και 300-600 ohms όταν τα έβαζα στα 300-600 ohms η ένταση ήτανε παρα πολύ δυνατή μήπως αυτό έκανε τον ήχο να ακούγεται πιο χαμηλά?? εκτος και αν κάηκε κάποιο καλώδιο η κανένα ακουστικό .. όταν είχα πάρει "τιλεφονο" στην sintheizer μου είχανε πει ότι για να χαμηλώνει η ένταση δηλαδή εκεί που το βάζο στα 90 να ακούγεται σαν 10 μου είπανε ότι auto δεν παίζει.. ότι μονο αν τα ακουστικά δεν δουλεύανε μονο αν είχανε καεί.. οποτε από την εμπειρία υπάρχει περίπτωση η ένταση να μειώθηκε με την πάροδο του χρόνου κάτι που μου είπανε οι τεχνικοί τότε ότι αυτό δεν ισχύει.,., θέλω να πω ότι τα ακουστικά μου δουλεύουν κανονικά μέχρι τώρα.. απλά νιώθω ότι μειώθηκε η ένταση τις φωνής με την πάροδο του χρόνου,.., μπορείς να μου απαντήσετε στα ερωτήματα που έχω σε παρακαλώ??
  3. μπορει να σταματησει η κοροιδια?? υπαρχεις ενας moderator να πει σε ολους αυτους να μην με ειρονευετε?>>? στο κατο κατο τι σε νοιαζει φιλε αν αγορασα εκτιποτι/? ?? δικα σου εινε τα λεφτα?? ας ερθει ενας moderator γιατι το να με ειρωνευεστε δεν εινε σωστο// δεν μπορει ο καθενας εδω μεσα να με ειρωνευετε
  4. για πιο πραγμα φιλε.>>>??οτι με κοριδευετε και δεν με βοηθατε τοτε να μην χανω τον χρονο μου αδικα.
  5. δεν μπορειτε να με βοηθησετε συμφωνοι εχει καλος//
  6. πρωτον θελω να μου πειτε τι διαφορες εχουν του κλειστου τυπου με τον ανοικτο τυπο?? εγω παιζω ολα τα παιχνιδια ολα τα ειδη παιχνιδιων απο fps μεχρι και horor παιχνιδια.. faloyt 4 και ολα τα ειδη παιχνιδιων.. teken injustice 2 mortal x ακουω ολα τα ειδη μουσικης απο ελληνικα μεχρι και trance hoyse και psydelic trance jungle electro ολα τα ειδη,,. και απο ταινιες βλεπω ολα τα ειδη.. θα τα δουλέψω πάνω σε pc ακουσε με βασικα θελω να ειμε ειλικρινεις και θα πω γιατι θελω να παρω νεα ακουστικα.. και θελω να μου πειτε αν οντος υπαρχει προβλημα/./. εχω ενα μεγαλο ερωτημα με τα ακουστικα,που εχω τα https://www.skroutz.gr/s/4273092/Sen...G4ME-Zero.html τα είχα αγοράσει πριν 2 χρόννια το ερώτημα μου αν και δεν γνωρίζω αν αυτό είναι από την φαντασία μου γιατί δεν έχω την εμπειρία θέλω να πω ότι πριν 1 χρόνο όταν τα ακουστικά τα έβαζα στην μέση ακουγόντουσαν πιο δυνατά χρησιμοποιώ και το amplier τις κάρτας ήχου που είχε 50 OHM 64-300 ohms και 300-600 ohms όταν τα έβαζα στα 300-600 ohms η ένταση ήτανε παρα πολύ δυνατή μήπως αυτό έκανε τον ήχο να ακούγεται πιο χαμηλά?? εκτος και αν κάηκε κάποιο καλώδιο η κανένα ακουστικό .. όταν είχα πάρει "τιλεφονο" στην sintheizer μου είχανε πει ότι για να χαμηλώνει η ένταση δηλαδή εκεί που το βάζο στα 90 να ακούγεται σαν 10 μου είπανε ότι auto δεν παίζει.. ότι μονο αν τα ακουστικά δεν δουλεύανε μονο αν είχανε καεί.. οποτε από την εμπειρία σου υπάρχει περίπτωση η ένταση να μειώθηκε με την πάροδο του χρόνου κάτι που μου είπανε οι τεχνικοί τότε ότι αυτό δεν ισχύει.,., θέλω να πω ότι τα ακουστικά μου δουλεύουν κανονικά μέχρι τώρα.. απλά νιώθω ότι μειώθηκε η ένταση τις φωνής με την πάροδο του χρόνου,.., μπορείς να μου απαντήσεις στα ερωτήματα που έχω σε παρακαλώ?? αλλα ομως θελω να παρω καινουργια,, αν και μου αρεσαν παρα πολυ τα Sennheiser HD 700 μπορειτε να μου πειτε καπια πραγματα για τα Sennheiser HD 700? εινε ανοικτου τυπου? κανουν για παιχνιδια και μουσικι και ταινιες??εμενα αυτο με ενδιαφερει.
