Jump to content

Osara

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Osara

  1. Osara

    Αγορά Laptop 800-1000€

    Παιδιά εννοείται πως το desktop αποτελεί 1000 φορές καλύτερη επιλογή για τις συγκεκριμένες δουλειές, αλλά οι απαιτήσεις μου κ η δουλειά που θα γίνει σε video και photo editing δεν θα είναι κάτι το τρομερό. Χρειάζομαι το laptop επειδή ταξιδεύω αρκετά και παράλληλα θα πρέπει να δουλεύω και το τωρινό μου laptop δεν μπορεί να φέρει εις πέρας αυτές τις δουλειές. Σκέφτομαι κάτι σε gaming laptop αλλά δεν έχω βρει κάτι συγκεκριμένο. Η οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη !
  2. Καλησπέρα παιδιά, πριν χρόνια(πριν γίνει το μεγάλο update στο site) έμπαινα σε αυτό το forum με άλλο account και θυμάμαι πως ήσασταν όλοι ιδιαίτερα κατατοπιστικοί ! Ελπίζω να συμβεί το ίδιο κ τώρα γιατί βρίσκομαι σε αναζήτηση laptop και επειδή τα τελευταία χρόνια είμαι αρκετά εκτός αγοράς, θα ήθελα να λάβω κι άλλες απόψεις για να κάνω τη σωστή επιλογή ! Ψάχνω κάτι με τα εξής κριτήρια: 1) Budget 800-1100€ ταβάνι 2) Γενική χρήση και video editing premiere, photoshop κτλ 3) Οθόνη 15"+ Από εκεί κ πέρα δεν ξέρω ποια είναι η ιδανική επιλογή, έκανα μία μικρή έρευνα αλλά αν θα εμπιστευτώ πολύ την άποψη κάποιου πιο σχετικού ή κάποιου που αγόρασε πρόσφατα κάποιο laptop σε παρόμοια κατηγορία. Ευχαριστώ πολύ, Osara
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.