Jump to content

dimitris20305

Members
  • Posts

    44
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by dimitris20305

  1. απλα ζηταω να με βοηθησετε σε αυτα που ρωταω. δεν ζηταω κατι το παραλογο.. απλα ζηταω κατανοηση αυτα που ειπε ο τομμι τα καταλαβα και τα ισοπεδωσα στο μυαλο μου αλλα δεν μου αρεσει κατι ατομα σαν και εσενα να με ειρωνευοντε... και να με σχολιαζουνε λαζαρους.
  2. αυτο το καταλαβα απλα θα σε παρακαλεσω απο εδω και περα tommybertsen να μην με ειρωνευοντε μονο αυτο ζηταω.. αν δεν θελουν να βοηθησουν να μην το κανουν απλα να μην με ειρωνευοντε και να μην με κοροιδευουνε.. βασικα θελω να ειμε ειλικρινεις και θα πω γιατι θελω να παρω νεα ακουστικα.. και θελω να μου πειτε αν οντος υπαρχει προβλημα/./. εχω ενα μεγαλο ερωτημα με τα ακουστικα,που εχω τα https://www.skroutz.gr/s/4273092/Sen...G4ME-Zero.html τα είχα αγοράσει πριν 2 χρόννια το ερώτημα μου αν και δεν γνωρίζω αν αυτό είναι από την φαντασία μου γιατί δεν έχω την εμπειρία θέλω να πω ότι πριν 1 χρόνο όταν τα ακουστικά τα έβαζα στην μέση ακουγόντουσαν πιο δυνατά χρησιμοποιώ και το amplier τις κάρτας ήχου που είχε 50 OHM 64-300 ohms και 300-600 ohms όταν τα έβαζα στα 300-600 ohms η ένταση ήτανε παρα πολύ δυνατή μήπως αυτό έκανε τον ήχο να ακούγεται πιο χαμηλά?? εκτος και αν κάηκε κάποιο καλώδιο η κανένα ακουστικό .. όταν είχα πάρει "τιλεφονο" στην sintheizer μου είχανε πει ότι για να χαμηλώνει η ένταση δηλαδή εκεί που το βάζο στα 90 να ακούγεται σαν 10 μου είπανε ότι auto δεν παίζει.. ότι μονο αν τα ακουστικά δεν δουλεύανε μονο αν είχανε καεί.. οποτε από την εμπειρία υπάρχει περίπτωση η ένταση να μειώθηκε με την πάροδο του χρόνου κάτι που μου είπανε οι τεχνικοί τότε ότι αυτό δεν ισχύει.,., θέλω να πω ότι τα ακουστικά μου δουλεύουν κανονικά μέχρι τώρα.. απλά νιώθω ότι μειώθηκε η ένταση τις φωνής με την πάροδο του χρόνου,.., μπορείς να μου απαντήσετε στα ερωτήματα που έχω σε παρακαλώ??
  3. μπορει να σταματησει η κοροιδια?? υπαρχεις ενας moderator να πει σε ολους αυτους να μην με ειρονευετε?>>? στο κατο κατο τι σε νοιαζει φιλε αν αγορασα εκτιποτι/? ?? δικα σου εινε τα λεφτα?? ας ερθει ενας moderator γιατι το να με ειρωνευεστε δεν εινε σωστο// δεν μπορει ο καθενας εδω μεσα να με ειρωνευετε
  4. για πιο πραγμα φιλε.>>>??οτι με κοριδευετε και δεν με βοηθατε τοτε να μην χανω τον χρονο μου αδικα.
  5. δεν μπορειτε να με βοηθησετε συμφωνοι εχει καλος//
  6. πρωτον θελω να μου πειτε τι διαφορες εχουν του κλειστου τυπου με τον ανοικτο τυπο?? εγω παιζω ολα τα παιχνιδια ολα τα ειδη παιχνιδιων απο fps μεχρι και horor παιχνιδια.. faloyt 4 και ολα τα ειδη παιχνιδιων.. teken injustice 2 mortal x ακουω ολα τα ειδη μουσικης απο ελληνικα μεχρι και trance hoyse και psydelic trance jungle electro ολα τα ειδη,,. και απο ταινιες βλεπω ολα τα ειδη.. θα τα δουλέψω πάνω σε pc ακουσε με βασικα θελω να ειμε ειλικρινεις και θα πω γιατι θελω να παρω νεα ακουστικα.. και θελω να μου πειτε αν οντος υπαρχει προβλημα/./. εχω ενα μεγαλο ερωτημα με τα ακουστικα,που εχω τα https://www.skroutz.gr/s/4273092/Sen...G4ME-Zero.html τα είχα