Jump to content

ZarotiadisPavlos

Members
  • Posts

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Αυτοκίνητα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ZarotiadisPavlos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ZarotiadisPavlos

    Ryzen 5 - 4600 σε Huawei Matebook 14

    Μεταξύ το huawei και το Legion 5, της δια χρηματικης κατηγοριας με τον ίδιο επεξεργαστη, σε ποιο θα πηγαινατε? Το λαπτοπ το θελω για επαγγελματικη χρηση δεν θα παιξω παιχνίδια, ίσως μονο κανενα photoshop.
  2. ZarotiadisPavlos

    Ryzen 5 - 4600 σε Huawei Matebook 14

    Αυτοί οι επεξργαστές κρατανε στον χρονο ομως? Για παραδειγμα εχω εδω και 8-9 χρονια ενα λαπτοπ με i5 πάνω και δουλευει ασταματητα. Ισχύει αντίστοιχα και για τους AMD αυτο?
  3. Καλησπέρα παιδια, το παρακάτω λαπτοπάκι τι σας λεει? Έχω ρωτήσει διάφορους και μου έχουν πει οτι ο επεξεργαστής αυτός ειναι οτι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμη, και μπορει να χτυπήσει και αρκετους i7. Ισχύει? Είναι τοσο δυνατος? Δεν έχω προηγουμενη εμπειρια με AMD επεξργαστές. Laptops - Όλα Τα Προϊόντα Κατασκευαστής: HUAWEI | You.gr WWW.YOU.GR Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα της κατηγορίας Laptops - Όλα Τα Προϊόντα με τα χαρακτηριστικά Κατασκευαστής: HUAWEI. Στο You.gr μπορείς να βρεις μια μεγάλη γκάμα προϊόντων & πολλές...
  4. Καλησπέρα σε όλους, Θελω να ξεκινήσω να φτιαχνω τα δικα μου αλμπουμς με φωτογραφίες που έχω όλα αυτα τα χρόνια και θελω να παρω εναν εκτυπωτή. Φυσικά θα ήθελα κατι που να βγαζει ωραιες φωτογραφίες και να μην κοστίζει μια περιουσια. Οριακα δηλαδή να μου έρχεται το κόστος εκτυπωσης μικροτερο αποτι σε ενα φωτογραφείο. Έχετε να μου προτείνετε κάτι? Θα πρέπει να βρω Laser ή Injekt? Συνειδητοποίησα οτι δεν ξερω τίποτα απο εκτυπωτές. Αν έχετε κατι να προτεινετε μεχρι 250€ θα το εκτιμουσα. Εκτυπωτές | You.gr WWW.YOU.GR Στο You.gr θα βρεις όλους τους Εκτυπωτές τελευταίας τεχνολογίας και επίλεξε ανάμεσα σε Inkjet, Laser, Plotter, Dot Matrix και 3D εκτυπωτές, αυτόν που χρειάζεσαι ανάλογα τη... Ευχαριστώ
  5. Καλησπέρα σε όλη την ομάδα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Lockdown και θελω να κανω βιολογικο στο αυτοκινητο αλλα με δικη μου σκουπα. θελω προφανως μια σκουπα για υγρα, και να εχει το ακροφυσιο τυπου λαμπικο αν εχετε δει. Έχω βρει κατι bosch, καρχερ και δεν ξερω τι να παρω και αν αξιζει να το παρω. Έχει κανενας εμπειρια ή να κανει καμια πρόταση? https://www.skroutz.gr/s/245043/Karcher-SE-4001.html https://www.you.gr/mikrosyskeves-spiti/mikres-oikiakes-syskeves/ilektrikes-skoupes https://www.kotsovolos.gr/small-home-appliances/vacuum-cleaners/cylinder-vacuum-cleaners/183938-bosch-advancedvac-20 Ευχαριστω!
  6. Γενικά το Photoshop ειναι ενα πολυ απαιτητικό πρόγραμμα, και δεν θέλει λιγά καλουδια νγια να τρεξει σωστα και απροβληματιστα. Αν εχεις κάποια έκδοση protable τοτε δεν θα εχεις προβλημα γενικα. Με 600 ευρω ισως νς μην κανεις την δουλεια σου καλα και οπως θες. Προτεινω να ριξεις μια ματια αμα θες και εδω ( https://www.you.gr/ypologistes-perifereiaka/desktops/gaming-desktops). Γενικα το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να μπεις skroutζ, να κανεις ενα setup με i3 10ατης γενιας, και καμια nvidia 1650 και 8αρα ram ή 16, και να εισαι αρχοντας. Αυτα δεν θα σου πανε πανω απο 450-500 ολα μαζι με κουτια μητρικες κτλ..
  7. ZarotiadisPavlos

