Jump to content

panagiotispaok

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by panagiotispaok

  1. panagiotispaok

    ram σετάρισμα.

    Eπανερχομαι στο θέμα γιατί έφαγα "Παστό" πάλι μετά απο ένα μήνα που φαινόταν να πηγαίνει καλά. Θα ήθελα τη βοήθειά σας γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα απο αυτά τα cas las και είναι και πολλά. Θέλω να τα βάλω χειρικινητα αλλά δεν ξέρω που παει ποιό.
  2. panagiotispaok

    ram σετάρισμα.

    Φαίνεται ότι με το καινούριο bios F4 απο F2 που είχα,στο xmp profile δίνει 1.35v απο μόνο του τώρα αντι για 1.2v και μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο θέμα. Θα ξαναενημερώσω. Αν είναι και μου κάνει τίποτα τσιριμόνιες θα το βάλω σε χειροκινητο 3200 και ύστερα θα κατέβω σε χρονισμό. Ευχαριστώ όλους σας για τη βοήθεια.
  3. panagiotispaok

    ram σετάρισμα.

    Μπορώ π.χ. να βάλω πολλαπλασιαστή στο 2933 και να αφήσω στο auto τα timings? Το voltage των ram να το αφήσω 1.2? Και κάτι άλλο παρατήρησα οτι οι ραμ μου λένε στο cpu-z οτι στο 3200 θέλουν 1.35V αλλά το XMP profile νομίζω οτι το άφηνε στο 1.2.Λες αυτό να φταίει? Βαζω 2.93 στο auto όλα με 1.2v και δοκιμάζω.
  4. Καλημέρα. Έχω μια gigabyte b450m ds3h με έναν R5 2600 και θα ήθελα βοήθεια με τις RAM γιατί ενω με XMP profile έδειχναν να τα πηγαίνουν καλά έφαγα κάμποσα bsod πάνω σε gaming. Οι μνήμες είναι οι https://www.skroutz.gr/s/7332757/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-3200MHz-CMK16GX4M2B3200C16.html που τις χρυσοπλήρωσα τον Δεκεμβριο στα 171 ευρώ για να είναι μέσα qlv αλλα έκανα λάθος ένα ψηφιο απο τη ζαλούρα μου και το ανακάλυψα μετά τα bsod (ntoskrnl.exe Λέει το whoCrashed). Προσπάθησα με το Thaiphoon και το ryzen DRAM calculator αλλά δεν έχει για hynix a-die επιλογή που είναι οι μνήμες μου. Τώρα τις τρέχω auto και είναι 2133 και το συστημα σέρνεται στα παιχνίδια. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ρε παιδιά. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  5. panagiotispaok

    Official Ryzen Club

    Mια και το θεμα OC που κοίταξα είναι νεκρό θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος απο σας έχει κλοκάρει R5 2600 σε b450 και τι setting έκανε. Μνήμες έχω corsair LPX 3200 σε xmp profile 1 και παιζουν άψογα στην gigabyte b450 DS3H μου.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.