Jump to content

v.klironomos

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by v.klironomos

  1. v.klironomos

    Richard Burns Rally και control settings

    ολα αυτα που αναφερεις μονο θετικα ειναι και δειχνει οτι ιταλοι μονο μπροστα πανε!!! αξιοθαυμαστο πραγματικα!θα με κανεις να το ξαναβαλω!!? για τους οδηγους εχω να πω οτι ηταν πολυ καλοι και καποιοι ιταλοι αλλα ξεχωρισα μονο εναν που με εκανε να κατσω περισσοτερο και ειναι ο tobias αν θυμαμαι καλα που ο ανθρωπος ειναι πυραυλος!πασχιζα να τον φτασω στο τοτε μοντε και το μονο που καταφερα ηταν να εγκαταλειψω απ την πολυ πιεση!?
  2. v.klironomos

    Richard Burns Rally και control settings

    καλησπερα γιωργο! χαιρομαι που εισαι ακομα φανατικος και μάχιμος!!!? η δουλεια που εκανα σαν test driver και επιβλεψη φυσικης στους γαλλους το εκανα μονο και μονο γιατι το ζητησαν προσωπικα και γιατι ηθελα κι εγω να βαλω το λιθαρακι μου στα καινουργια αυτοκινητα!φυσικα δεν εχουν αεροδυναμικη,εκτος απο τα ngp που θα μπουν ισως λιγο αργοτερα αλλα επρεπε να τα κανω πιο γρηγορα απο τα παλια 16ρια χωρις ομως να ξεπερνανε τα 200-210 χλμ με μεγαλο σασμαν!αν τα ξεκίναγα ολα απ την αρχη προσωπικά θα τα ειχα κανει αλλιως αλλα δεν μπορεις να κανεις τη νεα γενια πιο αργη απ την παλια! επισης τους εδειξα πως να φτιαξουν πισοκινητο απο 4χ4 κατι που το εχουν κανει με επιτυχια οι ιταλοι αλλο ο χρονος ηταν τοσο λιγος που δεν προλαβα να το κανω οπως το ειχα φανταστει!για αρχη καλο ηταν!ισως στο μελλον εχοντας ολα τα εργαλεια να προσπαθησω να βρω τη χρυση τομη και ν αναβαθμισω ολη τη σειρα των ιστορικων! οι γαλλοι(παλιοι admin) ειναι πολυ ξεροκεφαλοι και υπαρχουν ακομα και τωρα εσωτερικες προστριβες μεταξυ τους γιατι καποιοι εθελοντες με πολυ μερακι και ορεξη θελουν να το πανε μπροστα και δεν τους αφηνουν! στον ιταλικο σερβερ ειχα την ευκαιρια να τρεξω για 3-4 μηνες οταν με καλεσε μια ιταλικη ομαδα να τρεξω γι αυτους!ειναι σε αλλο επιπεδο απο θεμα φυσικης,οργανωσης site αλλα και φοβεροι στα social media! ειναι αγωνες με πολυ ανταγωνισμο και τα live μια αλλη εμπειρια τελειως,με live timing Και χρονικο οριο! αυτο που δεν μου αρεσε και δεν ξερω αν εχει αλλαξει απο τοτε ηταν οτι αργουσαν παρα πολυ να βγουν οι βαθμολογιες,δεν ηπηρχε γενικη ομαδων αλλα μονο για το καθε πρωταθλημα ξεχωριστα,το plugin τους πολυ καλο αλλα για ν αλλαξεις καμερα επρεπε να το κανεις στα τυφλα για το καθε αυτοκινητο,δεν επερνε αλλο Plugin οπως το pacenote plugin του workbee και ενω τα πισωκινητα ηταν το κατι αλλο-και αυτο που με πώρωσε παρα πολυ- ηταν σε πολλες ειδικες πιο γρηγορα απ τα R5 και σε μερικα ασφαλτινα περναγα ακομα και wrc! επισης οτι αρχιζουν απο σεπτεμβρη τη νεα πρωταθληματικη χρονια(γι αυτο ειχατε 17ρια απο το καλοκαρι) κι ετσι δεν εισαι σε συνάρτηση με τα αληθινα ραλλυ και γενικως τα ραλλυ τους δεν εχουν σχεση με τα πραγματικα σε αντιθεση με το γαλλικο σερβερ! για τα επισημα τεχνικα στοιχεια των wrc που λες Πιο απο επανω το σιγουρο ειναι οτι κανενας σερβερ δεν τα εχει αλλα και να τα ειχε το αποτελεμα παλι δεν θα ειχε καμια σχεση με την πραγματικοτητα! προσωπικα θα ηθελα μια μιξη των 2 σερβερ και δεν μπορω να πω οτι μ αρεσει πιο πολυ το ενα η' το αλλο!μ αρεσεουν στοιχεια και απ τους 2 που θα εκανε τον τελειο σερβερ! δοκιμασα να το κανω παραλληλα τοτε αλλα με μια αναβαθμιση(του Plugin) που εκαναν τοτε οι ιταλοι στα μεσα γεναρη μου κατεστρεψε σχεδον και τις 2 εγκαταστασεις! στον γαλλικο μενω πλεον ισως απο συνηθεια και συναίσθημα και αν φτιαξουν το ομαδικο οι ιταλοι και τα γαμισουν ολα οι γαλλοι ισως καποια στιγμη να σας ερθουμε κι εμεις απο εκει!? για το τοτε αν θες να αναφερθουμε ,μπορουμε να το κανουμε προσωπικα!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.