Jump to content

mixalikopoulos

Members
  • Posts

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by mixalikopoulos

  1. τομι δεν προκαλεσα κανεναν,, και παλι ζηταω συγνωμη.. αν σου δημιουργησα καπιο προβλημα./.
  2. mixalikopoulos

    970 pro ssd και 960 pro.

    οι 970 pro ssd του 1 τΒ εχουν ερθει στην ελλαδα?? η ακομα εινε σε αναμονη?
  3. θελω να κανω μια ερωτηση γνωριζετε κανενα νεο για το ποτε θα βγουν οι νεες καρτες γραφικων?? αν υπαρχει καπια επισημη ανακοινωση?
  4. δηλαδη πιστευεις οτι ο 4770Κ θα κρατησει για 2 χροννια ακομα για παιχνιδια?
  5. Γεια σας αυτην την στιγμη εχω εναν 4770Κ στα 4.5 και σκεφτομουνα μεχρι τα χριστουγεννα να πήγαινα σε εναν 8700Κ το ερωτημα μου εινε αξιζει να μεταβω? θελω να πω για ποσο καιρο ακομα πιστευετε οτι ο 4770κ θα αντεξει για να παιζω παιχνιδια/?? επισης τα παιχνιδια αρχιζουν και ζητανε 8 πυρηνους και 6 πυρηνους? γνωριζετε ποτε θα ερθει η νεα αρχιτεκτονικη σε επέξεργαστες για ιντελ΄? Ιce lake/? και canon lake??
  6. οποτε για υλικα καθαρισμου πληκτρολογιου χρειαζομε εναν φυσυτηρα ,,https://www.skroutz.gr/s/6257276/TNT-BL500.html ενα Key remover , ενα πινελο και τι αλλο??
  7. γεια σας θελω να αγορασω μια θηκη και ενα γυαλι προστασιας για το hwai p smart kinitoπια θα μπορουσατε να μου προτεινατε να αγορασω? και θηκη και Προστατευτικά Οθόνης Κινητών Huawei? θα ειθελα να αγορασω ενα παρα πολυ καλο προστατευτικο γυαλι οθονης και μια παρα πολυ καλη θηκη.
  8. για να βγαλω τα κουμπια υπαρχει καπιο εργαλέιο??που θα μπορουσες να μου προτεινεις??
  9. τελικα αν σου πω πιο εκανε ολο αυτο το προβλημα ..το εκανε η νεα εκδοση του corsair unity και κατεβασα την προηγουμενη εκδοση και τωρα δεν το κανει.. τωρα θελω να κανω μια ερωτηση για να καθαρισω το πληκτρολογιο μου απο βρωμιες και σκονες τι υλικα χρειαζομε./.?? πρεπει δηλάδη να βγαλώ ολα τα κουμπια?? απλα μπορειτε να μου πειτε τι υλικα χρειαζομε??
  10. εκανα reset και πάλι το ιδιο κανει αλλα ομως η εγγυηση εχει περασει/ αν ανεβασω καπιο video απο το προβλημα που εχω μπορειτε να δειτε αν οντως εχει καπιο προβλημα/?? κοιτα να δεις οταν βαζω ενα προφιλ απλό χωρις πολλα χρωματα πχ βαζω ενα με ενα χρωμα.. δεν μου το κανει αυτο.. αλλα θυμαμε οταν εβαζα το beautiful 2' cue2 δεν μου το εκανε αυτο μηπως φταιει το νεο corsair unity ?? το προγραμμα ?
  11. το reset to factory defaults. πως το κανω?? απο που?? πως να ζητησω RMA ?? βασικα τι εινε το RMA ?
  12. mixalikopoulos

    970 pro ssd και 960 pro.

    υπαρχει καπιο τελευταιο update για την asus z87 delyxe ?
  13. mixalikopoulos

    970 pro ssd και 960 pro.

    τον διαβασα οποτε γινετε σωστα? πιον ανταπτορα μου προτεινετε να παρω ? και απο που μπορω να τον αγορασω? το τελευταιο update για την asus z87 delyxe εινε αυτο. https://www.asus.com/us/Motherboards/Z87DELUXE/HelpDesk_BIOS/ εινε του 2014
  14. mixalikopoulos

    970 pro ssd και 960 pro.

    στην asus z87 deluxe γινετε να μπει ανταπτορας και να γινει σωστη εκκινηση? μπορεις να μου προτεινεις καπιον ανταπτορα? για την asus z87 deluxe?
  15. γεια σας θελω να κανω μια ερωτηση οι 970 pro ssd και 960 pro. μπορουνε να πανε μητρικες που δεν υποστηριζουν το πρωτοκολλο Μ2? και αν υπαρχει καπιος ανταπτορας για να μπορουν να συνδεθουν σε μητρικες που δεν υποστηριζουν το Μ2?? υπαρχουν ανταπτορες?
  16. Γεια σας,,χρησιμοποιει κανενας το corsair κ70 lux?> πληκτρολογιο εχω καπιο προβλημα σχετικα με τον φωτισμο και θελω να με βοηθησετε?? γιατι νομιζω οτι εχει γινει καπιο βραχυκυκλωμα με τα φωτακια απλα δεν γνωριζω αν οντως εινε προβλημα και θα ειθελα να με βοηθησετε σας παρακαλω απλα εχω βαλει ενα προφil στο Corsair Utility Engine 2 'Subtle is beautiful 2' cue2 profile for K70 LUX RGB and RGB Strafe και οταν φωτιζοντε τα κουμπια αναβοσβηνουν πολυ απότομα ,, κανουν καπια πραγματα παρα πολυ περιεργα απλα δεν γνωριζω αν αυτο εινε προβλημα απο το Corsair Utility Engine 2 η απο το προφιλ. μπορειτε να με βοηθησετε?? αλλα ουτε νερο το εχω ριξει αλλα ουτε το εχω κτυπησει.. το πληκτρολογιο.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.