Jump to content

jenmas

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

jenmas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση... από ότι βλέπω είναι σχετικα στην άκρη ορθογώνιου πλακακιού η μία βάση της βέργας, και ο μάστορας μας είπε ότι και να το αλλάξουμε δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ότι δεν θα ξανασπάσει. Αυτοκόλλητο διακοσμητικό δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω, επειδή το ράγισμα επεκτείνεται πάνω και κάτω από τη στρογγυλή βάση που κουμπώνει η βέργα πάνω της. Απλά στενοχωριέμαι γιατί ενω ολοκληρώθηκε όλο το μπάνιο, μας προέκυψε αυτό στα τελειώματα. Αν το γεμίσω με στόκο στο ακριβώς ίδιο χρώμα (το καλό είναι ότι είναι εύκολη απόχρωση το γκρι γιατί ίσως μπορώ να πετύχω ίδια απόχρωση αναμειγνύοντας γκρι με λευκό για ακριβές αποτέλεσμα) θα είναι πολύ εμφανές άραγε; Οσον αφορα το θέμα γούστου θέλω απλά να μην ''γκαρίζει'' μόλις το βλέπεις, όχι να γίνει 1000% ίδιο (εξάλλου αυτό δεν γίνεται). Απλώς επειδή η οικονομική δυνατότητα είναι κάπως περιορισμένη σκέφτομαι τι θα μπορούσα να κάνω για να μην ξεφύγω κι άλλο στην τιμή.
  2. Καλησπέρα σας, αναζητώντας λύση σε θέμα που μας προέκυψε στην ανακαίνιση του μπάνιου μας και μη μπορώντας να βγάλουμε άκρη, σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ μπας και μπορέσει και με βοηθήσει κάποιος. Ολοκληρώνοντας ο υδραυλικός την τοποθέτηση των αξεσουάρ στον τοίχο με το δραπανοκατσάβιδο, και συγκεκριμένα ανοίγοντας τρύπα για να στερεώσει τη βάση της βέργας που κρεμάς τις πετσέτες πάνω στο πλακάκι του τοίχου, ράγισε αυτό το πλακάκι και έσπασε ένα κομμάτι. Τους αρμούς τους περάσαμε πριν 4 ημέρες. Ο μάστορας μας ειπε οτι μπορεί να μας περάσει λίγο στόκο πάνω αλλά θα εξακολουθήσει να φαίνεται, και ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι γι αυτό. Έχω νευριάσει είναι η αλήθεια, έχει γίνει ολοκαίνουριο το μπάνιο μας και με το που μπαίνεις βλέπεις πάνω από την κρεμάστρα-βέργα ένα σπασμένο πλακάκι και ένα ράγισμα. Τι μπορώ να κάνω εναλλακτικά από το να ξηλώσω το πλακάκι και να βάλω καινούριο; Υπάρχει κάποιο υλικό γεμίσματος για τέτοιες περιπτώσεις; Το χρώμα του πλακακιού είναι γκρι ανοιχτό. Πραγματικά σκέφτηκα το ενδεχόμενο να ψάξω να βρω άλλον μάστορα για να το ξηλώσει και να μου το τρυπήσει ακριβώς στο σημείο που θα μπει η βάση από την αρχή, επειδή μάλλον ο συγκεκριμένος δεν το έχει με τις λεπτοδουλειες.. Οποιαδηποτε ιδεα θα την εκτιμουσα πολυ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.