Jump to content

deedee

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

deedee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. deedee

    κλέμα σε πρίζα;

    ευχαριστώ πολύ παίδες, διαφωτιστικότατοι όλοι!! να σας πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα γιατί επιμένετε για πριζα εξωτερικού χώρου, ίσως φταίω εγώ που δε διευκρίνισα πως η πρίζα είναι σε εσωτερικό χώρο!!
  2. deedee

    κλέμα σε πρίζα;

    Ευχαριστώ πολύ παιδιά! η εξωτερική πρίζα βιδώνεται στον τοίχο με ούπα/βίδες; ή με δαγκάνες σαν τη χωνευτή; μήπως με βολεύει από το να ανοίγω τρύπες να σκάψω λίγο τον τοίχο για να βάλω χωνευτη; χιλια ευχαριστώ και πάλι. Επίσης, ποια καλώδια να έκοβα; και γιατί να το κανα αυτό; δεν το πιασα ακριβώς, προφανώς και δε θα τα κοβα
  3. deedee

    κλέμα σε πρίζα;

    η αλήθεια είναι πως μέχρι σήμερα έχω αλλάξει μόνο χωνευτή, αλλά φαντάζομαι δεν υπάρχει καμία διαφορά στη συνδεσμολογία αλλά και στην εγκατάσταση, σωστα; να σου πω την αλήθεια, είναι σε σπίτι φίλου και δεν έχω δει από κοντά την τρύπα του τοίχου, ούτε τον τρόπο που είναι συνδεδεμένες οι υπόλοιπες πρίζες. απλά όντως παρατηρώντας τη φωτογραφία, η τρύπα του τοίχου μου μοιάζει κάπως μικρή για χωνευτή.
  4. Καλησπέρα, καινούργιος στην παρέα. Ηθελα να ρωτήσω το εξής, θέλω να αλλάξω μια πρίζα, κάτι που ξέρω και έχω κάνει στο παρελθόν. Ωστόσο, συνάντησα την εξής ιδιομορφία. Στα καλώδια της, υπάρχει μια κλέμα, κάτι που ειλικρινά δε γνωρίζω γιατί έγινε ούτε καταλαβαίνω τον λόγο. Μπορεί να μου εξήγήσει κανείς αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος ή αν μπορώ χωρίς πρόβλημα να την αφαιρέσω (κάτι που προφανώς υποθέτω); Επισυνάπτεται φωτογραφία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.