Jump to content

new style

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

new style's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. new style

    Καθαρισμος τοιχου απο καπνα

    Καλεσα την τεχνικη υποστήριξη και η καθε εταιρεία προτεινε κάτι διαφορετικό... Στην vivechrom ειπαν οχι ασταρι μεταλλου αλλα ασταρι μονωτικο λεκεδων vivedu block. Στην kraft το metal primer Στην vitex οχι το απλο ασταρι μεταλλου αλλα το vitosin (ασταρι διαλυτου). Γνωριζετε μηπως απο τα παραπανω ποιο ειναι το καλυτερο για την περίπτωση...;
  2. new style

    Καθαρισμος τοιχου απο καπνα

    Ναι, μου ειπαν οτι μυριζει.. Θα παρω να ρωτησω για επιβεβαίωση. Σας ευχαριστώ πολυ!!
  3. new style

    Καθαρισμος τοιχου απο καπνα

    Μου ειπαν οτι θελει ασταρι μεταλλου, ενω σε μαγαζι με χρωματα μου προτειναν το stain bloker aqua (ασταρι νερου)....
  4. new style

    Καθαρισμος τοιχου απο καπνα

    Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω kpetros εάν τελικά βρήκατε τρόπο να καθαρίσετε και να βάψετε τους τοίχους. Αντιμετωπίζω την ίδια κατάσταση κι εγώ στο διαμέρισμα μου. Έπιασε φωτιά στο υπνοδωμάτιο και οι καπνοί επεκτάθηκαν σε κάθε γωνία του σπιτιού. Θέλω να ξεκινήσω το βάψιμο και θα ήθελα την συμβουλή σας για το τι κάνατε. Μου είπαν ότι είναι πολύ σημαντικό να περαστεί αστάρι σε όλους του τοίχους αφού προηγουμένως έχουν τριφτεί. Ποιο είδος αστάρι όμως δεν γνωρίζω και φυσικά μετά από κάποιο διάστημα να μην ''ξεράσουν'' οι τοίχοι την κάπνα ξανά.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.