αγοράσει πριν 2 χρόννια το ερώτημα μου αν και δεν γνωρίζω αν αυτό είναι από την φαντασία μου γιατί δεν έχω την εμπειρία θέλω να πω ότι πριν 1 χρόνο όταν τα ακουστικά τα έβαζα στην μέση ακουγόντουσαν πιο δυνατά χρησιμοποιώ και το amplier τις κάρτας ήχου που είχε 50 OHM 64-300 ohms και 300-600 ohms όταν τα έβαζα στα 300-600 ohms η ένταση ήτανε παρα πολύ δυνατή μήπως αυτό έκανε τον ήχο να ακούγεται πιο χαμηλά?? εκτος και αν κάηκε κάποιο καλώδιο η κανένα ακουστικό .. όταν είχα πάρει "τιλεφονο" στην sintheizer μου είχανε πει ότι για να χαμηλώνει η ένταση δηλαδή εκεί που το βάζο στα 90 να ακούγεται σαν 10 μου είπανε ότι auto δεν παίζει.. ότι μονο αν τα ακουστικά δεν δουλεύανε μονο αν είχανε καεί.. οποτε από την εμπειρία σου υπάρχει περίπτωση η ένταση να μειώθηκε με την πάροδο του χρόνου κάτι που μου είπανε οι τεχνικοί τότε ότι αυτό δεν ισχύει.,., θέλω να πω ότι τα ακουστικά μου δουλεύουν κανονικά μέχρι τώρα.. απλά νιώθω ότι μειώθηκε η ένταση τις φωνής με την πάροδο του χρόνου,.., μπορείς να μου απαντήσεις στα ερωτήματα που έχω σε παρακαλώ?? αλλα ομως θελω να παρω καινουργια,, αν και μου αρεσαν παρα πολυ τα Sennheiser HD 700 μπορειτε να μου πειτε καπια πραγματα για τα Sennheiser HD 700? εινε ανοικτου τυπου? κανουν για παιχνιδια και μουσικι και ταινιες??εμενα αυτο με ενδιαφερει.
  7. τελος παντων αν δεν μπορειτε να με βοηθησετε εχει καλος..
  8. πρωτον θελω να μου πειτε τι διαφορες εχουν του κλειστου τυπου με τον ανοικτο τυπο?? εγω παιζω ολα τα παιχνιδια ολα τα ειδη παιχνιδιων απο fps μεχρι και horor παιχνιδια.. faloyt 4 και ολα τα ειδη παιχνιδιων.. teken injustice 2 mortal x ακουω ολα τα ειδη μουσικης απο ελληνικα μεχρι και trance hoyse και psydelic trance jungle electro ολα τα ειδη,,. και απο ταινιες βλεπω ολα τα ειδη..
  9. πιο εινε το τρολαρισμα?εσυ το θεωρεις τρολαρισμα ετσι>>? εγω θεωρω οτι εχω ερωτηματα.. πρωτον με γνωριζεις προσωπικα για να θεωρεις οτι τρολαρω>?> απαντησε μου>>?? αν απο κοντα μου κοντα μου ελεγες φιλε τρολαρεις \εγω απο κοντα τι επρεπε να σου ελεγα>>?? μαθαμε τωρα πισω απο μια οθονη την λεξη τρολ./ εσυ αν ελεγες κατι επρεπε να σε θεωρουσα τρολ?? οχι φυσικα.. ολα εινε στο μυαλο φιλε.
  10. ειχα τα αλλα ακουστικα και μου χαλασανε και πρεπει να παρω αλλα γι αυτο και θελω να ακουσω αρκετες επιλογες για να δω τι θα αγορασω δεν πιστευω αυτο να σε ενοχλει DEADLAZARUS?? τωρα αν θελω να ακουσω και αλλου γνωμες δεν εινε κακο απλα θελω να σχηματισω μια γνωμη
  11. εσενα DEADLAZARUS τι σε απασχολει αν εχω ερωτηματα ετσι?? σε σενα δηλαδη βασιζομε?? δεν σε ενοχλησα βρε φιλε
  12. σε αυτο εχω ενα ερωτημα.. τι εινε προτιμοτερο να τα δουλεψω απο τον υπολογιστη ?? η απο τον ενυσχητη?? δεν γνωριζω πιο εινε το καλυτερο?>?γιατι ειπε ενα παιδι οτι αν τα δουλεψω απο το pc θα χασω στον ηχο.
  13. πρωτον θελω να ρωτησω τα ακουστικα πρεπει να εινε κλειστου η ανοικτου τυπου ?? εννοω τα παιχνιδια και οι ταινιες και η μουσικη χρειαζονται ακουστικα ανοικτου η κλειστου τυπου? επισης θελω να ρωτησω τι εινε προτιμοτερο να τα δουλεψω απο τον υπολογιστη ?? η απο τον ενυσχητη??
