Jump to content

harisf

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Γλυφαδα
  • Ενδιαφέροντα
    κατασκευες, καταδυση

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

harisf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. harisf

    Αγορά παγκοπρίονου

    Λοιπόν αποφάσισα για το μακιτα, εχει κάποια μειονεκτήματα στο φράχτη αλλα έχει μεγαλύτερο δίσκο. Οπότε αν του φτιάξω και ενα cross cut δεν θα χάσω πολυ σε πάχος κοπής.
  2. harisf

    Αγορά παγκοπρίονου

    Για μπυρες ξερω και εγω να πω. Πες καμια συμβουλη για παγκοπριονο ειμαι αναμεσα στο DWE 7485 και στο MAKITA MLT100N. βλεπω οτι υπαρχουν δυο μακιτα κιολας το mlt100n και το mlt100 δεν βλεπω ουσιαστικη διαφορα ομως και εχουν ιδια τιμη.
  3. harisf

    Αγορά παγκοπρίονου

    Εριξα μια ματια στο topic που μου εδειξε ο πανος κοιταω 3 μηχανηματα τωρα αλλα κλεινω πιο πολυ προς το makita. Για Dewalt να φανταστω αναφερεστε στο DWE7485. Εχει ιδια τιμη με το mlt100. Το Dewalt ειναι πιο μικρο σε διαστασεις και δισκο. Κοιτουσα και αυτο αλλα βλεπω οτι με το δισκο που εχει πανω δεν κανει και τοσο καθαρες κοπες σε ξυλο, λογικο πιστευω αφου ειναι multi material.
  4. Καλησπέρα σας θα ήθελα μια βοήθεια όσον αφορά την επιλογή παγκοπρίονου για ερασιτεχνική χρήση. Με ενδιαφέρει να κανω καθαρές και ακριβείς κοπές. Έχω σκοπό να φτιάξω βελτιωσεις για κοπές (cross cut και οδηγου παραλληλης κοπης) οποτε νομιζω οτι η επιφανεια κοπης δεν πρεπει να εχει T-track, αν δεν κανω λαθος. ξεκινησα να κοιταω καποια einhell 2025 και εφτασα να βλεπω makita mlt100. Δεν εχω τοσο χωρο για να φτιαξω ενα μονιμο παγκο, οποτε θα το στηνω οσο δουλευω πανω σε κατι. Αξιζει να παρω κατι φτηνο και να τα δωσω σε μετατροπες και καλυτερο δισκο ή να παω σε κατι πιο ετοιμο?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.