Jump to content

Giannis m

Members
  • Posts

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Giannis m

  1. Λιπών ότι κάποια βλακεία έκανα το είπα και πριν Μετά δεν είμαι ειδικός Αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να σας βοηθήσω Για να με βοηθήσετε. Αυτή είναι η πλακέτα https://www.devobox.com/el/bms/455-bms-3s-10a-li-ion-battery-protection-board.html?skr_prm=WyI1ZGMyNWZjYi0wMDFmLTQ5NTAtODQzMi0xOGYwNmFjNjEyMDkiLDE1NjM3NDQ5Njk0MDgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0
  2. Μέχρι πόσα αμπ Τραβάει αυτή η πλακέτα?
  3. Δλδ τα Αλλά είναι όλα οκ? (Συνδεσμολογία)? Όταν λέω καπνούς μην νόμιζα και πολλά πολλά. Αλλά και Πριν ηταν πολύ ζέστη η πλακέτα. Γενικά ζεσταίνονται έτσι? Δλδ ανεβάζουν θερμοκρασία? Να πάρω άλλη?
  4. Σ ευχαριστώ κ πάλι. Το Να της φορτίζω δεν με πειράζει δλδ θα πάρω ένα φορτιστή. Χωρίς dms δεν μπορώ να δουλέψω? Έκανα ένα πείραμα τα δοκίμασα και κάνα 20 λεπτό Δεν δεν είδα να πέφτει η μπαταρία. Θα μου πεις γιατί να μη βάλω dms? Δοκίμασα και ανέβασε πολύθερμοκρασία και έβγαλε λίγο καπνό Άρα κάτι έκανα λάθος. Σάν συνδεσμολογία ειναι οκ? Το είδα στο YouTube για 12v Χωρίς την dms δούλευε μια χαρά Αλλά με dms έβγαλε καπνό η dms. Όσο για Το βίντεο που ανέβασες δίστιχος δεν ξέρω αγγλικά.
  5. Άκομα είμαι στην διαδρομή μια ερώτηση (ακομα) H bms σε τι βοηθάει?
  6. Να είσαι καλά φίλε που απαντάς Δλδ οι μπαταρίες 3000,3400,3500 (mAh) Ποιά η διαφορά μεταξύ τούς ?
  7. Ναι καταλαβαίνω και γι'αυτό Ρωτάω εσάς να μην κάνω και λαθος
  8. Ευχαριστώ πάρα πολύ θα μετρήσω Και θα απαντήσω Σας κατάλαβα Τώρα. Αλλά τα μοτέρ είναι 99%ίδια Δλδ τραβανε τα ίδια αμπ. Δλδ αυτο που πουλάνε το βραχιόλι Πχ δεν το δίνουν μόνο για ένα συγκεκριμένο Μοτερακι.υπαρχουν διάφορες μάρκες Αλλά τραβανε ακριβός το ιδιο Οσποτε Θέλω τα ίδια βολτ όπως ειπατε
  9. Αυτό Θέλω από εσάς και ρωτώ πόσες μπαταρίες Πρέπει να συνδέσω Για να με καλύπτει κατά τρίωρο με max 11v. To εργαλείο είναι μοτερακι τατου και δεν γραφεί πάνω πόσα βατ είναι Μάλλον περνη ότι του δίνεις δλδ δουλεύει από 6 έως 11v Μόλις βρώ την ευκαιρία θα μετρήσω αυτά που μου λες. Τώρα δλδ δουλεύω με τροφοδοτικό σπιτιού 12ν 2amp Αλλά για μένα είναι Κάπος σπαστικο γιατί έχει πολλά καλούδια . Και δεν με βολεύει.
  10. Αυτό που θέλω είναι να ξέρω ποση ώρα δλδ θα κρατήσουν με απόδοση ας πούμε 11ν max ? Εγω θελω κανα τρίωρο πόση ώρα θα κρατηση με 3 μπαταριες και ποση με 6 μπαταρίες? και πος να κανω την συνδεσμολογία ? Τώρα η εμφάνιση θα δω πος θα την φέρω δεν με πειράζει. Ευχαριστώ
  11. Μετο άσπρο κουτί είναι αυτο που παρήγγειλα Και το μαυρο είναι αυτο που χρησιμοποιώ Για το ρεύμα του σπιτιού. Εάν βοηθάω με αυτά?
  12. Καλημέρα και Ευχαριστώ που απαντάς. Δεν το Θέλω και ίδιο. Αυτό που θέλω είναι να ξέρω ποιές μπαταρίες με 6 είμαι οκ? Να πάρω γιανα βγαίνω κάνα τρίωρο, την συνδεσμολογία. Το step down είναι αυτο που ρυθμίζει τα βολτ? Αν Ναι το παρήγγειλα Αλλά Θέλω το charges να ξέρω την amp είναι δλδ να μην τα κάψω. να είναι έξω από το βραχιόλι δλδ να βγάζω της μπαταρίες και να της φορτίζω? Ποσο βάρος έχεις δλδ το charges είδα πος Υπάρχουν και πλακέτες. Τι λες λιπών? Ευχαριστώ
  13. Παιδιά Καλημέρα σ όλους λιπών Έχω φάει κόλλημα με μια πατέντα που είδα στο ίντερνετ. λιπών είναι ένα βραχιόλι που αποτελείτε από μπαταρίες και τροφοδοτεί μοτερακι τατου που κρατάει κάνα τρίωρο. το μοτερακι κανονικά τραβάει από 7-11ν Αλλά Ποιο πολύ το δουλεύω στα 10-11ν βοήθεια!
  14. Mpori kapoios na voithisis Ida Mia patenta sto internet Oste na trofodotoun Ena moteraki tatoo xoris Na xriazete reyma apo to spiti alla Me mpataries epanafortizomenes Tis opies tis ekanan can vraxioli. Kai olo ayto thelo na kratai kana trioto. GINETE?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.