  14. Γεια σας ενδιαφερομε να αγορασω νεα ακουστικα για παιχνιδια ταινιες και μουσικι πια με συμβουλέυετε να αγορασω?? το ποσο που δινω εινε μεχρι 700 ευρω.., δεν θελω να αγορασω κατι φτηνο αλλα θελω να παρω ποιοτικα και παρα πολυ καλα .. οσο αναφορα για τα παιχνιδια που παιζω εινε fps doom quake ,,, horror games.. παιχνιδια οπως falout 4 και Prey beateam παιχνιδια οπως injustice 2 βασικα ολα τα ειδη παιχνιδιων... ..δεν θελω να μεταβω σε razer και logiteck γιατι θεωρω οτι δεν εινε τοσο καλα..θελω επισης να εχουν παρα πολλα ohms.. θελω τα ακουστικα να εχουν παρα πολυ καλο surround για να ακους τους φυσικους ηχους απο τα παιχνιδια ..να ακουγοντε τα εφφε και ολα τα σχετικα.. πιες εινε οι καλυτερες εταιριες?? σε ακουστικα?? απλα δεν γνωρισω αν τα ακουστικα πρεπει να εινε κλειστου η ανοικτου τυπου..θελω να εινε ποιοτικα και σε θεμα κατασκευης να εινε παρα πολυ καλα.. https://www.skroutz.gr/c/1850/Gaming_Headsets.html απλα θελω τα ακουστικα να εινε Gaming Headsets επισης εχω αυτο το 5,1 συστημα.. https://www.skroutz.gr/s/12669448/De...non+avr-x3400h ενισχυτης https://www.skroutz.gr/s/4166586/Dal...=dali+zensor+3 ηχεια δεξια και αριστερα https://www.skroutz.gr/s/380692/Dali...ndations#specs ηχεια souround https://www.skroutz.gr/s/6150437/Kli...Subwoofer.html Subwoofer https://www.skroutz.gr/s/385148/Dali-Zensor-Vokal.html hxeio κεντρικων διαλογων.. αυτο εινε το νεο 5,1 multimedia συστημα που θα εχω για τον υπολογιστη μου μπορειτε να μου δωσετε συμβουλες για ακουστικα σας παρακαλω?? τι εινε καλυτερα ανοικτου τυπου η κλειστου τυπου??
  15. αυτο θα κανω. σε ευχαριστω απλα ανχωθηκα μηπως οταν κανω καπια αγορα μπερδεψουνε το City και province απλα εγω πιστευα οτι στο πεδιο city εβαζα το γερακα και στο province εβαζα την αττικι αν τα εβαζα ετσι θα γινοτανε λάθος?? γιατι στην αρχη ετσι τα ειχα βαλει..
  16. την διευθυνση μου την εχω ως εξεις στο paypal.. Makrygianni 87 εινε λαθος ετσι που την εχω βαλει?
  17. Γεια σας επειδη σκεφτηκα να κανω εγγραφη στο Paypal θελω να σας ρωτησω καπια πραγματα γιατι εχω μπερδευτει.. οταν παω να κανω εγγραφη στο Paypal μου εμφανιζει τα εξεις πραγματα απλα δεν γνωριζω τι βαζω ακριβως στα πεδια για να μην γινει κανενα λαθος. αφου επιλεξω την επιλογη personal acc και μετα παω στην επομενη σελιδα που βαζω τα στοιχεια μου. first name last name email adress create and confirm passworld αφου τα συμπληρωσω ολα αυτα θα με παει σε ενα αλλο μενου που εχει τα εξεις πραγματα.. εκει εινε που προβληματιζομε γιατι δεν θελω να κανω καποιο λάθος. στο 1 πεδιο βαζω Nationality greece στο 2 πεδιο ομως μου γραφει street and adress επειδη η διευθυνση μου εινε η ----------- στο peypal αυτο πως το γραφω? στο 3 πεδιο μου γραφει Postal code εκει πχ βαζω ----- που εινε ο ταχυδρομικος κωδικας στο 4 πεδιο μου γραφει city στο πεδιο τι ακριβως βαζω? στο 5 πεδιο μου γραφει province στο πεδιο τι βαζω? απλα θελω να μου πειτε για να μην κανω καποιο λαθος με τα στοιχεια. επισης θελώ να ρωτησω τα στοιχεια που θα εχω στο Paypal πρεπει να εινε τα ιδια στοιχεια και στο e-bay? οταν κανω την εγγραφη εκει?
  18. dimitris20305

