Jump to content

kostasblues

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kostasblues's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον φιλε salde,δεν υπαρχει θεμα που θα δουλευουν αρκει να δουλευουν,γιατι αν τις παρω και δεν κανουν θα ναι μια κακη και ασυμφορη αγορα,προφανως και ειναι λιγα τα χρηματα αλλα δεν μου περισευουν κιολας.
  2. ευχαριστω πολυ για την βοηθεια,οι μνημες ειναι crucial ballistix,λογικα τις δεχεται.
  3. ευχαριστω για την αμεση απαντηση,δεν εγινα ακριβως αντιληπτος γιατι δεν εγραψα σωστα τι ακριβως θελω,οι μνημες που εχω τωρα θα βγουν απο το συστημα,θα μπουν 2 στικς 4GB η καθε μια.τα timmings και τα volt(1,5)ειναι ιδια.
  4. γεια χαρα και καλη ανασταση σε ολους,εχω αυτη την μητρικη https://www.msi.com/Motherboard/770C45.html στο 2ο συστημα μου,η ερωτηση ειναι αν μπορει να παρει μνημες DDR3 1600MHZ στα specs γραφει οτι μπορει αλλα με overclocking,δεν καταλαβαινω τι εννοει,αυτη την στιγμη εχω 4BG DDR3 1333MHZ 9-9-9-24,θελω να παω 8 και εχω βρει μεταχειρισμενες στα 1600 9-9-9-24,κανουν να τις παρω;ευχαριστω.
  5. καλη χρονια σε ολους,ψαχνω την G27 ειμαι Αθηνα,ευχαριστω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.