Jump to content

kursk

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

kursk's Achievements

  1. kursk

    Δείξτε το φακό σας

    Pol77 καλησπερα και σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το κατάστημα εκτός από Olight kai Fenix έχει και μία μάρκα Princeton η οποία από ότι είδα έχει καταδυτικούς φακούς. Σχετικά με την Olight γιατί έχεις χάσει μέρος της εκτίμησης σου; (after sale service & support, ποιότητα, τιμή;)
  2. kursk

    Δείξτε το φακό σας

    Καλησπέρα, Μιας και γράφω πρώτη φορά ας συστηθώ -Με λένε Γιώργο Χρειάζομαι παρακαλώ τα φώτα σας μιας και είμαι άσχετος από φακούς Θέλω να αγοράσω ένα φακό για την δουλειά μου με τα παρακάτω χαρακτηριστικά Χρήση: Δουλεύω σε βιομηχανικό περιβάλλον και θέλω να βλέπω μέσα σε εξοπλισμό (δοχεία, δεξαμενές) κοιτάζοντας από την ανθρωποθυρίδα. Οπότε θέλω με το φακό να βλέπω καλά στα ~30-40 μέτρα που είναι ο πάτος ή ο απέναντι τοίχος με διάχυση ενά κύκλο με διάμετρο ~1,5 μέτρο Διάρκεια: Ουσιαστικά η χρήση είναι για λίγα λεπτά οπότε ο παράγοντας διάρκεια δε με ενδιαφέρει τόσο Μέγεθος: Ούτε και το μέγεθος είναι δεσμευτικός παράγοντας. Μπορεί να μπει στη ζώνη της στολής εργασίας. Θα ήταν ιδανικό να χωράει σε μεγάλη πλαινή τσέπη παντελονιού Λειτουργία: Λογικά θα τον δουλεύω στο "φουλ" οπότε θα ήθελα να μπορώ εύκολα να τον ανάβω στη μέγιστη ένταση Κόστος: Μέχρι 170 Ευρω Με βάση και αυτά που διάβασα εδώ, αλλά και το γεγονός οτί λόγω δουλειάς μπορώ να αγοράσω από συγκεκριμμένο μόνο κατάστημα έχω κατασταλάξει στις παρακάτω επιλογές 1) Φακός LED OLIGHT SEEKER 3 PRO 2) Φακός LED OLIGHT SEEKER 2 PRO έχει την ίδια τιμή με τον 3 οπότε δε βλέπω γιατί να προτιμήσω τον 2 3) Φακός LED FENIX PD32 V.2 COMPACT 4) Φακός LED OLIGHT S2R BATON II 5)Φακός LED OLIGHT S1R BATON II 6) Φακός LED FENIX UC35 V2.0 7) Φακός LED OLIGHT BATON 3 Είμαι μεταξύ του 1, 3 και 4 αλλά θα ήθελα να ακούσω γνώμες (Για το 1 και 4 έχω διαβάσει καλά σχόλια εδώ) Ευχαριστώ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.