    αγορα ενος εκτυπωτη

    καταλαβαινω απολυτα
  19. dimitris20305

    αγορα ενος εκτυπωτη

    συμφωνοι τομμι απο εδω και περα δεν θα επαναλαμβανω πραγματα απλα τουλαχιστον αυτο που σου ζηταω εινε να πεις στα παιδια να με βοηθησουνε σε παρακαλω παρα πολυ.
  20. dimitris20305

    αγορα ενος εκτυπωτη

    θα εχω αυτον τον λογαριασμο tommy. απλα μπορεις σε παρακαλω να πεις και στα αλλα τα παιδια να με βοηθησουνε σχετικα με το πολυμηχανηματα inject ? και παλι σε ευχαριστω που με δεκτηκες και απο εδω και περα θα ειμε σωστος σε ολα.. τομμι. και θελω να παραμεινω εδω μεσα.
  21. dimitris20305

    αγορα ενος εκτυπωτη

    χροννια σου πολλα tommy και το νεο ετος οτι καλυτερο για σενα Ακουσε να δεις τομι.. εγω και η κοπελα μου θελουμε ενα πολυμηχανηματα inject ,,πιο πολυ για την κοπελα μου τον θελω. επειδη η δουλεια τις εινε τετοια που συνεχεια εκτυπωνει παρα πολλες σελιδες στο πανεπιστημιο. περα απο αυτο ασχολειτε με φωτοσχεδιαστικα προγραμματα κειμενα και φωτογραφιες.. εμεις θελουμε ενα , πολυμηχανηματα inject ..μεχρι 600 ευρω μπορουμε να διαθεσουμε/./ περα απο την πλακα μπορεις εσυ και τα παιδια να μας προτεινετυε καπια πολυμηχανηματα>?? περα απο αυτο το ονομου εινε δημητρης και απο εδω και περα θα ειμε διαφορετικος δεν προκειτε ουτε να κανω λαθοι εδω μεσα και θα ειμε σωστος .. ζηταω συγνωμη για παρα πολλα πραγματα και σε σενα αλλα και σε ολο τον κοσμο εδω μεσα..
  22. dimitris20305

    αγορα ενος εκτυπωτη

    DEADLAZARUS εγω ρωτησα αν υπαρχουν πολυμηχανηματα inject.. περα απο αυτο σε πια πραγματα θελεις να σου απαντησω? μπορεις να μου προτεινεις καπια πολυμηχανηματα inject? σε παρακαλω παρα πολυ βρηκα αυτο Brother MFC-J6530DW αλλα δεν γνωριζω αν εινε καλο?
  23. dimitris20305

    αγορα ενος εκτυπωτη

    χροννια πολλα και σε σενα καρμεν ευχομε το νεο ετος να εινε οτι καλυτερο στην ζωη σου το μονο πραγμα που ζηταω αν μπορειτε να μου δωσετε επιλογες σε πολυμηχανηματα inkjet??
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.