Jump to content

Farkadonitis

Members
  • Posts

    25
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Farkadonitis

  • Γενέθλια 13/06/1971

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    ΓΕΡΜΑΝΙΑ/ ΕΛΛΑΔΑΣ
  • Ενδιαφέροντα
    SATELLITE/COMPUTER

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Farkadonitis's Achievements

  1. Farkadonitis

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    Κοίταζα μια ταινία στο Netflix και υπήρχαν άνθρωποι που φιλιόντουσαν για να χαιρετηθούνε, χαριεντίζονταν και συγχρωτίζονταν στενά. Είναι πάντα συγκινητικό να βλέπεις ιστορικά ντοκιμαντέρ για το πως ζούσαν οι άνθρωποι τις παλαιότερες εποχές!?
  2. Farkadonitis

    DOOM Eternal

    tΤα αγορασαμαν βρε αλλα κλεισμενοι στο σπιτι με το στανιο λογο κωρανοιου πιος εχει ορεξη να τεσταρει η να το παίξει?
  3. Αχ αυτοί οι μίζεροι νοματαίοι!! Δεν γραφουμε γιατι γεμισαμε βρε. Γεμισαμε μπαλα, θεαμα..νταξ..αγωνια. Απλα ξεχαρμανιασαμε διοτι ειχε κατι σαν εξεσπερματοση το ματσακι. Τωρα καθομαστε σαν μαστουρομενοι και προσπαθούμε να καταλαβουμε πως εγινε...τι εγινε; Τωρα μας βαζεις και γραφουμε χωρις να εχουμε ακομα την επικύρωση της πράξης του γεγονότος. ?
  4. Ναι ρε γμτ. Ειναι σαν αυτο. Ειμαστε ο μονος κατοικημένος πλανητης του ηλια κου μας συστηματος αλλα περναει ολο κι καποιος μετεωριτης που αν δεν προσεξεις σε περνει παραμαζωμα
  5. ?Γατάκια το πιάσατε το υπονοούμενο; Αν δεν το πάρει ο ΠΑΟΚ θα το Πάρει Ο ΠΑΝΑΘΑ. Πλάκα θα του κάνει ο Σαββίδης του Μαρινακη να σκάσει περισσότερο. ΥΓ: Σα ομιλεί φίλαθλος -όχι οπαδός- του Ολυμπιακού ?
  6. Farkadonitis

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    Αυτο μονο Λαρσινος θα το κανε. Εμεις οι τρικαλοι θα παιζαμε με τα τσιπρα?
  7. @DEADLAZARUSνα κάνω επιχείριση. Σκέφτομαι νότια και βόρεια για να με μέσα στα δεδομένα. PopKorn θα πάρω Ρωσικο απο το Σαββίδη που θα το φέρω με ενα απο τα 24 Καράβια του Μαρινακη με ξενη σημαια. Θα με πεις γιατι οχι το 25ο και μοναδικό που εχει ελληνικη σημαία; Μα αυτο το θελει ο Αυγενακης να διαφύγει στην Κρήτη οταν κατεβει η λαοθαλασσα των οπαδων του ΠΑΟΚ στην Αθηνα αν..δεν κοπει η Ελλαδα στα δυο?
  8. Εγώ το αποθεματακι μου σε ποπ κορν το έχω κάνει!!!
  9. ολα εχουν να κάνουν με λάθος ερμηνεία των δικαιωμάτων και τον υποχρεώσεων. Μα χάλασε το σύστημα και δεν βλέπω να διορθώνετε άμεσα στο μελλον
  10. Farkadonitis

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    πειτε οτι θελετε...
  11. Αντε ντε...για σου!!? Μια ζωη αναλώσιμοι είμαστε. Αυτό κρατάει από την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και μετα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.