Jump to content

Sakaros94

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sakaros94

  1. Ευχαριστώ πάρα πολύ για ακόμα μία φορά να είστε καλά καλή συνέχεια
  2. Κατάλαβα Χαχαχα με ψαροσατε Και σε μένα να κάνατε πλάκα δεν έχω τέτοια κολλήματα χαχαχα Ρε Παιδιά συγγνώμη να ρωτήσω και κάτι τελευταίο! επειδή είμαι λίγο αρχάριος με το θέμα του Build, μήπως ξέρει κάποιος από εσάς πώς μπορώ να ρυθμίσω τα διάφορα rgb στον υπολογιστή; Γίνεται με κάποιο πρόγραμμα ή από το bios;
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ astrolabos, χρόνια σου πολλά και μια τρυφερή καλήν ημέρα Χόντα. Μια καλήν ημέρα να έχουμε όλοι φίλοι μου, Πίστη και Ειρήνη
  4. Εννοείται ξέρω ότι όλοι βοήθησαν πολύ και για αυτό σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Ναι ήταν η πρώτη φορά που έγραψα στο forum. Καλώς σας βρήκα. Kαι Εσείς ήσασταν πολύ Γρήγοροι και η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα αυτήν την ανταπόκριση. να είστε όλοι καλά Και εννοείται ότι και εγώ θα είμαι στη διάθεσή σας σε περίπτωση που μπορώ να βοηθήσω σε κάτι. Εννοείται πως θέλω να σε βοηθήσω και θέλω να κάνω copy-paste αυτό που μου είπες, απλά δεν έχω ξανακούσει για αυτό το θέμα. Μάλλον είμαι λίγο άσχετος. Θες να μου δώσεις ένα link για να το ψάξω ή να μου κάνεις μία περίληψη για να ενημερωθώ; Αν μπορείς φυσικά.!
  5. Σε ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση ήσουν κατατοπιστικότατος. Τελικά αυτό ήταν είχε κουνηθεί το modul, άνοιξα το καπάκι της μητρικής το έβαλα στη θέση του το έκλεισα το σύνδεσα και τώρα είναι όλα ok. Τώρα αν με ρωτάς πώς έγινε αυτό σε ολοκαίνουργια μητρική που την έχω Πέντε μέρες μόνο θα σε γελάσω και δεν το θέλω. σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου να είσαι καλά.
  6. Εννοείται ότι θα είναι εκτός πρίζας πάντα Σε ευχαριστώ πολύ
  7. Οχι αυτο δν το εκανα ακομα Θα το κανω και αυτο ως τελευτεα λυση μηπως και γλυτωσω το να τη στειλω πισω.
  8. Από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει σε φυσικό επίπεδο πια δεν ξέρω γιατί. Εκανα επαναφορά και πάλι Δεν φαίνεται τίποτα. Τι να πω Μάλλον θα πρέπει να την στείλω πίσω. Πάντως Σας ευχαριστώ όλους πολύ για το χρόνο σας Ναι είμαι βέβαιος ότι έβαλα τους drivers έτσι κι αλλιώς φαίνεται και στην εικόνα πιο πάνω αν δεν τον είχα βάλει θα έλεγε εγκατάσταση Ενώ τώρα λέει επιδιόρθωση Δυστυχώς ούτε αυτό δούλεψε Τώρα μάλιστα τα πιάσαμε τα λεφτά μας Χαχαχα
  9. Μάλλον δεν είναι και τόσο καλά τα νέα έτσι??
  10. Όχι τους έβαλα κανονικά τους drivers έτσι κι αλλιώς πιο πριν είχα Internet ασύρματα Απλά Σταμάτησε από κάποια στιγμή και μετά
  11. Ναι το έλεγξα και είναι όλα στο Auto Το μόνο που συμβαίνει και δεν ξέρω αν είναι σωστό ή όχι δεν έχει τσεκαρισμένο τον πολυπλεκτη όπως θα δεις και μόνος σου στην φωτογραφία
  12. Αααα!! Εσύ εννοείς την αντιμετώπιση προβλημάτων Εννοείται ότι την έχω τρέξει και την ξανά έτρεξα σήμερα και στο τέλος μου λέει ότι δεν επιδιορθώθηκε
  13. Ναι ενσυρματα εχω κανονικα internet Ειναι η aurous b550 pro ac της gigabyte
  14. Ναι εννοείται το wifi του σπιτιού λειτουργεί κανονικά. Όλες οι άλλες συσκευές έχουν internet Δεν έχω τρέξει αυτό που μου είπες. Δεν το ήξερα καν. Θα το δοκιμάσω και αυτό Τώρα όσον αφορά το συνδυασμό πλήκτρων τι να σου πω νομίζω πως όχι αλλα αν έχει γίνει κάτι τέτοιο ποια είναι η λύση;
  15. Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!! από χθες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με την ασύρματη σύνδεση στον υπολογιστή μου. Ο υπολογιστής είναι σταθερός και η motherboard είναι ολοκαίνουργια. Πριν από τρεις μέρες έκανα το build. Στην αρχή ήταν όλα καλά λειτουργούσε κανονικά το Wireless, μέχρι κάποια στιγμή που τον έκανα επανεκκίνηση και όταν ξανάνοιξε εμφάνιζε το παρακάτω εικονίδιο και δεν μπορώ να συνδεθώ από τότε. Έτρεξα κανονικά τους drivers από την σελίδα της μητρικής αλλά και πάλι τίποτα. Να επισημάνω ότι έχει μία κεραία για το ασύρματο δίκτυο η μητρική την οποία έχω κουμπώσει επάνω κανονικά. Είναι εξωτερική έχω παίξει με τα καλώδια μήπως φταίει κάτι τέτοιο αλλά και πάλι τίποτα, όταν την συνδέω στον υπολογιστή δεν μου εμφανίζει μήνυμα ότι κάποια συσκευή συνδέθηκε όπως κάνει με όλες τις άλλες θύρες. Εννοείται ότι έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις των Windows Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει γιατί έχω απηυδήσει;; Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων!!
  16. Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!! από χθες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με την ασύρματη σύνδεση στον υπολογιστή μου. Ο υπολογιστής είναι σταθερός και η motherboard είναι ολοκαίνουργια. Πριν από τρεις μέρες έκανα το build. Στην αρχή ήταν όλα καλά λειτουργούσε κανονικά το Wireless, μέχρι κάποια στιγμή που τον έκανα επανεκκίνηση και όταν ξανάνοιξε εμφάνιζε το παρακάτω εικονίδιο και δεν μπορώ να συνδεθώ από τότε. Έτρεξα κανονικά τους drivers από την σελίδα της μητρικής αλλά και πάλι τίποτα. Να επισημάνω ότι έχει μία κεραία για το ασύρματο δίκτυο η μητρική την οποία έχω κουμπώσει επάνω κανονικά. Είναι εξωτερική έχω παίξει με τα καλώδια μήπως φταίει κάτι τέτοιο αλλά και πάλι τίποτα, όταν την συνδέω στον υπολογιστή δεν μου εμφανίζει μήνυμα ότι κάποια συσκευή συνδέθηκε όπως κάνει με όλες τις άλλες θύρες. Εννοείται ότι έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις των Windows Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει γιατί έχω απηυδήσει;; Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων!!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.