    Βοήθεια για αγορά smartwatch

    Καλησπέρα φίλε μου, πως ειναι το Watch GT?Το συγκρίνω με το Xiaomi GTR και δεν ειμαι σιγουρος ποιο ειναι πιο value for money.
  8. Καλησπέρα στην ομάδα, μετά απο ψάξιμο έχω καταλήξει στους εξής δυο αφυγραντήρες, που θέλω να μου στεγνωνονυ και τα ρουχα στο σπιτι (απλωστρα μέσα) Ο ένας είναι ο Inventor Eva II Pro (215) και ο άλλος είναι ο Morris MDE-20200i (229). Έχει κανένας άποψη για τους παραπάνω? Προς τον Inventor κλεινω πάντώς. Παραθέτω και το link που τους βλέπω σε αυτές τις τιμές. Ευχαριστώ.
  9. Καλησπέρα στην ομάδα, Ελπίζω όλοι να πηγαμε διακοπές και να ξεκουραστήκαμε! Λοιπον επειδή μου έχουν βγει λίγο τα μάτια, θέλω να παρω ενα ταμπλετακι τωρα που εχει ακομα εκπτωσεις. Δεν θέλω να ανέβω πάνω απο 150-180 ευρώ, και όπως θα έχετε ήδη καταλάβει, βρήκα αρκετές επιλογές στο αγαπημένο μου site μέχρι και σε samsumng. Το χρειάζομαι για κλησεις Microsoft Teams και Google analytics λογω εργασίας. Εχετε καμια προτασουλα καλή? Ευχαριστώ Tablets - Όλα τα Προιόντα | You.gr WWW.YOU.GR Ψάχνεις φθηνό tablet; Στο you.gr θα βρεις ποικιλία σε προσφορές tablets PC για να σύγκρινεις τιμές & να επιλέξεις το tablet που ταιριάζει στις...
  10. ZarotiadisPavlos

    Αξιόπιστο powerline

    Θα ήθελα να παρω καλωδιο αλλα μιλαμε για πολλα μετρα, γιατι βρισκεται σε περιεργο σημειο το μερος που εργαζομαι, και θελει να περασει απο γωνιες πολλες. Ιδανικα θα ήθελα να ειμαι ασυρματος για αυτο το λογο ψαχνω και κατι που να εχω τα λιγοτερα disconnects.
  11. Καλησπέρα στην ομάδα, θέλω να πάρω ενα powerline που θα είναι αξιόπιστο και δεν θα τρωει συνεχεια disconnects. Τα τελευταία 3 χρόνια έχω αλλάξει 3 διαφορετικά, και η φύση της δουλείας μου δεν μου επιτρέπει να τρώω συνέχει disconnect απο το το internet και επίσης δεν μπορώ να πάω κοντά στο μοντεμ γιατι είναι στην κουζίνα. Επομένως θέλω τα φώτα σας. Θα παραγγείλω κάτι πραγματάκια απο εδώ, Powerlines | You.gr WWW.YOU.GR Βρες στο You.gr Powerline για να εξοικονομείς ενέργεια σε συνδυασμό με υψηλές ταχύτητες στη σύνδεση σου χωρίς να χρειάζονται νέα καλώδια. Εδώ θα βρεις ευρεία γκάμα Powerline μεγάλων κατασκευαστών όπως... , επομένως αν μπορείτε πείτε μου να πάρω ένα καλό να ηρεμήσω. Δεν με πειράζει πόσο θα κοστίζει αρκεί να μην το στείλω και αυτό μέσα στον χρόνο. Ευχαριστώ.
  12. Καλησπέρα στην ομάδα, Καλοκαίρι στην Αθήνα σημαίνει προβατίνα, καλαμάκια και λουκάνικα. Θέλω να πάρω μια ψησταριά για το σπίτι αλλά δεν έχω εικόνα από θέμα κατανάλωσης και συντήρησης τι γίνεται μεταξύ των ηλεκτρικών και υγραερίου. Βλέπω ότι τα μπάρμεκιου υγραερίου δεν είναι υπερβολικά ακριβά και χωράνε αρκετό πραγμα πάνω. Έχει κανένας να προτείνει κατι?
  13. ZarotiadisPavlos

