Jump to content

userfor

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

userfor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. userfor

    ACS smartpoints: Εξαιρετική ιδέα!

    Ακριβώς όπως το είπες εξυπηρέτηση μεν ανύπαρκτη δε. Γιατί; Μα πολύ απλά γιατί δεν θέλουν να κάνουν τα προβλεπόμενα. Μην με ειρωνεύεσαι σε παρακαλώ γιατί είναι ολοφάνερο ότι εσύ δεν έχεις κανένα πρόβλημα με την άσκοπη και απαράδεκτη τακτική τους άρα μάλλον κακώς γράφεις εδώ.
  2. userfor

    ACS smartpoints: Εξαιρετική ιδέα!

    Κάνεις λάθος γιατί απλά θα μπορούσαν να έχουν 2 pos και το μηχάνημα της ACS να το πλήρωνε η ίδια η ACS. Επιπλέον θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν το posτης shell και να δίνουν μετά από την shell τα λεφτά μέσω τραπέζης στην ACS. Λύσεις υπάρχουν απλά δεν τις έχουν σκεφτεί. Εσύ δεν έχεις ιδέα και δεν έχεις καταλάβει μάλλον ότι δεν είναι δικό μου το πρόβλημα αλλά γενικό. Ο νόμος λέει ότι η πληρωμή μέσω κάρτας στο ταμείο είναι πλέον υποχρεωτικό να παρέχεται άρα λοιπόν επομένως στην shell είναι υποχρεωμένοι να το δεχτούν και να το κάνουν και αυτό ειδάλλως να κόψουν την συνεργασία τους με την ACS αφού ως υπηρεσία που είναι και που παρέχουν δεν είναι ολοκληρωμένη.
  3. userfor

    ACS smartpoints: Εξαιρετική ιδέα!

    Θα κάνω και καταγγελία απλά γράφω σ εαυτό το θέμα γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει άμεσα αυτή την στιγμή. Όσο για το αν προσπαθώ να σας πείσω, σε ενημερώνω απλά ότι δεε προσπαθώ να πείσω κανέναν. Απλώς λέω την άποψή μου σε ένα θέμα που με ταλαιπώρησε και που πιστεύω ότι θα μπορούσε να λυθεί αν η εξυπηρέτηση πελατών της Shell ήταν συνεννοήσιμη πράγμα το οποίο δεν έγινε.
  4. userfor

    ACS smartpoints: Εξαιρετική ιδέα!

    Σε κάθε περίπτωση είναι υποχρεωμένη τόσο η Shell όσο και η ACS να το λύσουν άμεσα αυτό καθότι θα έπρεπε να έχουν στα smartpoints και pos για λογαριασμό της ACS. Όταν ξεκινάς να κάνεις κάτι πέραν του ότι πρέπει να το κάνεις σωστά πρέπει να γίνει και ολοκληρωμένα.
  5. userfor

    ACS smartpoints: Εξαιρετική ιδέα!

    Όχι δεν είναι μαζοχισμός φίλε μου το να παραγγέλνεις με αντικαταβολή και να πληρώνεις με κάρτα καθότι πρόκειται για νόμιμο τρόπο πληρωμής και έχουν υποχρεωθεί όλα τα καταστήματα στην πλειοψηφία τους να διαθέτουν μηχάνημα pos ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Όχι εγώ διαφωνώ μαζί σου γιατί απλούστατα πιστεύω ότι έχεις λάθος εδώ.
  6. userfor

    ACS smartpoints: Εξαιρετική ιδέα!

    Τότε μάλλον εσύ δεν κατάλαβες τι είπα. Εγώ είπα απλά ότι όταν πήγα στο smartpoint για παραλαβή δεχόντουσαν για την πληρωμή της αντικαταβολής μόνο μετρητά και όχι κάρτα ενώ το κατάστημα έχει pos.Αυτό είναι το όλο θέμα μου και το πρόβλημα με τα smartpoints που είναι μία ιδέα που δεν μπορεί να εφαρμοστεί σωστά διότι τα smartpoints θα έπρεπε να είναι καταστήματα της ACS και όχι πρατήρια της Shell.
  7. userfor

    ACS smartpoints: Εξαιρετική ιδέα!

    Μάλλον φίλε μου δεν το έχεις δοκιμάσει για αυτό τα λες αυτά. Προσωπικά σου λέω πως είναι ότι χειρότερο έχω δει γιατί πολύ απλά δεν δέχονται πληρωμή με κάρτα παρά μόνο μέσω μετρητών, πράγμα εντελώς απαράδεκτο! Φυσικά μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα στην ACS το δέμα μου μεταφέρθηκε στο πιο κοντινό κατάστημα ACS και το παρέλαβα από εκεί χωρίς φυσικά να υπάρξει καμία απολύτως επιπλέον χρέωση. Όσον αφορά την Shell και τα smartpoints απλά είναι εντελώς απαράδεκτοι!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.