Jump to content

gatsouma

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

gatsouma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Τι γνώμη έχετε (όσοι χρησιμοποιήσατε ή χρησιμοποιείτε) την ηλεκτρική πλάνη Stanley FME630K 750W;
  2. gatsouma

    Αγορά ηλεκτροσυγκόλλησης

    Έχω να κάνω και άλλη μια ερώτηση. Λειτουργώ εδώ και 30 χρόνια μια ηλεκτροκόλληση χαλκού -η οποία λειτουργεί άψογα- αλλά έχει ξεκολλήσει η ταινία που έγραφε τα αμπέρ στην κάθε θέση για να επιλέγεις όσα σου χρειάζονται. Έτσι γυρίζω στο περίπου τον μοχλό που μετακινεί ένα σαν σύρμα στη σχισμή. Μήπως υπάρχει τρόπος να μετρήσω σε κάθε θέση τα αμπέρ ώστε να φτιάξω μόνος μου έναν πίνακα, εκεί δίπλα από τη σχισμή; Μήπως με το πολύμετρο μπορώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. gatsouma

    Αγορά ηλεκτροσυγκόλλησης

    Σ'ευχαριστώ πολύ, αυτό σκέφτηκα και την έβγαλα, αφού ίδια ζελατίνη είχε και η μάσκα για το χορτοκοπτικό με μεσινέζα που αν δεν την αφαιρέσεις δεν βλέπεις ούτε την αυλή όχι το χόρτο. Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Μεγάλη σωτηρία η ηλεκτρονική μάσκα. Γενικά οι προφυλάξεις θα έλεγα.
  4. gatsouma

    Αγορά ηλεκτροσυγκόλλησης

    Αγόρασα τελευταία μάσκα ηλεκτροκόλλησης, συγκεκριμένα την LCD Techno 9-13 της εταιρίας GYS. Στο εσωτερικό φίλτρο της μάσκας και στο εξωτερικό υπάρχει μία λεπτή πράσινη ζελατίνη, προφανώς προστατευτική του φίλτρου (τζαμιού) που αφαιρείται πολύ εύκολα. Αυτή η ζελατίνη πρέπει να αφαιρείται ή όχι; Αν παραμείνει, δεν υπάρχει καλή ορατότητα. Την αφαίρεσα και βλέπω πολύ καλύτερα. Μήπως κακώς τις αφαίρεσα; Σε ανταλλακτικά φίλτρα που έχει μέσα η μάσκα, υπάρχουν αυτές οι ζελατίνες. Αν παραμείνουν και καούν πως αλλάζουν και που τις βρίσκει κανείς. Ζητώ τα φώτα σας. Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.