Jump to content

stam1982

Premium Members
  • Posts

    51
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by stam1982

  1. stam1982

    Tester για μπαταρίες ups

    Πάρε δύο λάμπες πυρακτώσεως 12 βολτ και παραλληλησε τις. Μετά την φόρτιση της μπαταρίας,συνδέεις τις λάμπες και το πολυμετρο.Αν πέσει κατακόρυφα η τάση,πετάς τις μπαταρίες.
  2. Πάλι χάθηκες,για το ίδιο προϊόν μιλάμε. Το προϊόν πρέπει να είναι ακρυλικό για να βάφεται,δε θες τη σιλικόνη του υδραυλικού. Όλα τα σιλικονοειδη έχουν θέμα με την υπεριώδη ακτινοβολία.Μην υπερβάλεις όμως,σε μερικά χρόνια απλά το ξαναπερνας.
  3. stam1982

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Ένα μέρος του προβλήματος είναι ελεύθεροι επαγγελματίες,αλλά ένα πολύ μεγαλύτερο είναι οι εταιρείες γαϊτανάκι.
  4. Είναι πολύ απλά τα ππράγματα, μην τα κάνεις πολύπλοκα. Παίρνεις αυτοκόλλητο καναλι στις κατάλληλες διαστάσεις. Παίρνεις και ακρυλικη σιλικόνη για πιστόλη της de braven και τέλος. https://www.google.com/search?q=den+braven+ακρυλικοσ+στοκοσ&oq=de+braven+&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCQgCEAAYDRiABDIGCAAQRRg5MgkIARAAGA0YgAQyCQgCEAAYDRiABDIJCAMQABgNGIAEMgkIBBAAGA0YgAQyCQgFEAAYDRiABDIJCAYQABgNGIAEMgkIBxAAGA0YgAQyCQgIEAAYDRiABDIJCAkQABgNGIAEMgkIChAAGA0YgAQyCQgLEAAYDRiABDIJCAwQABgNGIAEMgkIDRAAGA0YgAQyCQgOEAAYDRiABNIBCDQ4NjBqMGo3qAIAsAIA&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8&chrome_dse_attribution=1#imgrc=NmZNeQCkFwVtvM&imgdii=t3iTFKMOuK8-zM
  5. Η πιο απλή λύση και με αντοχή στο χρόνο είναι αυτοκόλλητο κανάλι με αρμολόγιση ακρυλικής σιλικόνης.Αν το βάψεις δε,δεν πρόκειται να κάνει κιχ.
  6. stam1982

    Μαστορέματα ημέρας!

    Αν δεν περαστεί κάτι η επιφάνεια,ακόμα και λίγο νερό μπορεί να προκαλέσει ζημιά/σημάδι.Θα πρέπει να περάσεις κάτι για να το προστατεύσεις και να το κρατήσεις για πολλά χρόνια. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό που προτείνουν, ένα βερνίκι άχρωμο ή έγχρωμο, κάποιο χρώμα με την κατάλληλη προεργασία. Μια βόλτα σε ένα χρωματοπωλείο θα σε βοηθήσει (χρωματολόγιο, οδηγίες).
  7. Εξαρτάται από το πόσο περίτεχνα είναι τα καγκελα. Πχ το τριβείο δέλτα εισχωρεί σε πιο δυσπρόσιτα σημεία. Γενικά έχουν σαθρά και θέλεις να τα τρίψεις;
  8. stam1982

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Τι περιμένεις;Τετοιοι είμαστε,τέτοιους δεχόμαστε να μας κυβερνούν.
  9. Καλησπέρα, καινούριο πολύμετρο.Αγορά από το eshop στα 15 ευρώ.Η ακρίβεια δεν είναι κρίσιμη στις μετρήσεις που παίρνω,οπότε είπα να το αγοράσω και όσο αντέξει. Στα συν του η μέτρηση στο αυτόματο όπως και το non contact voltage.Τα μακριά καλώδια και το μικρό μέγεθος. Στα έξτρα έχει και φακό.
  10. Νίκο όπως είπες κι εσύ,βρισκόμαστε εδώ για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Με μια αναζήτηση θα βρεις σχέδιο σύνδεσης.Ειναι πολύ διαδεδομένο σύστημα θυροτηλεφώνων και θα λυθούν πολλές απορίες σου.
  11. Νίκο μόλις ξήλωσα δύο τέτοια θυροτηλέφωνα.Μπορω να σου τα στείλω άμεσα με κούριερ
  12. stam1982

    Πως είναι η ζωή στη Λήμνο?

    Καλησπέρα,όμορφο νήσι.Ψαξε στο youtube την σχετική εκπομπή του Τάσου Δούση.
  13. Καλημέρα χωρίς να ξέρω κάτι συγκεκριμένο, έχεις ρωτήσει σε εμπορία σιδήρου; Διαφορετικά μήπως μπορούν να σου φτιάξουν σε μηχανουργείο.
  14. Γιάννη κάνε μια ερώτηση σε μαγαζιά που κόβουν και διαμορφώνουν μέταλλα,πχ Γελαδακης στον Άγιο Δημήτριο - Αττική.
  15. stam1982

    ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΗ ΚΑΛΩΔΙΟΥ UTP

    Αν στο σπίτι σου καταλήγει utp στην πρίζα,μπορείς να χρησιμοποιήσεις 2 ζεύγη και να τα συνδέσεις στο rj45 ως 1236
  16. stam1982

    Μαστορέματα ημέρας!

    Οπότε γεννήτρια,αντλία και δεξαμενές.
  17. stam1982

    Μαστορέματα ημέρας!

    Αγάπη για τι μέγεθος κτιρίου μιλάμε;Υπάρχουν εύφλεκτα υλικά (αν επιτρέπεται);Από επαγγελματική περιέργεια ρωτάω.Ασχολουμαι με πυρανιχνεύσεις.
  18. Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται.Περιστρέφοντας την χειρολαβή της καστανιάς,περιστρέφεται και η κεφαλή του εργαλείου αντίστοιχα.
  19. Τώρα και τα ενδότερα Από περιέργεια κοίταξα την τιμή λόγω Facom (όχι,δεν κοιτάω την Καστανιά στα δόντια),κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. Δεν άντεξα και την χρησιμοποίησα,άλλη αίσθηση.
  20. Καλησπέρα,πήγα σήμερα βοηθήσω ένα φιλο στο καινούριο του σπίτι.Καποια στιγμή έπεσε το μάτι μου σε ένα καινούργιο εργαλείο και ρωτώντας τον λεπτομέρειες μου λέει δικό σου.Οποτε έφυγα με αυτό. Η ποιότητα του φαίνεται ακόμα και στον τρόπο που ανοίγει η κασετίνα. Όσο για τα ενδότερα.....
  21. Αν κατάλαβα καλά είναι η κεντρική κολώνα των υπόστεγων.Για να γίνει η οποιαδήποτε παρέμβαση δεν πρέπει πρώτα να υπάρξει στήριξη αυτών με πύργους;
  22. stam1982

    Stanley set 18 Volt

    Changed Κατάσταση to Πωλήθηκε
  23. Πωλείται το σετ RMCK 461C2 της Stanley αγορασμένο τον 6/18 (υπάρχει σχετικό παραστατικό). Σε πολύ καλή κατάσταση.Τιμη 120 ευρώ συζητήσιμη.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.