Jump to content

paninio

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

paninio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Επειδή έχω πιάσει τον εαυτό μου να ψάχνω συνεχώς αξεσουάρ και να σκορπάω τσάμπα λεφτά ,20αρικα ,50αρικα. Προτείνω ότι πατεντούλα έχετε κάνει να την δημοσιεύετε...Εψαχνα τρόπο να απομονώσω την 7η στο shh shifter και απο το να αγοράσω plate που το κοστολογούν οι τσόγλανοι 20 ευρώ , σκέφτηκα (βίδα ,ροδέλα , παξιμάδι)
  2. Καλή μετατροπή , το μαμά τιμονάκι της g29 είναι επιεικώς απαράδεκτο.
  3. https://zalem.es/en/ Φοβερό site παιδια ιδανικό για τον casual simracer . Oι pro του είδους ίσως βρούν ενδιαφέροντα πράγματα στα accesories
  4. Ευχαριστώ φίλε και ο Άρης και εσύ μου λέτε για 40" . Kάτι παραπάνω θα ξέρετε , άν παίζω 60 fps sto pc τα πιάνω και σε μία 40άρα fullHd?
  5. Αυτή η 32 άρα δέν κάνει , έχει χάλια ανάλυση και τα ποδαράκια της είναι στις άκρες και εξέχουν δέν ξέρω άν φαίνετε στις φώτο.Με βλέπω για 27άρι μόνιτορ ,προτιμώ καλύτερη ανάλυση πάρα μιά 40άρα που θα ξεχωρίζω τα pixels Το setup όπως βλέπετε δέν εχει ολοκληρωθεί , ο Άρης έχει κάνει καταπληκτική δουλειά (περιμένω shifter και handbrake ).
  6. Δυστυχώς το vr ήταν καταπληκτική εμπειρία αλλα είχα ανακατοσούρα ολόκληρη μέρα.Έπαιξα μόνο 3 λεπτά
  7. Καλησπέρα παιδιά , νέος στο Sim racing και θα ήθελα την βοήθειά σας στο θέμα της οθόνης και των περιφεριακών. Καταρχήν έχω μία T500 πάνω σε ένα Pvc cocpit του Αρη (υποκατασκευή) και παίζω Ασσέτο +dirt rally, τί οθόνη προτείνετε (ίντσες -pcmonitor - tvmonitor) ? Στο θέμα των περιφερειακών έχω βρεί ένα χειρόφρενο απο Κίνα στα 60-70 ευρώ αλλα φοβάμαι τα τελωνεία γιατί πρόσφατα περίμενα κάτι ρούχα και η DHL μου πήρε και αυτά που φόραγα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.