Jump to content

RodionRaskolnikov

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RodionRaskolnikov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλησπέρα, ένας γνωστός μου, μου πρότεινε κομμάτια για να στήσω τον υπολογιστή και θέλω την γνώμη σας.Τον θέλω για καθημερινή χρήση, browsing, ταινίες, photoshop και πολύ ελαφρύ gaming(Need for speed underground, ps1 emulator κ.λ.π)Τα κομμάτια που μου πρότεινε είναι:CPU: AMD Ryzen 3 3200G BoxMotherboard: MSI B450M Mortar Max Motherboard Micro ATX με AMD AM4 SocketΤροφοδοτικό: Be Quiet Pure Power 11 600W Full Wired 80 Plus GoldSsd: Samsung 970 Evo Plus SSD 250GB M.2 NVMeRam: HyperX Fury RGB 8GB DDR4-3600MHz (HX436C17FB3A/8)Και το κουτί της επιλογής μου.Μου είπε πως οι κάρτες έχουν ανέβει αρκετά τελευταία γιαυτό μου πρότεινε cpu με ενσωματωμένη κάρτα και στο μέλλον βάζω μια καλύτερη.
  2. RodionRaskolnikov

    Αναβάθμιση Υπολογιστή

    Αυτός που έχω τώρα είναι κυριολεκτικά πιο αργός και απο τον θάνατο και σβήνει κάποιες φορές και μόνος του. Η μόνη λύση που έχω είναι να αγοράσω με δόσεις desktop PC DELL OptiPlex 3070 MT|Core i3-9100|8GB|256GB SSD|Windows 10 Pro στα 600€ ή να μαζέψω γύρω στα 500 και σε λίγο καιρό να φτιάξω δικό μου και είμαι λίγο διχασμένος
  3. RodionRaskolnikov

    Αναβάθμιση Υπολογιστή

    Θα σου ήταν εύκολο μήπως να μου δώσεις μια λίστα με το τι θα χρειαστεί για να φτιάξω δικό μου dekstop; Νομίζω αξίζει περισσότερο και ας είναι παραπάνω τα χρήματα, θέλω να είναι καλό το μηχάνημα και να μου κρατήσει
  4. RodionRaskolnikov

    Αναβάθμιση Υπολογιστή

    Τα χαρακτηριστικά είναι ακριβώς όπως τα γράφει στο site, δεν έχω αλλάξει απολύτως τίποτα στον υπολογιστή. Αν βγει όντως γύρω στα 250€ με βολεύει απίστευτα.
  5. Καλησπέρα, έχω ένα desktop HP 110-315nv πάνω απο 6 χρόνια και σιγά σιγά αρχίζει να τα φτύνει. Σκέφτομαι να δώσω γύρω στα 500€ για να κάνω μια αναβάθμιση, σκεφτόμουν να πάρω κάποιο brand, αλλά μου είπαν πως δεν αξίζει καθόλου και καλύτερα να το πάρω σε κομμάτια. Αξίζει να κάνω την αναβάθμιση σε αυτόν που έχω ή να τα πάρω όλα καινούρια μαζί με κουτί κ.λ.π; Γενικά δε ξέρω αν το πολύ έχω με τη συναρμολόγηση και κατά πόσο θα με δυσκολέψει. Τον υπολογιστή τον θέλω πιο πολύ για γενική χρήση, πολύ ελαφρύ gaming(tekken,crash κ.λ.π) και photoshop. Οθόνη έχω οπότε δε χρειάζομαι.
  6. Μου είπαν να τους πω τι θέλω και θα το παραγγείλουν, μόνο πύργο θέλω, οθόνη έχω.
  7. Καλησπέρα σας, θέλει η αδερφή μου να αγοράσει καινούριο υπολογιστή γιατί ο τωρινός τα έχει παίξει και θέλω να μου πείτε τις προτάσεις σας. Μπορεί να δώσει μέχρι 600€ και δεν έχει πολλές απαιτήσεις, πιο πολύ για γενική χρήση το θέλει, ταινίες, σερφάρισμα και κανά πολύ ελαφρύ παιχνίδι τύπου Need for speed. Το μόνο πρόγραμμα που την ενδιαφέρει να τρέχει χωρίς πρόβλημα είναι το photoshop. Τον υπολογιστή θα τον πάρει απο κατάστημα γνωστών με δόσεις, οπότε δε θέλει ξεχωριστά κομμάτια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.