Jump to content

Dimiteto21

Members
  • Posts

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Θεσσαλονικη
  • Ενδιαφέροντα
    Ποδοσφαιρο

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dimiteto21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Προς το παρον βρηκα μια ακρη για την πιστοποιηση του microsoft expert με εβαλε μεσα η microsoft λογω δουλειας με promo code και μπορω να παρω την πιστοποιηση και να την εξελισω μεσα απο εκει. Επισης λεω να κανω και το MOS η τιμη που πηρα ειναι πολυ καλη 220€ για 6 ενοτητες και τις εξετασεις. Ειναι μια καλη αρχη και θα δω τι αλλο θα βγει σιγα σιγα.
  2. Μαζι σας ρε μαγκες αλλα το ειπα κατ επαναληψη και γι αυτο δεν χρειαζεται να επαναλαμβανεστε.. Δεν γνωριζω προγραμματισμο!!! Αν δν εχεις ασχοληθει ποτε με προγραμματισμο τι github και χαζομαρες λεμε? Δν μαθαινεται ο προγραμματισμος απο τη μια μερα στην αλλη και θα συμφωνησω απολυτα οτι δν θελει πιστοποιηση η' ξερεις η' οχι τοσο απλα.
  3. Ζαχο λογο δουλειας εχω γνωριμιες και ακρες με την microsoft εχω μιλησει λιγο με καποιον θα σου πω prive. Οποτε μπορεσεις απαντησε μου περιμενω. Ευχαριστω παντως.
  4. Κοιτα γενικα το εχω ψαξει ιντερνετικα αυτο που προτεινουν περισσοτερο και το βλεπω και στο εξωτερικο αρκετα ειναι οι πιστοποιησεις της microsoft αλλα και τις cisco. Το κακο ειναι οτι εδω στη θεσσαλονικη δν υπαρχουν αρκετα φροντιστηρια που να ασχολουνται με τετοια πραγματα ωστε να σου δωσουν μια αλφα υλη να διαβασεις και να ασχοληθεις για τις πιστοποιησεις και οχι απαραιτητα για μαθηματα.
  5. Προγραμματιστης οχι φιλε μου δν εχω τετοιες γνωσεις αλλα στο κομματι των δικτυων με το οποιο ασχολουμαι θα ηθελα να βρω καποια πιστωποιηση.
  6. Θα σου πω. Σκοπευω τον επομενο 1,5 χρονο να φυγω στη νορβηγια και θελω οτιδηποτε πιστοποιητικο μπορω να μαζεψω που θα με βοηθησει σε οποιοδηποτε τομεα κυριως της πληροφορικης. Ξερω την αξια τους μη νομιζεις απλα οτι περισσοτερο εχεις στα χερια σου ειδικα εξω τοσο καλυτερο του δειχνεις ενα παραπανω ενδιαφερον. Δεν ειμαι μικρος ειμαι 32 με οικογενεια και παιδια οποτε ψαχνω οτι μπορω καλυτερο να μαζεψω πριν φυγω.
  7. Αρχικα ναι αλλα γενικα οποιοδηποτε πιστοποιητικο γνωσης μπορει να βοηθησει στο εξωτερικο. Ξερεις κατι γι αυτο που μου λες? Απο που το παιρνεις που το δινεις κτλ?
  8. Καλησπερα θελω να δουμε εδω οσοι ξερουν να απαντησουν στο ποια πιστοποιητικα γνωσεων απο την ελλαδα αναγνωριζουν στο εξωτερικο? Κι οταν λεω πιστοποιητικα για παραδειγμα εννοω το ecdl.
  9. Dimiteto21

    Εργασία και διαβίωση στη Νορβηγία

    Καλησπερα παιδια. Εχω διαβασει τα παντα απο το 2014 ως σημερα εχω παρει αποψεις εχω ψαξει αλλα δεν μπορω να παρω την αποφαση. Ειμαι ο δημητρης ειμαι 32 ετων εχω 3 παιδια και δουλευω ως ιδιωτικος υπαλληλος ως πωλητης τα τελευταια 8 χρονια. Η γυναικα μου ειναι κομμωτρια οχι καπου σταθερα δυστυχως λογω των παιδιων αλλα ειναι στο επαγγελμα απο τα 15 της και το κατεχει παρα πολυ. Τα εχω βαλει ολα κατω εχω σκασει σας τα γραφω και βουρκωνω πραγματικα θελω να φυγω απο τη χωρα για ενα καλυτερο μελλον για τα παιδια μου κι ας δουλευω σαν σκλαβος γι αυτο αρκει να το πετυχω. Δυστυχως δν εχω καποιο πτυχιο παρα μονο lower αγγλικων αλλα ειμαι χρονια υπευθυνος σε εταιρια υπολογιστων και ειδων τεχνολογιας ασχολουμαι με υπολογιστες απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου και μπορω να δουλεψω παντου προκειμενου να βοηθησω τα παιδια μου. Εδω στην ελλαδα δυστυχως δουλευω 11-21 5 φορες τη βδομαδα για 840€ και ουσιαστικα δουλευω για να ζω και ζω για δουλευω χωρις να μπορω καν να βαλω δυο φραγκα στην ακρη. Θελω να μου πειτε τις ρεαλιστικες πιθανοτητες του να ερθω στη νορβηγια με τη γυναικα μου αρχικα και μετα τα παιδια μας για εξα καλυτερο μελλον. Ο φοβος μου ειναι οτι θεωρουμαι ανειδικευτος χωρις καποιο χαρτι αρα και δυσκολη η εργασια. Βγαζω επισης διπλωσα φορτηγου και ξεκιναω μαθηματα της γλωσσας τον επομενο μηνα. Θελω τη γνωμη σας οποια κι αν ειναι αυτη. Θελω να τολμισω και να πετυχω, δεν φοβαμαι τη δουλεια ουτε τη μεταναστευση. Συγνωμη αν σας κουρασα με ολα αυτα αλλα ειναι σαν να σας εχω ανοιξει την καρδια μου.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.