  7. τελος παντων αν δεν μπορειτε να με βοηθησετε εχει καλος..
  8. πρωτον θελω να μου πειτε τι διαφορες εχουν του κλειστου τυπου με τον ανοικτο τυπο?? εγω παιζω ολα τα παιχνιδια ολα τα ειδη παιχνιδιων απο fps μεχρι και horor παιχνιδια.. faloyt 4 και ολα τα ειδη παιχνιδιων.. teken injustice 2 mortal x ακουω ολα τα ειδη μουσικης απο ελληνικα μεχρι και trance hoyse και psydelic trance jungle electro ολα τα ειδη,,. και απο ταινιες βλεπω ολα τα ειδη..
  9. πιο εινε το τρολαρισμα?εσυ το θεωρεις τρολαρισμα ετσι>>? εγω θεωρω οτι εχω ερωτηματα.. πρωτον με γνωριζεις προσωπικα για να θεωρεις οτι τρολαρω>?> απαντησε μου>>?? αν απο κοντα μου κοντα μου ελεγες φιλε τρολαρεις \εγω απο κοντα τι επρεπε να σου ελεγα>>?? μαθαμε τωρα πισω απο μια οθονη την λεξη τρολ./ εσυ αν ελεγες κατι επρεπε να σε θεωρουσα τρολ?? οχι φυσικα.. ολα εινε στο μυαλο φιλε.
  10. ειχα τα αλλα ακουστικα και μου χαλασανε και πρεπει να παρω αλλα γι αυτο και θελω να ακουσω αρκετες επιλογες για να δω τι θα αγορασω δεν πιστευω αυτο να σε ενοχλει DEADLAZARUS?? τωρα αν θελω να ακουσω και αλλου γνωμες δεν εινε κακο απλα θελω να σχηματισω μια γνωμη
  11. εσενα DEADLAZARUS τι σε απασχολει αν εχω ερωτηματα ετσι?? σε σενα δηλαδη βασιζομε?? δεν σε ενοχλησα βρε φιλε
  12. σε αυτο εχω ενα ερωτημα.. τι εινε προτιμοτερο να τα δουλεψω απο τον υπολογιστη ?? η απο τον ενυσχητη?? δεν γνωριζω πιο εινε το καλυτερο?>?γιατι ειπε ενα παιδι οτι αν τα δουλεψω απο το pc θα χασω στον ηχο.
  13. πρωτον θελω να ρωτησω τα ακουστικα πρεπει να εινε κλειστου η ανοικτου τυπου ?? εννοω τα παιχνιδια και οι ταινιες και η μουσικη χρειαζονται ακουστικα ανοικτου η κλειστου τυπου? επισης θελω να ρωτησω τι εινε προτιμοτερο να τα δουλεψω απο τον υπολογιστη ?? η απο τον ενυσχητη??
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.