Jump to content

stam1982

Premium Members
  • Posts

    52
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by stam1982

  1. Καλημέρα,ο αφρός φθάνει μέχρι και  το ρολό( εξω απο τη σιτα).Μηπως πρέπει να καθαριστεί γενικα ο αφρος και να γεμίσει το κενο με κάποιο υλικό που θα προσφέρει στεγανοτητα ;

  2. Πάλι χάθηκες,για το ίδιο προϊόν μιλάμε. Το προϊόν πρέπει να είναι ακρυλικό για να βάφεται,δε θες τη σιλικόνη του υδραυλικού.

    Όλα τα σιλικονοειδη έχουν θέμα με την υπεριώδη ακτινοβολία.Μην υπερβάλεις όμως,σε μερικά χρόνια απλά το ξαναπερνας.

    • Like 1
  3. Αν δεν περαστεί κάτι η επιφάνεια,ακόμα και λίγο νερό μπορεί να προκαλέσει ζημιά/σημάδι.Θα πρέπει να περάσεις κάτι για να το προστατεύσεις και να το κρατήσεις για πολλά χρόνια.

    Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό που προτείνουν, ένα βερνίκι άχρωμο ή έγχρωμο, κάποιο χρώμα με την κατάλληλη προεργασία.

    Μια βόλτα σε ένα χρωματοπωλείο θα σε βοηθήσει (χρωματολόγιο, οδηγίες).

    • Like 1
  4. Καλησπέρα, καινούριο πολύμετρο.Αγορά από το eshop στα 15 ευρώ.Η ακρίβεια δεν είναι κρίσιμη στις μετρήσεις που παίρνω,οπότε είπα να το αγοράσω και όσο αντέξει.

    Στα συν του η μέτρηση στο αυτόματο όπως και το non contact voltage.Τα μακριά καλώδια και το μικρό μέγεθος.

    Στα έξτρα έχει και φακό.

    IMG_20230720_230827.jpg

    • Like 8
  5. Νίκο όπως είπες κι εσύ,βρισκόμαστε εδώ για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο σύμφωνα με τις δυνατότητες μας.

    Με μια αναζήτηση θα βρεις σχέδιο σύνδεσης.Ειναι πολύ διαδεδομένο σύστημα θυροτηλεφώνων και θα λυθούν πολλές απορίες σου.

     

     

    • Like 3
  6. Καλησπέρα,πήγα σήμερα βοηθήσω ένα φιλο στο καινούριο του σπίτι.Καποια στιγμή έπεσε το μάτι μου σε ένα καινούργιο εργαλείο και ρωτώντας τον λεπτομέρειες μου λέει δικό σου.Οποτε έφυγα με αυτό.

    IMG_20221115_234250.thumb.jpg.4354e80fae0bf9b54f944274c8697cf4.jpg

    Η ποιότητα του φαίνεται ακόμα και στον τρόπο που ανοίγει η κασετίνα.

    Όσο για τα ενδότερα.....

    • Like 7
  7. Ευχαριστώ Αλίκη.Σήμερα στήριξα σωλήνα σε τοιχιο από μπετό και  έμοιαζα με τύφλο που βρήκε το φώς του.Απίστευτη δύναμη και ατελείωτη.Υπολιγίζω περιπου 50 βίδες με λιγοτερο κόπο και μεγάλητερη ταχύτητα στη διάτρηση σε σχεση με το σετ 18 volt της stanley .Όσο για την κατσαβιδιέρα,από κεκτημένη ταχύτητα την ειχα ρυθμίσει στη μέγιστη δύναμη.Κανω μια τρύπα λιγότερο βαθιά απ' όσο έπρεπε και στην προσπάθεια μου να βιδώσω έκοψα τη βίδα.

     

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.