    Iphone 11 Pro , SE, ή κάποιο Android?

    Λοιπον επέιδη θα το παρω με απαλλαγη ΦΠΑ μέχω του αρθρου 39Α, σκεφτομουν να το πάρω απο ένα μαγαζί που να έιναι λίγο πιο γνωστό απο σκρουτζομαγαζα. Και τώρα που το ψαχνω λίγο φιλε Σωτήρη, βλέπω οτι το You το έχουν το XS στα 729 ευρω Όλα τα Smartphones | You.gr WWW.YOU.GR Στο You.gr θα βρεις τα πάντα γύρω από τα smartphones και την κινητή τηλεφωνία. Ανακάλυψε εδώ τη μεγάλη ποικιλία από επώνυμα... Επομένως εμένα μου βγαίνει περίπου 590. Θα ήταν μια πιο value αγορά σε αυτά τα λεφτά σωστα? Η καμερα ναι με ενδιαφέρει είναι η αλήθεια. Επίσης να σας πω οτι εχθες πηγα και τα είδα απο κοντα και σε αίσθηση χεριου και ποιότητα κατσκευής, το 11 pro και το XS που έπιασα έιναι φοβερά. Λογικό βεβαια οταν δίνεις τόσα χρήματα. Το SE δεν ήταν τόσο διαφορετικό με το δικο μου εμοιαζε πολυ με το iphone 8.
  14. ZarotiadisPavlos

    Iphone 11 Pro , SE, ή κάποιο Android?

    Εννοείται πως δεν με νοιαζει να είναι iphone, έτσι και αλλιως εγω το φουσκώνω μπρος πισω με θηκη shockproof κτλ. Απλα εχω ακούσει πολύ καλά πραγματα και για το SE. Το XS πως είναι? Απο που το αγορασες αν επιτρεπεται?
  15. Καλησπέρα σε όλους, επέστρεψα για μια νέα αγορα που θέλω να κάνω μετα την τηλεόραση. Εχω iphone 7 εδω και 4 χρόνια περίπου και ήρθε η ώρα του να πάει για αλλαγή. Βλέπω οτι το iphone 11 pro είναι καλως ή κακως φοβερό αλλά ακριβό. Βλεπω επίσης ότι το SE που βγήκε τώρα έιναι δυνατό, φθηνότερο, αλλα παλιομοδήτικο. Δεν έχω αποφασίσει αν είναι vfm αγορά. Επίσης έχω δει πολλά καλά λόγια για android ( πχ one plus, huawei κτλ) αλλα δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που μπορεί να αναταγωνιστεί αξιοπιστία και επιδόσεις με τα iphone. Δεν ξέρω τι να κάνω. Θα πάω σημερα να τα δώ απο κοντα σε ενα πλαισιο αλλά θέλω να μου πείτε και κανενα καλο android που μπορεί να σταθεί αντάξια.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.