Jump to content

armin van bauren

Members
  • Posts

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

armin van bauren's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Γεια σας γνωριζετε απο που μπορω να αγορασω trance και psytrance τραγουδια/? πια εινε τα καλυτερα μουσικα ηλεκτρονικα καταστηματα??
  2. εννοω ειτανε πολιτικος παραγοντας?? η εινε παιχνιδι και μαρκετινγ των εταιριων??
  3. οποτε θα περιμενω απο το φθινωπορο οταν γινουνε ανακοινωσεις/../ τωρα θελώ να ρωτησω κατι.. γιατι οι καρτες το κοστος τους διπλασιαστηκε?? ρωταω επειδη δεν γνωριζω.. εννοω πως οι τιμες εκτοξευτηκαν.. στο μεγιστο?
  4. απο εδω και περα DEADLAZARUS θα αλλαξω σε ολα τα πραγματα... και δεν θα λεω τα ιδια πραγματα αλλα ουτε θα επαναλαμβανω.. και αυτο θα εινε το οριστικο user name .. εκανα λαθοι τα δεχομε ο σκοπος μου εινε να επαρνορθωσω σε ολα τα πραγματα.. απλα θελω να μου δωσετε μια τελευταια και οριστικη ευκαιρια..
  5. και δεν θα επαναλαμβανω τα ιδια πραγματα.. απλα ζηταω κατι απο εσενα αν βλέπεις οτι στα θεματα θα ανοιγω στο μελον αν θα εχω προβλημα η θα κανω καπια αναθμιση.. και βλεπεις οτι καπια ατομα θα με ειρωνευοντε αυτο που ζηταω εινε να τους κανεις συσταση.. εγω απο εδω και περα θα αλαξω σε ολα τα πραγματα.. αυτο που ζηταω μπορει να γινει σε παρακαλω>>??
  6. αυτο θα εινε το προφιλ μου τομμι..και θα ειμε απο εδω και περα σοβαρος σε ολα τα πραγματα απλα θελω να παρακαλεσω κατι. αν γινετε να πεις στον deadlazarus να γινει πιο προσιτος μαζι μου και παλι σας ζηταω ενα συγνωμη σε ολους σας// και απο εδω και περα θα ειμε διαφορετικος σε ολα τα πραγματα././ απλα ζηταω αν καπιες φορες εχω καπιο προβλημα η κανω καπια στιγμη καπια αναβαθμιση θα σε παρακαλεσω να με βοηθανε τα παιδια. και κατι ακομα η τηλεοραση ειτανε για την φιλη μου σου μιλαω παρα πολυ ειλικρινα αυτην την στιγμη. απλα θελω να πεις στα παιδια να με βοηθανε απο εδω και περα οταν θα εχω καπιο προβλημα.. και παλι ζηταω συγνωμη..
  7. γινετε να μιλαμε σοβαρα απο εδω και περα//? απλα ρωταω η nvdia εχει ανακοινωσει κατι γι αυτην την χροννια?? και δεν μιλαω ουτε για δισκους ,, για τιποτα.., απο ολα αυτα.. και σου λεω αν προκειτε να κανω καπια αναθμιση θα το κανο ποστ οταν ερθει η καταλληλη στιγμη
  8. θελω να μιλαμε σοβαρα απλα ρωτησα κατι.. και σου ειπα οτι εχω μια παλια καρτα εδω και 4 χροννια θελω να κανω μια νεα αρχη χωρις προβληματα γινετε αυτο??σε παρακαλω? μπορουμε να κανουμε μια νεα αρχη?> πες μου με ενα ναι η οχι δεν προκειτε ουτε να μαλωσουμε αλλα ουτε να τσακωθουμε απλα ρωτησα αν η νεα γεννια βγει απο αυτο το ετος.. η το επομενο.
  9. φιλε μια ερωτηση εκανα.. δεν μιλησα ουτε για δισκους και πιστευω οτι σου μιλαω ομορφα και πολιτισμενα και προσπαθω να κανω μια νεα αρχη. επισης φιλε δεν σε ειρωνευομε και κατι ακομα η τηλεοραση φιλαρακι εινε για την φιλη μου.. πιστευω οτι σου μιλαω ομορφα και πολιτισμενα και χωρις ειρωνειες.., κατι που εσυ κανεις,. ουτε ζητησα δισκους ουτε τιποτα. απλα μια απλη ερωτηση εκανα//
  10. δεν σε καταλαβα? τι σχεση εχει ο ΕΝΦΙΑ? εγω απλα ρωτησα αν εχει ανακοινωσει κατι
  11. δεν γνωριζετε ποτε η nvdia θα βγαλει τις νεες καρτες γραφικων?με την νεα αρχιτεκτονικη
  12. Γεια σας επειδη αυτην την στιγμη εχω μια μια 780 gtx στα 3 vram, βασικα ακομα παιζω και παλια και νεα παιχνιδια σε καπια ισως η καρτα μου να μην μπορει να δωσει το μεγιστο στα γραφικα. απλα σκεφτομε να κανω μια νεα αναβαθμιση. το ερωτημα μου εινε να κανω αναβαθμιση? τωρα.. η να περιμενω να βγει η νεα γεννια? βασικα γνωριζετε ποτε θα βγει νεα σειρα? απο καρτες γραφικων? απλα δεν γνωριζω τι πρεπει να κανω. απλα εχω ακουσει οτι οι τωρινες καρτες γραφικων εχουν ανεβει παρα πολυ. βασικα αξιζει να κανω αγορα αυτο τον καιρο?
  13. η LG 32LJ610V αξιζει στα λεφτα αυτα? θελω να πω η φιλη μου θα μεινει ικανοποιημενη με την συγκεκριμενη?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.