Jump to content

Giannis Amp

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Giannis Amp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Giannis Amp

    Διαφορές μεταξύ Kaby Lake, Skylake, και Coffee Lake ?

    Υποθέτω λοιπόν πως η Gigabyte B360M D2V Είναι εντάξει με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή https://www.skroutz.gr/s/14546464/Gigabyte-B360M-D2V-rev-1-0.html#specs Οπότε σε μητρικές που είναι νεότερης γενιάς μπορω να βάλω επεξεργαστές που ειναι παλαιότερης γενιάς ; Για παράδειγμα (χαρης στον πολύ καλό κυριο που με βοήθησε) έψαξα μια μητρική πιο νέα που υποστηρίζει τον επεξεργαστή που θελω (https://www.skroutz.gr/s/14546464/Gigabyte-B360M-D2V-rev-1-0.html#specs) Αλλά αν ήθελα να βάλω έναν επεξεργαστή παλαιότερης γενιάς σε μητρική νεότερης θα υπήρχε πρόβλημα?
  2. Καλησπέρα παιδιά,έχω μαζέψει σχεδόν 600 ευρώ για να φτιάξω τον πρώτο μου "Gaming" υπολογιστή. Έχω κοιτάξει να ταιριάζουν όλα τα κομμάτια αλλά εχω κολλήσει στον επεξεργαστή μου https://www.skroutz.gr/s/12979210/Intel-Core-i5-8400-Box.html#specs σε σχέση με την μητρικη https://www.skroutz.gr/s/8050797/Asus-H110M-K.html#specs (Τα link είναι από σκρουτζ επειδή έχει διάφορα μαγαζιά μαζεμένα οπότε βρίσκω την χρήση αυτού του site πιο ευχάριστη,αν υπάρχει κάποια άλλη ιστοσελίδα που προτιμάτε παρακαλώ προτείνετέ μου) Ο επεξεργαστής λέει πως η Μικροαρχιτεκτονική του ειναι Coffe Lake ενώ η μητρική υποστηρίζει Kaby Lake Και Skylake.Οπότε η ερώτησή μου ειναι η εξής: αν πάρω αυτόν τον επεξεργαστή και αυτή την μητρική θα υπάρχει πρόβλημα?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.