Jump to content

alex2002

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    αθηνα

alex2002's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Τα macbook είναι πιο ακριβά από τον ανταγωνισμό, ιδιαίτερα στην ελλάδα. Αλλά για τα έξτρα αυτά λεφτά παίρνεις λαπτοπ με την καλύτερη δυνατή ποιότητα κατασκευής(εφόσον δεν πάρεις μοντέλο με butterfly keyboard), τα καλύτερα ηχεία σε λαπτοπ, απίστευτα trackpad, και φυσικά macos. Ταυτόχρονα απολαμβάνεις το οικοσύστημα της apple(αν έχεις αλλα apple προιοντα) και για content creation το final cut pro και το logic pro, που είναι διαθέσιμα μόνο σε mac, μπορεί να σου φανούν υπερβολικά χρήσιμα. Αμα έχεις την οικονομική άνεση να δωσεις ~300€ παραπάνω αποτι θα έδινες για ένα αντίστοιχο windows λαπτοπ (πχ dell xps) και προτιμάς macos αντί για windows, πιστεύω είναι μονόδρομος. Πρέπει να σημειωθεί όμως ότι η apple χρεώνει αστεία ποσά για τον αποθηκευτικό χώρο, όποτε εκτός αν θέλεις να χρεοκοπήσεις θα πρότεινα την χρήση εξωτερικών ssd.
  2. Καλησπέρα ? Θα ήθελα να ρωτήσω αν θα ήταν καλή ιδέα να πάρω macbook για σχολή πληροφορικής. Δηλαδή αν θα χρειαστώ για τη σχολή εφαρμογές που υπάρχουν μόνο σε windows κλπ. Ξερω ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω bootcamp, αλλά θα χρειαστώ (πιστεύω) 512gb τουλάχιστον, που θα μου κοστίσει 300€ παραπάνω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.